Tietoa Admicomista

Olemme vauhdikkaasti kasvava kotimainen SaaS-toiminnanohjausjärjestelmien edelläkävijä.

Lue lisää

Tietoa meistä

Admicom Finland Oy on vuonna 2004 Jyväskylässä perustettu järjestelmäkehityksen edelläkävijä. Palvelukokonaisuutemme ytimessä on Adminet – talotekniikan, rakentamisen ja teollisuuden tehokkain ja monipuolisin toiminnanohjausjärjestelmä. Pitkälle automatisoitu ratkaisu parantaa kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa työmaalla, tuotannossa ja toimistossa.

 

Kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani

 

Emme kuitenkaan ole pelkkä järjestelmätoimittaja – olemme asiakkaalle kokonaisvaltainen kumppani, jolta saa myös laadukasta tilitoimistopalvelua ja apua liiketoiminnan kehittämiseen. Palvelua teille tarjoaa sitoutunut ja asiantunteva henkilöstömme, josta iso osa on myös omistajina yrityksessä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaat työkalut nyt ja tulevaisuudessa.

 

Lajinsa nopein kasvaja

 

Admicom on nopeasti ja kannattavasti kasvava, pitkälti henkilöstön omistama yritys, jonka liikevaihdosta noin 87% on toistuvaa kuukausilaskutusta. Yhtiön liikevaihto on kasvanut 11,5 miljoonaan keskimäärin 36 % vuosivauhtia vuosina 2013–2018 käyttökatteen noustessa 42 %:iin. Yhtiöllä on yli 110 työntekijää Jyväskylässä, Vantaalla, Tampereella ja Oulussa sijaitsevissa toimipisteissään. Vuonna 2018 Admicom aloitti myös pörssitaipaleensa ja listautui helmikuussa Nasdaq Helsingin First North -listalle. Tutustu Admicomiin sijoituskohteena >>


Yhteistyökumppanimme

Teemme yhteistyötä osaavien ja luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Admicomin tarinassa on mukana mm. ohjelmistotoimittajia, operaattoreita, rakennus- ja talotekniikka-alan tukkureita ja tavarantoimittajia sekä alan järjestöjä.

 

Katso yleisen hinnaston tukkurit ja toimittajat

ms-dynamics_v_rgb_web

mepco

jcad-logo-original

cadsplanner_logo2

pagero-logo-144x28

postigroup-logo

opuscapita_uusilogo

nets_entinenluottokunta-logo

stul_uusilogo

sahkonumerot-uusilogo

lvi-tu_uusilogo

lvi-info_uusilogo

rakennustieto_logo1

partnerilogo-tilaajavastuu_300px

Atikka Oy - logo


Admicom työnantajana

Admicomin tarina on yhdistelmä nuorekasta start-up -asennetta, rautaista järjestelmäosaamista ja päättäväistä johtamista.

Kasvamme nopeasti, joten meillä on usein avoimia työpaikkoja Jyväskylän, Vantaan, Tampereen ja Oulun toimipisteissämme esimerkiksi ohjelmistokehityksen, myynnin, käyttöönottojen, kirjanpidon ja palkanlaskennan osaajille.

Lippu

Haemme juuri nyt:


Admicomin koodauskisa – palkintona työpaikka!, Jyväskylä
Haku päättyy 29.3.2019 klo 16:00

Lue työntekijätarinoita:


”En ole katunut hetkeäkään”

Joni Haapamäki - AdmicomJoni Haapamäki on ihmisläheinen myyjä, josta on kehittynyt rautainen Adminet-ammattilainen. Työnsä parhaimpina puolina Joni pitää kanssakäymistä ihmisten kanssa ja vapautta suunnitella omaa työtään.

”Kaikista parasta on meidän upea työporukka”

Admicom - OrganisaatioPalkanlaskija Joanna Paukkusen mielestä Admicomilla on parasta hyvä porukka, monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuus luoda mieleisensä urapolku.

Haemme jatkuvasti:


Taloushallinnon tulevaisuuden osaajia
(Jatkuva haku)

 

Lähetä avoin hakemus:

Haemme jatkuvasti uusia huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä. Voit lähettää avoimen hakemuksesi osoitteeseen rekrytoinnit(at)admicom.fi.

 

Seuraa meitä:

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa, jossa viestimme avoimista työpaikoistamme:

Facebook | Twitter | LinkedIn

Sulje haku