Tietoa Admicomista

Olemme vauhdikkaasti kasvava kotimainen SaaS-toiminnanohjausjärjestelmien ja yritystoimintojen automatisoinnin edelläkävijä.

Meillä on tahtoa ja osaamista asiakkaidemme arjen helpottamiseen ja sydämemme sykkii menestystarinoiden luomisesta. Haemme jatkuvasti uusia huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä voittajajoukkueeseemme.

Lue lisää

Admicom Finland Oy on vuonna 2004 Jyväskylässä perustettu järjestelmäkehityksen edelläkävijä.

Palvelukokonaisuutemme ytimessä on Adminet – talotekniikan, rakentamisen ja teollisuuden tehokkain ja monipuolisin toiminnanohjausjärjestelmä. Pitkälle automatisoitu ratkaisu parantaa kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa työmaalla, tuotannossa ja toimistossa.

Emme kuitenkaan ole pelkkä järjestelmätoimittaja – olemme asiakkaalle kokonaisvaltainen kumppani, jolta saa myös laadukasta tilitoimistopalvelua ja apua liiketoiminnan kehittämiseen.

Palvelua teille tarjoaa sitoutunut ja asiantunteva henkilöstömme, josta iso osa on myös omistajina yrityksessä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaat työkalut nyt ja tulevaisuudessa.

Admicom on nopeasti ja kannattavasti kasvava, pitkälti henkilöstön omistama yritys. Liikevaihtomme on kasvanut vauhdikkaasti ja kannattavasti jo 15,6 miljoonaan (2019). Työntekijöitä meillä on jo yli 170 neljässä toimipisteessä: Jyväskylässä, Vantaalla, Tampereella ja Oulussa.

Vuonna 2018 Admicom aloitti myös pörssitaipaleensa ja listautui helmikuussa Nasdaq First North Growth Market Finland -listalle. Sijoittajasivuille >>

 

Admicom työnantajana

Admicomin tarina on yhdistelmä nuorekasta start-up -asennetta, rautaista järjestelmäosaamista ja päättäväistä johtamista. Kasvamme nopeasti, joten meillä on usein avoimia työpaikkoja Jyväskylän, Vantaan, Tampereen ja Oulun toimipisteissämme esimerkiksi uusille ohjelmistokehityksen, myynnin, käyttöönottojen, kirjanpidon ja palkanlaskennan osaajille. Kurkkaa myös työntekijätarinat alta!

Lippu

Haemme juuri nyt:


Palkanlaskija, Tampere
Viimeinen hakupäivä 30.11.2020

Palkanlaskija, Jyväskylä
Viimeinen hakupäivä 30.11.2020

IT-asiantuntija/-päällikkö tuotekehitykseen ja IT-palveluihin (1-3 paikkaa), Jyväskylä
Viimeinen hakupäivä 6.12.2020

 

Haemme jatkuvasti:


Taloushallinnon tulevaisuuden osaajia
(Jatkuva haku)

Haemme jatkuvasti uusia huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä. Voit lähettää avoimen hakemuksesi osoitteeseen rekrytoinnit(at)admicom.fi.

Seuraa meitä:


Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa, jossa viestimme avoimista työpaikoistamme:

Facebook | LinkedIn | Instagram | Twitter

Lue työntekijätarinoita:

PALKANLASKENTA
”Parasta on vapaus, vastuu ja työporukka”

Tullessaan Admicomille palkanlaskijaksi, Annina Pieskillä ei ollut aiempaa työkokemusta alalta. Se ei kuitenkaan muodostunut ongelmaksi, sillä hän on päässyt kehittymään palkanlaskennan ammattilaiseksi oikeanlaisen asenteen ja ammattitaitoisen tiimin avulla.

Lue tarina >>

TUOTEKEHITYS
”Kyllä sitä tuntee tekevänsä töitä keihään kärjessä”

Olli-Pekka Kivistö ja Mika Tirkkonen ovat tyytyväisiä työn monipuolisuuteen Admicomilla. Työnkuva muuttuu kokemuksen karttuessa ja aina on mahdollista kehittyä ammatillisesti.

Lue tarina >>

KIRJANPITO
”Tulet niillä tietotaidoilla, jotka sinulla on – ja tärkeintä on se mitä opit”

Heli Nivala on Sonkajärveltä Pohjois-Savosta kotoisin oleva kirjanpitäjä. Heli päätyi Admicomille avoimen hakemuksen kautta ja pitää työnsä parhaimpina puolina mm. työrauhaa sekä rentoa ja avuliasta työilmapiiriä.

Lue tarina >>

Joni Haapamäki - Admicom

MYYNTI
”En ole katunut hetkeäkään”

Joni Haapamäki on ihmisläheinen myyjä, josta on kehittynyt rautainen Adminet-ammattilainen. Työnsä parhaimpina puolina hän pitää kanssakäymistä ihmisten kanssa ja vapautta suunnitella omaa työtään.

Lue tarina >>

Vilma Hämäläinen ja Pasi Honkanen - Admicom Finland Oy

KÄYTTÖÖNOTTO
”Ei ole vaatimusta, millainen koulutus tai työkokemus pitää olla”

Pasilla Honkasella ja Vilma Hämäläisellä on hyvin erilaiset koulutus- ja työtaustat, mutta yksi asia heitä yhdistää: molemmat toimivat Admicomilla käyttöönottokouluttajina Jyväskylässä.

Lue tarina >>

 

Yhteistyökumppanimme

Teemme yhteistyötä osaavien ja luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Admicomin tarinassa on mukana mm. ohjelmistotoimittajia, operaattoreita, rakennus- ja talotekniikka-alan tukkureita ja tavarantoimittajia sekä alan järjestöjä.

 

Katso yleisen hinnaston tukkurit ja toimittajat

ms-dynamics_v_rgb_web

mepco

jcad-logo-original

cadsplanner_logo2

pagero-logo-144x28

postigroup-logo

nets_entinenluottokunta-logo

stul_uusilogo

sahkonumerot-uusilogo

lvi-tu_uusilogo

lvi-info_uusilogo

partnerilogo-tilaajavastuu_300px

Atikka Oy - logo

Sulje haku