11.6.2018

Kesäkuun webinaari: Kaluston hallinta

Adminet webinaari - Admicom Oy

Päivitä Adminet-osaamistasi osallistumalla maksuttomiin webinaareihin, joissa käsitellään käytännönläheisesti Adminetin ominaisuuksia sekä päivitysten mukanaan tuomia uutuuksia. Kesäkuun webinaari järjestetään 15.6. aiheesta kaluston hallinta.


 

Kesäkuun webinaari

Perjantaina 15.6. klo 9 käymme webinaarissa kaluston hallintaa Adminetissä. Sovelluksen avulla ylläpidät ja seuraat yrityksesi omia ja vuokrattavia koneita, niihin liittyviä asiakirjoja sekä toimenpiteitä, kuten huoltoja.

Kaluston hallintaa voidaan käyttää monella eri tavalla ja webinaarissa esitellään eri tapoja hyödyntää sitä, jotta:

  • Kalusto pysyy hallinnassa paremmin
  • Projektiraportit ovat tarkempia
  • Koneiden laskutus saadaan hallintaan

 

Osallistu maksutta etänä

Webinaari järjestetetään TeamViewer-etäyhteydellä. Webinaari on maksuton ja se kestää noin 40 minuuttia.

Asiantuntijalta voit kysyä aiheeseen liittyviä lisätietoja ja kertoa mahdollisia koulutustoiveita jälkikäteen sähköpostitse. Webinaarien aineisto on katseltavissa jälkikäteen myös Adminetin Wikissä.

 

Miten ilmoittaudun?

Webinaari on tarkoitettu Adminet-asiakkaille ja osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen, jonka perusteella lähetämme tarkemmat ohjeet ja kirjautumislinkin.

Lähetämme ilmoittautumislinkin Adminetin pääkäyttäjille lähetettävässä kutsussa maanantaina 11.6. Jos jäit ilman kutsua, niin lähetä meille sähköposti osoitteeseen info@admicom.fi.

Sulje haku