24.9.2018

Olemme mukana Alihankintamessuilla 25.-27.9.2018

Tule käymään messuosastollamme C404, jossa pääset tutustumaan uudenlaiseen teollisuuden ohjelmistoon Adminettiin. Hyödynnä myös messutarjous, jolla saat Adminetin käyttöönoton alkaen 0 euroa.


 

Olemme jälleen mukana Tampereella 25.-27.9.2018 järjestettävillä Alihankintamessuilla. Meidät löytää viime vuoden tapaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen osastolta C404.

Tule vierailemaan osastollamme ja tutustu samalla tarkemmin palveluihimme. Osastollamme on esittelyssä täysin uudenlainen teollisuuden ohjelmisto Adminet, jonka avulla säästät aikaa rutiinityöstä, tehostat yrityksesi toimintaa ja kilpailukykysi paranee

Adminetissä yhdistyvät kaikki teollisuusyrityksen toiminnot, kuten toiminnanohjaus, tuotannonohjaus sekä sähköinen taloushallinto. Erityisesti ohjelmiston visuaalisuus ja helppokäyttöisyys ovat saaneet kiitosta suomalaisilta teollisuusyrityksiltä.

Kysy myös messutarjousta, jolla saat Adminetin käyttöönoton alk. 0 €

Nyt kannattaa käydä tutustumassa meihin ja palveluihimme, sillä messutarjouksellamme saat Adminetin käyttöönoton alkaen 0 euroa. Voit varata tapaamisajan osastollemme jo ennakkoon, jolloin varmistat oman yllätyslahjasi. Nähdään Tampereella!

 

Lue lisää

 

Tervetuloa osastollemme C404:

 

Kuvia messuilta:

Mia & Sami - Admicom

25.9.2018: Kuulumisia vaihtamassa myyjämme Mia ja asiakkaamme WeldOne Oy:n Sami

25.9.2018: Ensimmäinen messupäivä käynnissä

Alihankinta 2018 - Admicom - Messuosasto rakentuu

24.9.2018: Osasto rakentuu jo kovaa vauhtia. Huomenna nähdään!

Sulje haku