Yritys

100% kotimainen toiminnanohjausjärjestelmien edelläkävijä.

Ota yhteyttä

Tietoa meistä

Admicom Finland Oy on vuonna 2004 Jyväskylässä perustettu järjestelmäkehityksen edelläkävijä. Palvelukokonaisuutemme ytimessä on Adminet – talotekniikan, rakentamisen ja teollisuuden tehokkain ja monipuolisin toiminnanohjausjärjestelmä. Pitkälle automatisoitu ratkaisu parantaa kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa työmaalla, tuotannossa ja toimistossa.

 

Kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani

 

Emme kuitenkaan ole pelkkä järjestelmätoimittaja – olemme asiakkaalle kokonaisvaltainen kumppani, jolta saa myös laadukasta tilitoimistopalvelua ja apua liiketoiminnan kehittämiseen. Palvelua teille tarjoaa sitoutunut ja asiantunteva henkilöstömme, josta iso osa on myös omistajina yrityksessä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaat työkalut nyt ja tulevaisuudessa.

 

Lajinsa nopein kasvaja

 

Admicom on nopeasti ja kannattavasti kasvava, pitkälti henkilöstön omistama yritys, jonka liikevaihdosta yli 90% on toistuvaa kuukausilaskutusta. Yhtiön liikevaihto on kasvanut 8,1 miljoonaan keskimäärin 37 % vuosivauhtia vuosina 2012–2017 käyttökatteen noustessa 36 %:iin. Yhtiöllä on yli 90 työntekijää Jyväskylässä, Vantaalla ja Tampereella sijaitsevissa toimipisteissään.


Yhteistyökumppanimme

Teemme yhteistyötä osaavien ja luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Admicomin tarinassa on mukana mm. ohjelmistotoimittajia, operaattoreita, rakennus- ja talotekniikka-alan tukkureita ja tavarantoimittajia sekä alan järjestöjä.

 

Katso yleisen hinnaston tukkurit ja toimittajat

ms-dynamics_v_rgb_web

mepco

jcad-logo-original

cadsplanner_logo2

pagero-logo-144x28

postigroup-logo

opuscapita_uusilogo

nets_entinenluottokunta-logo

stul_uusilogo

sahkonumerot-uusilogo

lvi-tu_uusilogo

lvi-info_uusilogo

rakennustieto_logo1

partnerilogo-tilaajavastuu_300px

Atikka Oy - logo


Admicom työnantajana

Admicomin kasvutarina on yhdistelmä nuorekasta start-up -asennetta, rautaista järjestelmäosaamista ja päättäväistä johtamista.

Kasvamme nopeasti, joten meillä on usein avoimia työpaikkoja erityisesti Jyväskylän ja Helsingin toimipisteissämme esimerkiksi ohjelmistokehityksen, kirjanpidon ja palkanlaskennan osaajille.

Lippu

Haemme juuri nyt:


Seuraa avoimia työpaikkojamme:


Viestimme avoimista työpaikoistamme sosiaalisessa mediassa. Seuraa meitä ja ole ensimmäisten joukossa!

Facebook | Twitter | LinkedIn

Haemme jatkuvasti:


Haemme jatkuvasti uusia huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä. Voit lähettää avoimen hakemuksesi osoitteeseen rekrytoinnit(at)admicom.fi.

Millaista meillä on olla töissä?

Lue Joannan työntekijätarina: ”Kaikista parasta on meidän upea työporukka”

 

Admicom Oy - Työntekijätarina - Joanna Paukkunen

 

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa tai tarvitsetko apua?
Ota rohkeasti yhteyttä:

Kaikki yhteystiedot

Sulje haku