5.4.2019

Haemme yhtä tai kahta taloushallinnon käyttöönottovastaavaa (Jyväskylä) – Haku päättyy 5.5.2019

Avoin työpaikka: Taloushallinnon käyttöönottovastaava - Admicom Finland

Tule kehittymään talousautomaation asiantuntijaksi Adminet-käyttöönottoprojekteissa. Tutustu tehtävään ja hae viimeistään 5.5.2019!


 

Admicom on vuonna 2004 Jyväskylässä perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehityksen edelläkävijä sekä kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani.

Olemme nopeasti ja kannattavasti kasvava, pitkälti henkilöstömme omistama yritys. Liikevaihtomme on kasvanut viimeisten viiden vuoden ajan keskimäärin 36 % vuodessa. Pilvipalveluna toimiva SaaS-pohjainen Adminet-toiminnanohjausjärjestelmämme auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan, toimiston ja tuotannon rutiineja saumattomasti sähköiseen kirjanpitoon asti.

Admicomin kasvutarina on yhdistelmä nuorekasta start-up -asennetta, rautaista järjestelmäosaamista ja päättäväistä johtamista. Vuoden 2018 liikevaihto oli jo 11,5 miljoonaa ja työllistämme yli 120 henkilöä Jyväskylässä, Tampereella, Vantaalla ja Oulussa.

Toiminnan kasvaessa tarvitsemme lisävahvistusta ja haemme nyt yhtä tai kahta tekijää Jyväskylän toimipisteeseemme nykyisen siirtyessä talon sisällä eteenpäin.

Mitä tarjoamme sinulle:

Tarjoamme kasvualustan nuorille kyvyille ja näköalapaikan pk-yritysten toiminnanohjaukseen edelläkävijäyrityksessä. Tehtävässäsi tulet toimimaan osana käyttöönottotiimiä osallistuen asiakasyritysten Adminet-toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojekteihin. Koulutat joko asiakasyritystemme taloudesta vastaavia järjestelmän tehokkaaseen käyttöön tai vastaat asiakkaan liiketoiminnan mallintamisesta Adminettiin. Asiakaskoulutusten lisäksi autat asiakasta käyttöönoton aikana hoitamalla käytännön asioita, siirtämällä tietoja asiakkaan aiemmasta ohjelmistosta Adminettiin, määrittämällä parametrejä järjestelmään sekä aikataulujen pitämisestä.

Saat kattavan perehdytyksen projektipäällikön ja talousvastaavan työparina, joten aiempi kokemus asiakastoimialoilta ei ole välttämätöntä.

Tutustu käyttöönoton tiimiin ja tehtäviin tarkemmin käyttöönottajiemme Vilma Hämäläisen ja Pasi Honkasen työntekijätarinan avulla >>

Työpaikka sijaitsee Jyväskylän toimipisteessämme Väinönkeskuksessa (Väinönkatu 26). Kyseessä on kokoaikatyö ja töiden aloitus sovitaan kanssasi erikseen.

 

Mitä odotamme sinulta:

  • Kirjanpidon ja palkanlaskennan osaamista (ainakin toiselta tehtävään palkattavalta)
  • Soveltuvaa koulutusta
  • Ymmärrystä ohjelmistoista
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Nopeaa omaksumiskykyä

 

Katsomme eduksi:

  • Projektinhallinnan osaamista
  • Osaamista taloushallinnon ohjelmistoista tai toiminnanohjausjärjestelmistä
  • Tietämystä rakentamisen, talotekniikan tai teollisuuden toimialoista

 

 

Hakemukset ja lisätietoa

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV:si sähköpostitse viimeistään 5.5.2019 osoitteeseen antti-jussi.hirvonen(at)admicom.fi.

Tehtävästä antaa lisätietoa ajalla ke 24.4. klo 10-14:

Antti-Jussi Hirvonen
044 433 3269
antti-jussi.hirvonen(at)admicom.fi

 

 

Admicomin työntekijätarinoita:

 

”Ei ole vaatimusta, millainen koulutustausta tai työkokemus pitää olla – se on enemmän persoonakysymys”

Vilma Hämäläinen ja Pasi Honkanen - Admicom Finland OyPasi Honkasella ja Vilma Hämäläisellä on hyvin erilaiset koulutus- ja työtaustat, mutta yksi merkittävä asia heitä yhdistää: molemmat toimivat Admicomilla käyttöönottokouluttajina Jyväskylässä.

Lue tarina >>

 

”Täällä lähdetään siitä, että tulet niillä tietotaidoilla, jotka sinulla on – ja tärkeintä on se mitä opit”

Heli Nivala on Sonkajärveltä Pohjois-Savosta kotoisin oleva kirjanpitäjä. Heli päätyi Admicomille avoimen hakemuksen kautta ja hän pitää työnsä parhaimpina puolina mm. työrauhaa sekä rentoa ja avuliasta työilmapiiriä.

Lue tarina >>

 

”En ole katunut hetkeäkään”

Joni Haapamäki - AdmicomJoni Haapamäki on ihmisläheinen myyjä, josta on kehittynyt rautainen Adminet-ammattilainen. Työnsä parhaimpina puolina Joni pitää kanssakäymistä ihmisten kanssa ja vapautta suunnitella omaa työtään.

Lue tarina >>

 

”Kaikista parasta on meidän upea työporukka”

Admicom - OrganisaatioPalkanlaskija Joanna Paukkusen mielestä Admicomilla on parasta hyvä porukka, monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuus luoda mieleisensä urapolku.

Lue tarina >>

 

 

***

Tietojasi käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti.
Lue lisää: admicom.fi/tietosuoja/

Sulje haku