Tietoa Admicomista

Olemme vauhdikkaasti kasvava kotimainen SaaS-toiminnanohjausjärjestelmien ja yritystoimintojen automatisoinnin edelläkävijä.

Meillä on tahtoa ja osaamista asiakkaidemme arjen helpottamiseen ja sydämemme sykkii menestystarinoiden luomisesta. Haemme jatkuvasti uusia huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä voittajajoukkueeseemme.

Lue lisää

Admicom Finland Oy on vuonna 2004 Jyväskylässä perustettu järjestelmäkehityksen edelläkävijä.

Palvelukokonaisuutemme ytimessä on Adminet – talotekniikan, rakentamisen ja teollisuuden tehokkain ja monipuolisin toiminnanohjausjärjestelmä. Pitkälle automatisoitu ratkaisu parantaa kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa työmaalla, tuotannossa ja toimistossa.

Emme kuitenkaan ole pelkkä järjestelmätoimittaja – olemme asiakkaalle kokonaisvaltainen kumppani, jolta saa myös laadukasta tilitoimistopalvelua ja apua liiketoiminnan kehittämiseen.

Palvelua teille tarjoaa sitoutunut ja asiantunteva henkilöstömme, josta iso osa on myös omistajina yrityksessä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaat työkalut nyt ja tulevaisuudessa.

Admicom on nopeasti ja kannattavasti kasvava, pitkälti henkilöstön omistama yritys. Liikevaihtomme on kasvanut 11,5 miljoonaan keskimäärin 36 % vuosivauhtia vuosina 2013–2018. Työntekijöitä meillä on jo noin 130 neljässä toimipisteessä: Jyväskylässä, Vantaalla, Tampereella ja Oulussa.

Vuonna 2018 Admicom aloitti myös pörssitaipaleensa ja listautui helmikuussa Nasdaq First North Growth Market Finland -listalle. Sijoittajasivuille >>

 

Admicom työnantajana

Admicomin tarina on yhdistelmä nuorekasta start-up -asennetta, rautaista järjestelmäosaamista ja päättäväistä johtamista. Kasvamme nopeasti, joten meillä on usein avoimia työpaikkoja Jyväskylän, Vantaan, Tampereen ja Oulun toimipisteissämme esimerkiksi uusille ohjelmistokehityksen, myynnin, käyttöönottojen, kirjanpidon ja palkanlaskennan osaajille. Kurkkaa myös työntekijätarinat alta!

Lippu

Haemme juuri nyt:


Haemme jatkuvasti:


Taloushallinnon tulevaisuuden osaajia
(Jatkuva haku)

Haemme jatkuvasti uusia huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä. Voit lähettää avoimen hakemuksesi osoitteeseen rekrytoinnit(at)admicom.fi.

Seuraa meitä:


Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa, jossa viestimme avoimista työpaikoistamme:

Facebook | Twitter | LinkedIn

Lue työntekijätarinoita:

KÄYTTÖÖNOTTO
”Ei ole vaatimusta, millainen koulutustausta tai työkokemus pitää olla – se on enemmän persoonakysymys”

Pasi Honkasella ja Vilma Hämäläisellä on hyvin erilaiset koulutus- ja työtaustat, mutta yksi merkittävä asia heitä yhdistää: molemmat toimivat Admicomilla käyttöönottokouluttajina Jyväskylässä.

Lue tarina >>

KIRJANPITO
”Täällä lähdetään siitä, että tulet niillä tietotaidoilla, jotka sinulla on – ja tärkeintä on se mitä opit”

Heli Nivala päätyi kirjanpitäjäksi Admicomille avoimen hakemuksen kautta ja hän pitää työnsä parhaimpina puolina mm. työrauhaa sekä rentoa ja avuliasta työilmapiiriä.

Lue tarina >>

MYYNTI
”En ole katunut hetkeäkään”

Joni Haapamäki on ihmisläheinen myyjä, josta on kehittynyt rautainen Adminet-ammattilainen. Työnsä parhaimpina puolina Joni pitää kanssakäymistä ihmisten kanssa ja vapautta suunnitella omaa työtään.

Lue tarina >>

PALKANLASKENTA
”Kaikista parasta on meidän upea työporukka”

Palkanlaskija Joanna Paukkusen mielestä Admicomilla on parasta hyvä porukka, monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuus luoda mieleisensä urapolku.

Lue tarina >>

 

Yhteistyökumppanimme

Teemme yhteistyötä osaavien ja luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Admicomin tarinassa on mukana mm. ohjelmistotoimittajia, operaattoreita, rakennus- ja talotekniikka-alan tukkureita ja tavarantoimittajia sekä alan järjestöjä.

 

Katso yleisen hinnaston tukkurit ja toimittajat

ms-dynamics_v_rgb_web

mepco

jcad-logo-original

cadsplanner_logo2

pagero-logo-144x28

postigroup-logo

opuscapita_uusilogo

nets_entinenluottokunta-logo

stul_uusilogo

sahkonumerot-uusilogo

lvi-tu_uusilogo

lvi-info_uusilogo

rakennustieto_logo1

partnerilogo-tilaajavastuu_300px

Atikka Oy - logo

Sulje haku