10.12.2018

Joulukuun webinaari: Tilinpäätöksen valmistelevat toimenpiteet

Adminet webinaari - Admicom Oy

Päivitä Adminet-osaamistasi osallistumalla maksuttomiin webinaareihin, joissa käsitellään käytännönläheisesti Adminetin ominaisuuksia sekä päivitysten mukanaan tuomia uutuuksia. Joulukuun webinaarissa 14.12. klo 9 käydään läpi tilinpäätöksen valmistelevia toimenpiteitä.


 

Joulukuun webinaari

Perjantaina 14.12.2018 klo 9:00

Monilla yrityksillä tilikauden vaihtuminen tulee vastaan piakkoin, joten joulukuun webinaarissa kerrataan valmistelevat toimenpiteet tilinpäätöstä ajatellen. Aiheina ovat mm.

  • urakoiden budjetit / ennusteet
  • laskuttamattomat työt ja niiden käsittely
  • varasto ja inventointi

Itse tilinpäätöstä ei webinaarissa käsitellä vaan tavoitteena on tehdä valmistelevia toimenpiteitä, jotta tilinpäätös sujuisi mahdollisimman kivuttomasti.

 

Osallistu maksutta etänä

Webinaari järjestetetään TeamViewer-etäyhteydellä. Webinaari on maksuton ja se kestää noin 40 minuuttia.

Asiantuntijalta voit kysyä aiheeseen liittyviä lisätietoja ja kertoa mahdollisia koulutustoiveita jälkikäteen sähköpostitse. Webinaarien aineisto on katseltavissa jälkikäteen myös Adminetin Wikissä.

 

Miten ilmoittaudun?

Webinaari on tarkoitettu Adminet-asiakkaille ja osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen, jonka perusteella lähetämme tarkemmat ohjeet ja kirjautumislinkin.

Lähetämme ilmoittautumislinkin Adminetin pääkäyttäjille ja viikon vinkin tilanneille sähköpostikutsussa maanantaina 10.12. klo 12. Jos jäit maanantaina ilman kutsua, niin lähetä meille sähköposti osoitteeseen info@admicom.fi.

Sulje haku