25.7.2018

Uusia ominaisuuksia Adminetin mobiiliin

Kesän ohjelmistopäivitys toi uusia ominaisuuksia Adminetin mobiiliversioon. Erityisesti työtilausten käsittelyyn tuli hyödyllisiä uutuuksia.


 

Työtilaukset kentältä

Kesän Adminet-ohjelmistopäivityksen myötä työtilauksia voi lisätä vaikka kentältä käsin, sillä uusia työtilauksia saa perustettua nyt myös mobiilissa. Ominaisuus on käytössä kaikilla käyttäjillä, mutta halutessa asentajien oikeutta uusien työtilausten lisäämiseen voidaan rajoittaa.

Aiemmin työtilauksen tiedoissa näkyi tilaajan yhteyshenkilö ja puhelinnumero. Päivityksen myötä näkyvissä on tilaajan lisäksi toimitusasiakkaan yhteyshenkilö sekä puhelinnumero. Työtilausten käyttöä nopeuttaa uusi ominaisuus, jonka avulla puhelinnumeron kuvakkeesta voi soittaa mobiililaitteella suoraan kyseiseen numeroon.

Jo aiemmin työtilauksia on saanut rajattua useilla hakutekijöillä, mm. tilaajan, kohteen, vastuuhenkilön sekä tilauspäivän mukaan. Selausta helpottaa entisestään uusi mahdollisuus lajitella työtilaukset myös luvatun toimituspäivän mukaan.

 

Valokuvia työtilauksille

Myös kameratoiminto päivittyi: valokuvia saa lisättyä mobiililaitteelta suoraan työtilauksen liitteeksi. Kuvat tallennetaan kansioon, jonka voi itse nimetä. Kansiosta löytyviä kuvia on helppo selata jälkeenpäin.

 

Lue lisää Adminetin mobiiliversiosta ja työtilauksista.


Lataa opas järjestelmän hankintaan

Oppaasta saat saat viisi vinkkiä toiminnanohjausjärjestelmän valitsemiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

5 vinkkiä toiminnanohjausjärjestelmän hankintaan - Admicom talotekniikka ja rakentaminen blogi

Sulje haku