15.1.2019

Tammikuun webinaari: Kansallinen tulorekisteri (KATRE)

Adminet webinaari - Admicom Oy

Päivitä Adminet-osaamistasi osallistumalla maksuttomiin webinaareihin, joissa käsitellään käytännönläheisesti Adminetin ominaisuuksia sekä päivitysten mukanaan tuomia uutuuksia. Tammikuun webinaarissa 25.1. klo 9 käydään läpi tulorekisterin mukanaan tuomia muutoksia.


 

Tammikuun webinaari

Perjantaina 25.1.2019 klo 9:00

Kansallinen tulorekisteri (KATRE) otettiin käyttöön 1.1.2019. Sen myötä jokainen yritys joutuu keräämään ja raportoimaan maksetut palkat, luontoisedut, palkkiot, työkorvaukset, muut ansiotulot sekä verovapaat ja veronalaiset kustannusten korvaukset viiden päivän kuluessa maksupäivästä.

Webinaarissa käydään läpi:

  • Perusteet kansallisesta tulorekisteristä
  • Miten KATRE on Adminetissä hoidettu
  • Mitä tulee huomioida, jotta ilmoittaminen toimii vaivattomasti

 

Osallistu maksutta etänä

Webinaari järjestetetään TeamViewer-etäyhteydellä. Webinaari on maksuton ja se kestää noin 40 minuuttia.

Asiantuntijalta voit kysyä aiheeseen liittyviä lisätietoja ja kertoa mahdollisia koulutustoiveita jälkikäteen sähköpostitse. Webinaarien aineisto on katseltavissa jälkikäteen myös Adminetin Wikissä.

 

Miten ilmoittaudun?

Webinaari on tarkoitettu Adminet-asiakkaille ja osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen, jonka perusteella lähetämme tarkemmat ohjeet ja kirjautumislinkin.

Lähetämme ilmoittautumislinkin Adminetin pääkäyttäjille ja viikon vinkin tilanneille sähköpostikutsussa tiistaina 15.1. klo 8. Jos jäit tiistaina ilman kutsua, niin lähetä meille sähköposti osoitteeseen info@admicom.fi.

Sulje haku