29.1.2020

Haemme palkanlaskijaa Jyväskylään – Haku päättyy 12.2.2020

Miltä kuulostaisi työ nuorekkaassa, huumorintajuisessa ja ammattitaitoisessa tiimissä?


 

Admicom Finland Oy on pitkälti henkilöstömme omistama yritys ja viimeisten viiden vuoden aikana olemme kasvaneet kannattavasti keskimäärin 36 % vuodessa. Admicomin kasvutarina on yhdistelmä nuorekasta start-up -asennetta, rautaista järjestelmäosaamista ja päättäväistä johtamista. Vuoden 2019 liikevaihto ylitti jo 15 miljoonaa ja meillä työskentelee yli 140 henkilöä Jyväskylässä, Vantaalla, Tampereella ja Oulussa.

Vuoden 2018 alussa listauduimme Nasdaq Helsingin First North Growth Market Finland -markkinapaikalle. Vuonna 2019 voitimme puolestaan eurooppalaisen European Small and Mid-Cap Awards -yrityskilpailun kategorian Star of 2019.

Toimintamme kasvaessa haemme Jyväskylän keskustassa olevaan 15 hengen iloiseen tiimiimme palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä tarjoamme sinulle:

Vastuullisen paikan nopeasti kasvavassa, kannattavassa ja pitkälti henkilöstömme omistamassa yrityksessä, jossa työvälineenä käytössäsi on pitkälle automatisoitu toiminnanohjausjärjestelmä, Adminet.

Mahtavan työtiimin, jossa jokaisella on palava halu kehittää niin omaa palkanlaskennan osaamistaan, kuin myös Adminetin toimintaa. Voit lukea työntekijöidemme tarinoita tämän ilmoituksen lopusta.

Mikäli sinulla on jo kokemusta palkanlaskennasta tulet toimimaan nimettyjen asiakasyritystemme palkanlaskijana, asiantuntijana ja asiakaspalvelijana.

 

Mitä odotamme sinulta:

Olet huolellinen tiimipelaaja ja sinulla on uskallusta tarttua rohkeasti uusiin haasteisiin. Työssä suoriutumisen edellytyksenä sinulla tulee olla kokemusta MS Office-ohjelmistoista sekä itsenäinen työskentelyote, joka ei horju pienen paineenkaan alla.

Eduksi katsomme mikäli sinulla on jo perustason ymmärrys palkkahallinnosta ja eri työehtosopimuksista (rakentamisen, talotekniikan tai teollisuuden toimialat).

Mikäli ylläolevat täsmäsivät sinuun, olet etsimämme henkilö! Haastattelut käynnistämme jo rekrytoinnin ollessa käynnissä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Kannattaa siis lähettää hakemus meille pian.

 

Hakemukset ja lisätietoa

Kerro rohkeasti itsestäsi ja lähetä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse viimeistään 12.2.2020 osoitteeseen hanne.viitala(a)admicom.fi.

Tehtävästä lisätietoa antaa:

Hanne Viitala
044 433 3230
hanne.viitala(a)admicom.fi

 

 

Admicomin työntekijätarinoita:

 

”Täällä lähdetään siitä, että tulet niillä tietotaidoilla, jotka sinulla on – ja tärkeintä on se mitä opit”

Heli Nivala on Sonkajärveltä Pohjois-Savosta kotoisin oleva kirjanpitäjä. Heli päätyi Admicomille avoimen hakemuksen kautta ja hän pitää työnsä parhaimpina puolina mm. työrauhaa sekä rentoa ja avuliasta työilmapiiriä.

Lue tarina >>

 

”Ei ole vaatimusta, millainen koulutustausta tai työkokemus pitää olla – se on enemmän persoonakysymys”

Vilma Hämäläinen ja Pasi Honkanen - Admicom Finland OyPasi Honkasella ja Vilma Hämäläisellä on hyvin erilaiset koulutus- ja työtaustat, mutta yksi merkittävä asia heitä yhdistää: molemmat toimivat Admicomilla käyttöönottokouluttajina Jyväskylässä.

Lue tarina >>

 

”En ole katunut hetkeäkään”

Joni Haapamäki - AdmicomJoni Haapamäki on ihmisläheinen myyjä, josta on kehittynyt rautainen Adminet-ammattilainen. Työnsä parhaimpina puolina Joni pitää kanssakäymistä ihmisten kanssa ja vapautta suunnitella omaa työtään.

Lue tarina >>

 

***

Tietojasi käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti.
Lue lisää: admicom.fi/tietosuoja/

Sulje haku