Admicom yrityksenä ja työpaikkana

Olemme vauhdikkaasti kasvava kotimainen SaaS-toiminnanohjausjärjestelmien ja yritystoimintojen automatisoinnin edelläkävijä.

Meillä on tahtoa ja osaamista asiakkaidemme arjen helpottamiseen ja sydämemme sykkii menestystarinoiden luomisesta. Haemme jatkuvasti uusia huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä voittajajoukkueeseemme.

Lue lisää     Katso avoimet työpaikat

Admicom yrityksenä

Admicom Finland Oy on vuonna 2004 Jyväskylässä perustettu järjestelmäkehityksen edelläkävijä.

Palvelukokonaisuutemme ytimessä on Adminet – talotekniikan, rakentamisen ja teollisuuden tehokkain ja monipuolisin toiminnanohjausjärjestelmä. Pitkälle automatisoitu ratkaisu parantaa kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa työmaalla, tuotannossa ja toimistossa.

Emme kuitenkaan ole pelkkä järjestelmätoimittaja – olemme asiakkaalle kokonaisvaltainen kumppani, jolta saa myös laadukasta tilitoimistopalvelua ja apua liiketoiminnan kehittämiseen.

Palvelua teille tarjoaa sitoutunut ja asiantunteva henkilöstömme, josta iso osa on myös omistajina yrityksessä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaat työkalut nyt ja tulevaisuudessa.

Admicom on nopeasti ja kannattavasti kasvava, pitkälti henkilöstön omistama yritys. Liikevaihtomme on kasvanut vauhdikkaasti ja kannattavasti jo 15,6 miljoonaan (2019). Työntekijöitä meillä on jo yli 170 neljässä toimipisteessä: Jyväskylässä, Vantaalla, Tampereella ja Oulussa.

Vuonna 2018 Admicom aloitti myös pörssitaipaleensa ja listautui helmikuussa Nasdaq First North Growth Market Finland -listalle. Sijoittajasivuille >>

Seuraa meitä somessa:


Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa, jossa viestimme yrityksemme kuulumisia, jaamme asiantuntijasisältöjä, tuomme esiin asiakkaitamme sekä kerromme avoimista työpaikoistamme:

Facebook | LinkedIn | Instagram | Twitter

 

Yhteistyökumppanimme

Teemme yhteistyötä osaavien ja luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Admicomin tarinassa on mukana mm. ohjelmistotoimittajia, operaattoreita, rakennus- ja talotekniikka-alan tukkureita ja tavarantoimittajia sekä alan järjestöjä.

Katso yleisen hinnaston tukkurit ja toimittajat

ms-dynamics_v_rgb_web

jcad-logo-original

cadsplanner_logo2

pagero-logo-144x28

postigroup-logo

nets_entinenluottokunta-logo

stul_uusilogo

sahkonumerot-uusilogo

lvi-tu_uusilogo

lvi-info_uusilogo

partnerilogo-tilaajavastuu_300px

Atikka Oy - logo

Sulje haku