1.2.2018

Helmikuun webinaari: Litterat ja litteraraportointi

Adminet webinaari - Admicom Oy

Päivitä Adminet-osaamistasi osallistumalla maksuttomiin webinaareihin, joissa käsitellään käytännönläheisesti Adminetin ominaisuuksia sekä päivitysten mukanaan tuomia uutuuksia. Helmikuun webinaari järjestetään 16.2. aiheesta litterointi ja litteraraportointi.


 

Helmikuun webinaari

Perjantaina 16.2 kello 9:00 käydään käytännönläheisesti läpi Adminetin Litterointi-sovellusta sekä litteraraportointia.

Litterointi on ratkaisu hyvin moneen raportointikysymykseen ja kiristyvässä kilpailutilanteessa seurannan kehittäminen on ensiarvoisen tärkeää. Webinaarissa avataan litteroinnin toimintaa ja miten sitä voidaan raportoinnissa hyödyntää.

Litterointi on terminä tutumpi rakennusalalla, mutta sovellus on käyttökelpoinen toimialasta riippumatta, jos johonkin seuraavista väittämistä vastaa kyllä:

  • Haluan seurata urakkatöitä entistä tarkemmin ja jakaa niitä pienempiin osakokonaisuuksiin.
  • Teen yli 500 000€ arvoisia urakoita ja seuraan niitä vain kohdetasolla
  • Minulla on käynnissä tai tulossa tavoitehinta-, projektinjohto- tms. urakoita
  • Teen perustajaurakointia

 

Osallistu maksutta etänä

Webinaari järjestetetään TeamViewer-etäyhteydellä. Webinaari on maksuton ja sen kesto on noin 40 minuuttia.

Asiantuntijana toimii Ari Aarniovuori, jolta voit kysyä aiheeseen liittyviä lisätietoja ja mahdollisia koulutustoiveita jälkikäteen sähköpostitse. Webinaarien aineisto on katseltavissa jälkikäteen myös Adminetin Wikissä.

 

Miten ilmoittaudun?

Webinaari on tarkoitettu Adminet-asiakkaille ja osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen, jonka perusteella lähetämme tarkemmat ohjeet ja kirjautumislinkin.

Lähetämme ilmoittautumislinkin Kuukauden Vinkissä torstaina 1.2. sekä pääkäyttäjille lähetettävässä kutsussa maanantaina 12.2. Jos jäit ilman kutsua, niin lähetä meille sähköposti osoitteeseen info@admicom.fi.

 

Sulje haku