25.8.2020

Haussa 3 työntekijää ohjelmistokehitykseen – Tutustu tehtäviin ja hae viimeistään 14.9.2020!

Ohjelmistokehitys työpaikat - Admicom Jyväskylä ja Tampere

Etsimme tuotekehitystiimiimme parhaillaan kolmea uutta osaajaa suunnittelu- ja kehitystehtäviin Jyväskylään tai Tampereelle. Haluamme kuulla sinusta, joten tutustu avoimiin tehtäviimme ja kerro itsestäsi!


 

Tutustu tehtäviin ja lähetä hakemuksesi meille viimeistään 14.9.2020:

Ohjelmistoarkkitehti (Junior Software Architect)
Jyväskylä

Full Stack -kehittäjä
Jyväskylä tai Tampere

Ratkaisuarkkitehti (Solution Architect)
Jyväskylä tai Tampere

 

”Kyllä sitä tuntee tekevänsä töitä keihään kärjessä”

Ohjelmistokehittäjä Olli-Pekka Kivistö ja tuotekehityksen talouspuolen tiiminvetäjä Mika Tirkkonen ovat tyytyväisiä töidensä monipuolisuuteen Admicomilla. Työnkuva muuttuu kokemuksen karttuessa ja aina on mahdollista kehittyä ammatillisesti.

Lue työntekijätarina >>

 

Miksi tulisit juuri Admicomille? Alla viisi hyvää syytä!

 1. Oma ohjelmistotuotteemme Adminet. Sinun työsi tulokset tekevät yli 20 000 Adminetin käyttäjän päivittäisestä työstä helpompaa, nopeampaa ja mukavampaa. Se, jos mikä, on palkitsevaa! 100 % tuotekehitystiimiläisistämme kokee, että yrityksessämme tehdään merkityksellistä työtä.*
 2. Työkaverit. Tukenasi on koko ammattitaitoinen tuotekehitystiimimme, josta löytyy osaamista moneen lähtöön – muita mukavia työkavereita unohtamatta!
 3. Kehittymismahdollisuudet. Työnkuva kehittyy ja vastuut kasvavat osaamisen ja kokemuksen karttuessa. Uutta opittavaa riittää niin työtehtävistä, järjestelmästämme kuin asiakkaidemme toimialoistakin.
 4. Admicomilla viihdytään hyvin. Työntekijämme ovat tyytyväisiä työhönsä ja työpaikkaansa, ja vaihtuvuus on vähäistä. Olemme iloisia ja ylpeitä työntekijöistämme ja he tekemästään työstä!
 5. Tolkullinen meininki. Meille riittää, että töitä tehdään tehokkaasti työpäivän ajan. Hommia ei siis tarvitse painaa kieli vyön alla yötä myöten projektiaikataulujen venyessä ja paukkuessa ja asiakkaan huohottaessa niskaan. Muutenkin meillä keskitytään olennaiseen ja vältetään turhaa kohkaamista ja häröilyä.

*Henkilöstökysely 6/2020, vastausprosentti 83 %

 

Admicom pähkinänkuoressa

 • Perustettu 2004
 • Päätoimipaikka Jyväskylässä, lisäksi toimistot Tampereella, Vantaalla, Helsingissä (tytäryhtiö Tocoman) ja Oulussa
 • 180 työntekijää mm. taloushallinnon, ohjelmistokehityksen, käyttöönottoprojektien, koulutusten, asiakastuen sekä myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatehtävissä
 • SaaS-pohjaisen toiminnanohjausjärjestelmäkehityksen edelläkävijä sekä kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani
 • Asiakkaina yli 1200 suomalaista, talotekniikan, rakentamisen ja teollisuuden toimialoilla toimivaa yritystä
 • Työntekijöiden omistama: suuri osa henkilöstöstämme on yrityksemme osakkaina
 • Pörssissä Nasdaq First North Growth Market Finland -listalla

 

Työntekijätarinoita muista tiimeistä:

 

KÄYTTÖÖNOTTO
”Ei ole vaatimusta, millainen koulutustausta tai työkokemus pitää olla – se on enemmän persoonakysymys”

Vilma Hämäläinen ja Pasi Honkanen - Admicom Finland OyPasi Honkasella ja Vilma Hämäläisellä on hyvin erilaiset koulutus- ja työtaustat, mutta yksi merkittävä asia heitä yhdistää: molemmat toimivat Admicomilla käyttöönottokouluttajina Jyväskylässä.

Lue tarina >>

 

KIRJANPITO
”Täällä lähdetään siitä, että tulet niillä tietotaidoilla, jotka sinulla on – ja tärkeintä on se mitä opit”

Heli Nivala on Sonkajärveltä Pohjois-Savosta kotoisin oleva kirjanpitäjä. Heli päätyi Admicomille avoimen hakemuksen kautta ja hän pitää työnsä parhaimpina puolina mm. työrauhaa sekä rentoa ja avuliasta työilmapiiriä.

Lue tarina >>

 

MYYNTI
”En ole katunut hetkeäkään”

Joni Haapamäki - AdmicomJoni Haapamäki on ihmisläheinen myyjä, josta on kehittynyt rautainen Adminet-ammattilainen. Työnsä parhaimpina puolina Joni pitää kanssakäymistä ihmisten kanssa ja vapautta suunnitella omaa työtään.

Lue tarina >>

 

Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sulje haku