23.8.2019

Avoimia työpaikkoja Jyväskylässä ja Oulussa

Vahvan kasvun myötä meillä on avoimia työpaikkoja tulevaisuuden osaajille Jyväskylän ja Oulun toimipisteissämme. Haluamme kuulla sinusta, joten tutustu avoimiin tehtäviimme ja esittele itsesi!


 

Meillä Admicomilla tehdään vahvaa ja kannattavaa kasvua. Listauduimme vuonna 2018 Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle, liikevaihtomme kasvoi vuonna 2018 jo 11,5 miljoonaan ja työntekijöitä meillä on jo yli 130 neljässä toimipisteessä.

Nyt haemme joukkoomme jälleen uusia Admicomilaisia. Ota syksy vastaan uusien haasteiden parissa ja tutustu avoimiin tehtäviimme Jyväskylän ja Oulun toimipisteissämme.

 

Tutustu tehtäviin ja lähetä hakemuksesi meille:

Palkanlaskija, Jyväskylä
Haku päättyy 4.9.2019

Taloushallinnon osaaja, Jyväskylä
Haku päättyy 4.9.2019

Käyttöönottokonsultti, Oulu
Haku päättyy 8.9.2019

 

Admicomin työntekijätarinoita:

 

”Ei ole vaatimusta, millainen koulutustausta tai työkokemus pitää olla – se on enemmän persoonakysymys”

Vilma Hämäläinen ja Pasi Honkanen - Admicom Finland OyPasi Honkasella ja Vilma Hämäläisellä on hyvin erilaiset koulutus- ja työtaustat, mutta yksi merkittävä asia heitä yhdistää: molemmat toimivat Admicomilla käyttöönottokouluttajina Jyväskylässä.

Lue tarina >>

 

”Täällä lähdetään siitä, että tulet niillä tietotaidoilla, jotka sinulla on – ja tärkeintä on se mitä opit”

Heli Nivala on Sonkajärveltä Pohjois-Savosta kotoisin oleva kirjanpitäjä. Heli päätyi Admicomille avoimen hakemuksen kautta ja hän pitää työnsä parhaimpina puolina mm. työrauhaa sekä rentoa ja avuliasta työilmapiiriä.

Lue tarina >>

 

”En ole katunut hetkeäkään”

Joni Haapamäki - AdmicomJoni Haapamäki on ihmisläheinen myyjä, josta on kehittynyt rautainen Adminet-ammattilainen. Työnsä parhaimpina puolina Joni pitää kanssakäymistä ihmisten kanssa ja vapautta suunnitella omaa työtään.

Lue tarina >>

 

”Kaikista parasta on meidän upea työporukka”

Admicom - OrganisaatioPalkanlaskija Joanna Paukkusen mielestä Admicomilla on parasta hyvä porukka, monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuus luoda mieleisensä urapolku.

Lue tarina >>

 

 

Sulje haku