30.8.2018

Uusi Adminet Lite -palvelukokonaisuus julkaistu

Laajensimme palvelutarjontaamme uudella Adminet Lite -pilvipalvelukokonaisuudella, joka on kehitetty erityisesti rakentamisen ja talotekniikan pienyrityksille. Uudesta palvelusta vastaava tiimi aloitti elokuussa Jyväskylässä kahdeksan henkilön voimin.


 

Admicomin palvelutarjonta vahvistui elokuun aikana uudella Adminet Lite -palvelukokonaisuudella, joka on kehitetty erityisesti rakentamisen ja talotekniikan pienten yritysten tarpeisiin. Adminet Lite -palvelukonsepti sisältää pienyritykselle sopivan ohjelmistoratkaisun pilvipalveluna sekä asiantuntevan ja henkilökohtaisen talousneuvontapalvelun.

 

Adminet Liten myyjäkaartiin kuuluvat (takana vasemmalta) Tero Pakarinen, Juha Eisto ja Halla Hänninen. Etualalla myyntitiimiä vetävä Arttu Ruotsalainen.

 

Taustalla pienten yritysten tarpeet

Uuden tuotteen kehittämisen taustalla on halu tuoda automatisoidun toiminnanohjausjärjestelmän hyödyt entistä paremmin myös pienyritysten ulottuville.

”Kyseessä on kokonaispalvelu, jossa esimerkiksi LVI- tai sähköalan yrittäjä saa käyttöönsä nykyaikaisen mobiilin toimialajärjestelmän ja automatisoidun taloushallinnon. Tilitoimistoa ei siis enää tarvita muuhun kuin tilinpäätösvaiheeseen. Palvelu pohjautuu nykyiseen Adminet-järjestelmään mutta huomioi erityisesti pienyrityksen tarpeet”, Admicomin toimitusjohtaja Antti Seppä kertoo.

Alkuvaiheessa Adminet Liten parissa työskentelee Jyväskylän päätoimipisteestä käsin kahdeksanhenkinen tiimi, joka vastaa palvelun myynnistä, käyttöönotosta, asiakkaiden talousneuvonnasta sekä järjestelmän kehityksestä.

Uusi tiimimme on valmiina palvelemaan uusia asiakkaita ja ensimmäisiä sopimuksia on jo tehty. Kerromme mielellämme lisää!

Tutustu Adminet Liteen tarkemmin: www.admicom.fi/lite

 

Lisätietoja antaa:

Arttu Ruotsalainen
Myyntijohtaja, Adminet Lite
arttu.ruotsalainen(a)admicom.fi
040 742 2621

Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sulje haku