12.9.2019

Olemme mukana Alihankintamessuilla 24.-26.9.2019

Tule käymään messuosastollamme C404, jossa pääset tutustumaan teollisuusyritysten toimintaa tehostavaan ja helpottavaan ohjelmistoomme Adminettiin. Varaa tapaaminen jo ennakkoon, niin saat Finnkinon elokuvaliput!


 

Nähdään Alihankintamessuilla 24.–26.9.2019

Me Admicomilla haluamme poistaa turhan rutiinityön teollisuuden yrityksistä automatiikan avulla. Tehtävämme on auttaa sinua keskittymään
tuottavaan työhön ja pysymään ajan tasalla yrityksesi taloudesta.

Tule tutustumaan Adminettiin – kotimaiseen ja pitkälle automatisoituun ohjelmistoon, jossa yhdistyvät kaikki teollisuusyrityksen toiminnot tarjouslaskennasta tuotannonohjaukseen ja reaaliaikaiseen kirjanpitoon. Erityisesti Adminetin visuaalisuus ja helppokäyttöisyys ovat saaneet kiitosta.

 

Saat elokuvaliput, kun varaat tapaamisen ennakkoon

Vieraile osastollamme C404, jossa voimme keskustella Adminetistä juuri sinun yrityksesi näkökulmasta. Kun sovit tapaamisen ennakkoon,
varaamme sinulle kaksi Finnkinon elokuvalippua osastollemme!

Tapaamisessa katsotaan yhdessä, mitä tarpeita teillä on, miten Adminet auttaisi teitä käytännössä ja kuinka paljon voisitte säästää, tehostaa toimintaanne ja parantaa kilpailukykyänne. Tapaamisen jälkeen voit päättää jatkosta.

Ehdota sopivaa aikaa sähköpostilla info(a)admicom.fi, soittamalla 050 599 4104 (toimialajohtaja Jarmo Räihä) tai jätä viesti osoitteessa:

www.admicom.fi/alihankinta

Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sulje haku