15.5.2019

Toukokuun webinaari: Urakoiden vaiheistaminen Adminetissä

Adminet webinaari - Admicom Oy

Päivitä Adminet-osaamistasi osallistumalla maksuttomiin webinaareihin, joissa käsitellään käytännönläheisesti Adminetin ominaisuuksia sekä päivitysten mukanaan tuomia uutuuksia. Toukokuun webinaarissa 15.5. klo 9 käydään läpi urakoiden vaiheistamista Adminetissä.


 

Toukokuun webinaari

Perjantaina 15.5.2019 klo 9:00

Projektien vaiheistaminen on Adminetin vähemmän käytettyjä sovelluksia. Siihen kytkeytyy kuitenkin paljon automatiikkaa ja projektinhallinnan eri ominaisuuksia. Webinaarissa tutustutaan sovellukseen ja sen tuomiin mahdollisuuksiin:

  • Projektien vaiheistus tarjoaa mahdollisuuden muodostaa urakan sisälle erilaisia vaiheita ja määritellä näihin vaiheisiin tarvikkeita sekä resursseja.
  • Vaiheille on myös mahdollista tehdä työtilaukset ja näin kytkeä vaiheiden valmistuminen esimerkiksi maksuerätaulukon erien laskutukseen valmiusasteen mukaisesti.
  • Projektin vaiheistus tapahtuu automaattisesti joko positioiden tai ohjelmassa määriteltyjen vaiheiden pohjalta, kun valmis tarjous siirretään budjetiksi.
  • Vaiheistuksen voi lisätä myös jo valmiina olevaan kohteeseen. Lisäksi käsitellään tehtävien hallintaa sekä ostojen hallintaa vaiheistuksen osana.

 

Osallistu maksutta etänä

Webinaari järjestetetään TeamViewer-etäyhteydellä. Webinaari on maksuton ja se kestää noin 40 minuuttia.

Webinaarin järjestävältä asiantuntijalta voit kysyä aiheeseen liittyviä lisätietoja ja kertoa mahdollisia koulutustoiveita jälkikäteen sähköpostitse. Webinaarien aineisto on katseltavissa jälkikäteen myös Adminetin Wikissä.

 

Miten ilmoittaudun?

Webinaari on tarkoitettu Adminet-asiakkaille ja osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen, jonka perusteella lähetämme tarkemmat ohjeet ja kirjautumislinkin webinaaria edeltävänä päivänä.

Olemme lähettäneet ilmoittautumislinkin Adminetin pääkäyttäjille sähköpostikutsussa. Jos jäit ilman kutsua, niin lähetä meille sähköposti osoitteeseen info@admicom.fi.

Sulje haku