23.4.2019

Huhtikuun webinaari: Tavoitehintaurakoiden käsittely

Adminet webinaari - Admicom Oy

Päivitä Adminet-osaamistasi osallistumalla maksuttomiin webinaareihin, joissa käsitellään käytännönläheisesti Adminetin ominaisuuksia sekä päivitysten mukanaan tuomia uutuuksia. Huhtikuun webinaarissa 26.4. klo 9 käydään läpi tavoitehintaurakoiden käsittelyä Adminetissä.


 

Huhtikuun webinaari

Perjantaina 26.4.2019 klo 9:00

Tavoitehintaurakat ovat yleistyneet viime vuosina huomattavasti talotekniikan ja rakentamisen toimialoilla. Kyseinen urakkamuoto vaatii kuitenkin tarkkaa seurantaa ja järkeviä toimintatapoja.

Webinaarissa käydään läpi:

    • Urakkamuoto yleisesti
    • Seuranta litteroiden avulla
    • Laskuttaminen YSE-laskutuksen avulla
    • Hyviä käytänteitä Adminetissä

 

Osallistu maksutta etänä

Webinaari järjestetetään TeamViewer-etäyhteydellä. Webinaari on maksuton ja se kestää noin 40 minuuttia.

Webinaarin järjestävältä asiantuntijalta voit kysyä aiheeseen liittyviä lisätietoja ja kertoa mahdollisia koulutustoiveita jälkikäteen sähköpostitse. Webinaarien aineisto on katseltavissa jälkikäteen myös Adminetin Wikissä.

 

Miten ilmoittaudun?

Webinaari on tarkoitettu Adminet-asiakkaille ja osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen, jonka perusteella lähetämme tarkemmat ohjeet ja kirjautumislinkin webinaaria edeltävänä päivänä.

Lähetämme ilmoittautumislinkin Adminetin pääkäyttäjille ja viikon vinkin tilanneille sähköpostikutsussa tiistaina 23.4. klo 9:15. Jos jäit ilman kutsua, niin lähetä meille sähköposti osoitteeseen info@admicom.fi.

Sulje haku