5.3.2019

Admicom järjestää asiakastapahtuman Oulussa

Järjestämme asiakkaillemme koulutuspäivän Oulun Radisson Blu -hotellissa 22.3.2019. Tapahtuman osallistujat pääsevät syventämään Adminet-osaamistaan ja verkostoitumaan muiden alan yritysten kanssa.


 

Oulussa 22.3.2019 järjestettävä tapahtuma on suunnattu Adminet-järjestelmää käyttäville asiakkaillemme, ja päivän tavoitteena on erityisesti syventää osallistujien Adminet-osaamista.

Tapahtuma on jatkoa aiemmin Turussa ja Vantaalla pidetyille asiakaspäiville, joiden osallistujilta on saatu hyvää palautetta.

Osaamisen vahvistamista ja uuden oppimista

Asiantuntijamme huolehtivat päivän ohjelmasta, jonka aikana perehdytään Adminetin viimeaikaisiin ja tuleviin päivityksiin. Mukana on myös aiemmilla kerroilla kiitosta saanut osio data-analysaattorista ja raportointityökalujen käytöstä.

Iltapäivä koostuu kahdesta vaihtoehtoisesta työpajasta, joissa asiantuntijoidemme johdolla kehitetään Adminet-taitoja taloushallinnon ja työmaiden näkökulmasta.

Koulutusten lisäksi osallistujille on tarjolla buffet-aamiainen ja -lounas sekä iltapäiväkahvit. Asiakaspäivä järjestetään perjantaina 22.3.2019 Oulun Radisson Blu -hotellissa ja tapahtuman hinta on yhteensä 30 €/hlö sisältäen koulutuksen ja tarjoilut. Mukaan mahtuu 40 ensimmäisenä ilmoittautunutta (max. 2 hlö/yritys).

Lue tapahtuman tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Sulje haku