21.12.2017

Tammikuun webinaari: Rakentamispalvelut ja tilaajavastuuasiat

Adminet webinaari - Admicom Oy

Päivitä Adminet-osaamistasi osallistumalla maksuttomiin webinaareihin, joissa käsitellään käytännönläheisesti Adminetin ominaisuuksia sekä päivitysten mukanaan tuomia uutuuksia. Tammikuun webinaari järjestetään 12.1. aiheesta rakentamispalvelut ja ilmoitusvelvollisuus.


 

Tammikuun webinaari

Perjantaina 12.1 kello 9:00 käydään käytännönläheisesti läpi rakentamispalvelut ja ilmoitusvelvollisuus kokonaisuudessaan. Webinaarissa perehdytään miten Adminetissä hoidetaan eri roolien velvoitteet käytännössä:

  • Mitä tilaajan roolissa tulee tehdä?
  • Mitä kaikkea päätoteuttajan velvollisuuksiin kuuluu?
  • Kuinka kulunvalvonta voidaan järjestää?
  • Miten ilmoitukset hoidetaan Adminetissä vaivattomasti ja käytännönläheisesti?

 

Osallistu maksutta etänä

Webinaari järjestetetään TeamViewer-etäyhteydellä. Webinaari on maksuton ja sen kesto on noin 40 minuuttia.

Asiantuntijana toimii Ari Aarniovuori, jolta voit kysyä aiheeseen liittyviä lisätietoja ja mahdollisia koulutustoiveita jälkikäteen sähköpostitse. Webinaarien aineisto on katseltavissa jälkikäteen myös Adminetin Wikissä.

 

Miten ilmoittaudun?

Webinaari on tarkoitettu Adminet-asiakkaille ja osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen, jonka perusteella lähetämme tarkemmat ohjeet ja kirjautumislinkin.

Lähetämme ilmoittautumislinkin Kuukauden Vinkissä torstaina 21.12. sekä pääkäyttäjille lähetettävässä kutsussa maanantaina 8.1. Jos jäit ilman kutsua, niin lähetä meille sähköposti osoitteeseen info@admicom.fi.

 

Muista myös: Uuden käyttäjän peruskurssi

Uuden Adminet-käyttäjän peruskurssi on kuukausittain järjestettävä noin 2-3 tuntia kestävä etäkoulutus, joka antaa uudelle käyttäjälle tehokkaan perehdytyksen ohjelmiston yleisiin toimintoihin.

Valitse itsellesi sopiva aika ja ilmoittaudu lomakkeella. Seuraava koulutus järjestetään perjantaina 12.1.2018 klo 12.

Sulje haku