2.3.2018

Maaliskuun webinaari: Kirjausvirheiden korjaaminen

Adminet webinaari - Admicom Oy

Päivitä Adminet-osaamistasi osallistumalla maksuttomiin webinaareihin, joissa käsitellään käytännönläheisesti Adminetin ominaisuuksia sekä päivitysten mukanaan tuomia uutuuksia. Maaliskuun webinaari järjestetään 16.3. aiheesta kirjausvirheiden korjaaminen.


 

Maaliskuun webinaari

Perjantaina 16.3. kello 9:00 käydään käytännönläheisesti läpi erilaisten kirjausvirheiden tunnistamista ja korjaamista Adminetissä. Käsittelemme muun muassa tapahtumasiirtoja, varasto-ottoja ja -palautuksia sekä tapahtumaruudun käyttöä.

 

Osallistu maksutta etänä

Webinaari järjestetetään TeamViewer-etäyhteydellä. Webinaari on maksuton ja sen kesto on noin 40 minuuttia.

Asiantuntijana toimii Ari Aarniovuori, jolta voit kysyä aiheeseen liittyviä lisätietoja ja mahdollisia koulutustoiveita jälkikäteen sähköpostitse. Webinaarien aineisto on katseltavissa jälkikäteen myös Adminetin Wikissä.

 

Miten ilmoittaudun?

Webinaari on tarkoitettu Adminet-asiakkaille ja osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen, jonka perusteella lähetämme tarkemmat ohjeet ja kirjautumislinkin.

Lähetämme ilmoittautumislinkin Kuukauden Vinkissä torstaina 1.3. sekä pääkäyttäjille lähetettävässä kutsussa maanantaina 12.3. Jos jäit ilman kutsua, niin lähetä meille sähköposti osoitteeseen info@admicom.fi.

Sulje haku