5.5.2020

”Aivan loistava työympäristö”

Juha Eisto tuli Admicomille suoraan koulun penkiltä ja on kasvanut parin vuoden aikana myynnin ammattilaiseksi. Admicomilla hän on päässyt osaksi hyvää työporukkaa, oppimaan paljon uutta ja saanut mahdollisuuden edetä urallaan kokemuksen karttuessa.


 

Itä-Suomesta kotoisin oleva Juha Eisto muutti Jyväskylään opiskelemaan ammattikorkeakouluun liiketaloutta vuonna 2014. Opinnäytetyön valmistuttua oli aika suunnata katseet tulevaan ja etsiä vakituista työtä, jolloin silmiin osui Admicomin työpaikkailmoitus Lite-myyntitiimiin, joka myy pienille talotekniikka- ja rakennusyrityksille kevyempää Adminet Lite-järjestelmää. Nyt kaksi vuotta talossa ollut Juha on tyytyväinen valintaansa.

Admicomille tulo jännitti, koska tulin suoraan koulun penkiltä työelämään. Aikaisempi työkokemus myyntityöstä oli vain kesätöistä, mutta nopeasti sain kiinni työstä ja työpaikan käytännöistä. Meillä on todella hyvä ohjaus ja perehdytys talon puolesta. Jännitys oli turhaa, sillä ei ollut mitään aloittamisen vaikeuksia lopulta. Omassa työssä on parasta onnistumisen tunne, kehittyminen ja aivan loistava työympäristö, Juha summaa.

Lite-tiimissä asiakasyrityksiin otetaan yhteyttä puhelimitse ja myyntitapaamiset hoidetaan pääasiassa virtuaalisesti. Myyntiprosessin edetessä asiakkaaseen pääsee oikeasti tutustumaan, sillä kokonaisuus muotoutuu asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Me tarjoamme asiakkaalle arkea helpottavaa kokonaisvaltaista ratkaisua, jota ei tarvitse tuputtamalla myydä. On mukava, että pääsee toimimaan erilaisten ihmisten kanssa ja tutustumaan heihin, luomaan sitä suhdetta. Pääsääntöisesti teemme Lite-tiimissä etänä myyntiä, mutta välillä myös asiakkaan tapaaminen paikan päällä on mahdollista. Etäpalavereissa syvennymme asiakkaan toimintaan ja haemme ratkaisua, miten Adminet pystyisi tehostamaan sitä. Lisäksi pidämme suhteita yllä olemassa oleviin asiakkaisiimme ja ratkaisemme heidän mahdollisia ongelmiaan”, Juha kertoo.

 

Työn vastapainona Juha käy harrastusmielessä pelaamassa jääkiekkoa.

 

Lite-myyjät valitsevat itse potentiaaliset asiakkaat kenelle soittavat, tutustuvat yrityksen taustoihin ja järjestävät tapaamiset. Asiakasyritys saa henkilökohtaista palvelua koko myyntiprosessin ajan.

Tyypillinen työpäivä sisältää asiakkaiden kontaktoimista puhelimitse sekä etäpalavereiden pitämistä. Soittaessani asiakkaalle tavoitteeni tietenkin on saada hyvä keskustelu aikaiseksi, tutustua heihin ja saada mielenkiinto heräämään Adminettiä kohtaan. Etäpalavereissa syvennymme asiakkaan toimintaan ja haemme ratkaisua, miten Adminet pystyisi tehostamaan asiakkaan toimintaa. Lisäksi pidämme myös suhteita yllä olemassa oleviin asiakkaisiimme ja ratkaisemme heidän mahdollisia ongelmiaan, Juha kertoo.

 

Täällä nähdään kasvuvaraa ja on luottoa tekemiseen

Admicomin työntekijöillä yhdistävänä tekijänä on arvostus omaa työyhteisöä kohtaan. Jokaisella osastolla vallitsee hyvä henki ja toisia tuetaan niin työasioissa kuin elämän käänteissäkin.

Koko myyntiorganisaatio on aivan mahtava. Kaikki ovat avuliaita ja sosiaalisia ihmisiä, on helppo tulla töihin, kun on oikeasti hyvä porukka ympärillä. Jaamme ilot ja surut, tuemme toisiamme ja mahdollistamme toistemme onnistumiset. Myös yritys on halunnut hienosti tukea, panostaa omaan tekemiseeni, onnistumisiini ja on tukenut, jos on ollut vähän haastavampia aikoja. Minun on ollut mahdollista kasvaa myynnissä isompiin tehtäviin lyhyenkin ajan sisällä. Täällä nähdään kasvuvaraa ja on luottoa tekemiseen, Juha kiittelee.

Vaikka kokemuksesta on aina hyötyä, tärkeimpänä asiana Admicomilla nähdään yksilön asenne ja halu oppia. Talossa on erilaisilla taustoilla olevia työntekijöitä, ja oppia saa niin toisilta kuin työnantajankin puolesta.

Työssä olen oppinut eniten tietenkin myyntityöstä, koska aikaisemmat kokemukseni olivat vain kesätöiden kautta myyntityöstä kuluttaja-asiakkaille. Olen saanut B2B-myynnistä oppia ihan älyttömästi, ihan siitä miten myyntiprosessi etenee, buukkaussoitoista, asiakastapaamisista ja klousaamisesta. Rohkeasti vaan mukaan B2B-myyntiin, aikaisempaa kokemusta ei tarvita, Juha rohkaisee ja jatkaa:

Lite-tiimissä työskentelyä suosittelisin henkilöille, jotka haluavat tarttua toimeen ja oikeasti haluavat kehittyä, sillä tämä antaa älyttömän hyvät valmiudet myyntityön tekemiseen ja on hyvät etenemismahdollisuudet. Kun on rennonrempseä ote, niin sopii hyvin porukkaan. Joka päivä ei tarvitse hymyilyttää, mutta kaikesta päästään yhdessä yli.

 

 

 

 


Admicomille töihin?

Haluatko sinäkin mukaan Admicomin kasvutarinaan ja työporukkaan? Katso avoimet työpaikkamme tai lähetä meille avoin hakemus:

Lue lisää

Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sulje haku