3.1.2019

Avoimia työpaikkoja Jyväskylässä ja Tampereella

Avoimet työpaikat 1/2019 - Admicom

Vahvan kasvun myötä meillä on avoimia työpaikkoja tulevaisuuden osaajille Jyväskylän ja Tampereen toimipisteissämme. Tutustu avoimiin tehtäviimme ja lähetä meille hakemus.


 

Meillä Admicomilla eletään vahvan ja kannattavan kasvun aikaa. Listauduimme alkuvuonna Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle, liikevaihtomme kasvoi vuonna 2017 jo 8,1 miljoonaan ja työntekijöitä meillä on jo yli 110 neljässä toimipisteessä.

Nyt haemme joukkoomme jälleen uusia Admicomilaisia. Ota vuosi 2019 vastaan uusien haasteiden parissa ja tutustu avoimiin tehtäviimme Jyväskylän ja Tampereen toimipisteissämme.

 

Tutustu tehtäviin ja lähetä hakemuksesi meille:

Taloushallinnon käyttöönottovastaava (2 paikkaa),
Tampere / Jyväskylä

(Haku päättyy 13.1.2019)

Myyntineuvottelija,
Jyväskylä

(Haku päättyy 16.1.2019)

 

Millaista meillä on olla töissä?

Tutustu Admicomiin työnantajana työntekijätarinoidemme avulla:

 

”En ole katunut hetkeäkään”

Joni Haapamäki - AdmicomJoni Haapamäki on ihmisläheinen myyjä, josta on kehittynyt rautainen Adminet-ammattilainen. Työnsä parhaimpina puolina Joni pitää kanssakäymistä ihmisten kanssa ja vapautta suunnitella omaa työtään.

 

”Kaikista parasta on meidän upea työporukka”

Admicom - OrganisaatioPalkanlaskija Joanna Paukkusen mielestä Admicomilla on parasta hyvä porukka, monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuus luoda mieleisensä urapolku.

Oliko artikkeli hyödyllinen?

 

Lisätietoa Admicomista:

Admicom on vuonna 2004 Jyväskylässä perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehityksen edelläkävijä sekä kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani.

Olemme nopeasti ja kannattavasti kasvava, pitkälti henkilöstömme omistama yritys. Liikevaihtomme on kasvanut viimeisten viiden vuoden ajan keskimäärin 37 % vuodessa. Pilvipalveluna toimiva SaaS-pohjainen Adminet-toiminnanohjausjärjestelmämme auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan, toimiston ja tuotannon rutiineja saumattomasti sähköiseen kirjanpitoon asti.

Admicomin kasvutarina on yhdistelmä nuorekasta start-up -asennetta, rautaista järjestelmäosaamista ja päättäväistä johtamista. Vuoden 2017 liikevaihto on jo 8,1 miljoonaa ja työllistämme yli 110 henkilöä Jyväskylässä, Tampereella, Vantaalla ja Oulussa.

Sulje haku