30.5.2017

Admicom tuoreessa Eurometalli -lehdessä

Eurometalli 5-6/2017 - Admicom Oy - Adminet teollisuuden toiminnanohjausjärjestelmä

Uunituoreessa Eurometalli -lehden numerossa 5-6/2017 on julkaistu artikkeli palveluidemme laajentamisesta teollisuuden toimialalle.


 

Laajennamme palveluliiketoimintaamme voimakkaasti teollisuuden toimialalle. Vuoden vaihteessa solmimme liiketoimintakaupan, jonka myötä Adjutant-tuotannonohjausjärjestelmän oikeudet ja vastuut sekä Necom Oy:n liiketoimintaa pyörittävät kolme henkilöä siirtyivät Admicomille [lue uutinen aiheesta].

 

Uusi vaihtoehto teollisuuden yrityksille

 

Olemme tuoneet kevään aikana Adminet-toiminnanohjausjärjestelmään teollisuuden erikoispiirteitä palvelevia ratkaisuja.

”Muita vastaavia nykyaikaisia, pitkälle automatisoituja ja visuaalisia ratkaisuja ei teollisuudessa vielä ole. Nyt pystymme tarjoamaan teollisuusyrityksille täysin uudenlaista ja erittäin kattavaa palvelukokonaisuutta, joka sisältää myös kirjanpidon ja palkanlaskennan palvelut”, toimialajohtaja Jarmo Räihä kertoo.

Kaikki toiminnot yhdessä järjestelmässä

 

Adminet-toiminnanohjausjärjestelmässä yhdistyvät talous- ja palkkahallinnon, tuotannon ja raportoinnin toiminnot sekä toimialan erityispiirteitä palvelevat työkalut. Yhdellä automatisoidulla ratkaisulla yritykset säästävät aikaa rutiinityöstä, parantavat kilpailukykyään ja tehostavat prosessejaan.

”Teollisuuden pk-yritysten järjestelmät näyttävät jämähtäneen viime vuosituhannelle, mikä vaikuttaa myös prosessien tehokkuuteen. Tarvitaan vaihtoehtoja ja uutta haastajaa, siksi tuomme Adminetin hyödyt teollisuuden ulottuville”, Admicomin toimitusjohtaja Antti Seppä toteaa.

Teollisuusalan asiakkaamme pääsevät nauttimaan järjestelmäkokonaisuuden tuomista eduista jo kesän aikana ja syksyllä alkavat toimitukset uusille asiakkaille. Kokonaispalvelulle on ollut kysyntää ja olemme jo nyt saaneet yhteydenottoja asiasta kiinnostuneilta teollisuuden yrityksiltä.

 

Lue lisää Eurometalli -lehdestä:

Lue koko artikkeli

 


Lataa tiivis tietopaketti teollisuuden ratkaisuistamme

Oppaan avulla voit tutustua tehokkaisiin teollisuusalan täsmätyökaluihin.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Teollisuuden työkalut - Tuotannonohjaus - Toiminnanohjausjärjestelmä - Admicom

Sulje haku