15.5.2018

Talotekniikan ja rakentamisen asiakaslehdet 2/2018 ilmestyneet

Kevään lehdissä asiaa mm. toimialan yritysten kannattavuudesta ja suorasta tilauskanavasta Hiltille. Asiakkaista tarinansa kertovat Rakennustoimisto Taitoneliö, Veljekset Lehtinen Maalausliike, Sähköpare ja Vesi-Vasa.


 

Kevään lehdissä teemme syväsukelluksen rakennus- ja talotekniikkayritysten kannattavuuden muodostumiseen: Toimialakatsauksesta voit lukea kolme tunnistamaamme piirrettä, jotka ovat ominaisia keskimääräistä kannattavammin toimiville yrityksille.

Hiltin asiantuntijat kertovat, kuinka suora ovt-tilauskanava Adminetistä Hiltin tilausjärjestelmään tehostaa ostamista ja miksi sitä kannattaa hyödyntää.

Muistutamme myös Adminetin kattavasta yleisestä hinnastosta, jonne on viimeisimpänä lisätty Kesko Oyj:n rautakaupan tuotteiden ajantasaiset hinnat.

Rakentamisen ja talotekniikan maailmassa asiakkaista tarinansa kertovat Rakennustoimisto Taitoneliö Oy, joka löysi Adminetistä tehokkaat työkalut koko henkilöstölle sekä Veljekset Lehtinen Maalausliike Oy, jonka mukaan henkilöstön ja järjestelmien pitää olla tätä päivää, jos yritystä halutaan kasvattaa järkevästi ja taloudellisesti.

LVIS-Maailmassa ääneen pääsevät Valiosähkön ja TTN Sähköpalvelun yhdistymisen myötä syntynyt Sähköpare Oy, joka halusi tämän päivän tarpeisiin tehdyn järjestelmän sekä Vesi-Vasa Oy,  jolle Adminet oli yksi ratkaiseva tekijä haettaessa yritykselle uutta suuntaa.

 

Lue LVIS-Maailma >>   Lue Rakentamisen & talotekniikan maailma >>

Sulje haku