21.8.2020

Ohjelmistoarkkitehti (Junior Software Architect) haussa Jyväskylään – hae viimeistään 14.9.2020

Avoin työpaikka: Ohjelmistoarkkitehti Jyväskylä - Admicom Finland Oy

Etsimme tuotekehitystiimiimme koodaria, jonka toiveena on edetä urapolullaan kohti arkkitehtiroolia. Työssäsi olet laajalti mukana toiminnanohjausjärjestelmämme Adminetin kehitystyössä. Erityisvastuualueenasi on uudistaa Adminetin dokumenttienhallinta ja vastata CRM-jatkokehityksestä ja -liittymistä.


 

Miksi tulisit juuri Admicomille? Alla viisi hyvää syytä!

 1. Oma ohjelmistotuotteemme Adminet. Sinun työsi tulokset tekevät yli 20 000 Adminetin käyttäjän päivittäisestä työstä helpompaa, nopeampaa ja mukavampaa. Se, jos mikä, on palkitsevaa! 100 % tuotekehitystiimiläisistämme kokee, että yrityksessämme tehdään merkityksellistä työtä.*
 2. Työkaverit. Tukenasi on koko ammattitaitoinen tuotekehitystiimimme, josta löytyy osaamista moneen lähtöön – muita mukavia työkavereita unohtamatta!
 3. Kehittymismahdollisuudet. Työnkuva kehittyy ja vastuut kasvavat osaamisen ja kokemuksen karttuessa. Uutta opittavaa riittää niin työtehtävistä, järjestelmästämme kuin asiakkaidemme toimialoistakin.
 4. Admicomilla viihdytään hyvin. Työntekijämme ovat tyytyväisiä työhönsä ja työpaikkaansa, ja vaihtuvuus on vähäistä. Olemme iloisia ja ylpeitä työntekijöistämme ja he tekemästään työstä!
 5. Tolkullinen meininki. Meille riittää, että töitä tehdään tehokkaasti työpäivän ajan. Hommia ei siis tarvitse painaa kieli vyön alla yötä myöten projektiaikataulujen venyessä ja paukkuessa ja asiakkaan huohottaessa niskaan. Muutenkin meillä keskitytään olennaiseen ja vältetään turhaa kohkaamista ja häröilyä.

*Henkilöstökysely 6/2020, vastausprosentti 83 %

”Ei ole näin hyvin toimivaa ja vakaata systeemiä tullut aiemmin vastaan. Puhutaan etäkäytettävästä järjestelmästä, joten on poikkeuksellista, että kaikki yhteydet ja laitteet toimivat niin hyvin.”
Asiakkaamme Sähkö-Hakala Oy

”Adminet on ainakin meidän yrityksessä todella tärkeä, kun ei ole henkilöstöä pelkästään lippujen ja lappujen pyörittelemistä varten, vaan ohjelmisto hoitaa asioita – niin kuin nykyaikana pitääkin.”
Asiakkaamme Maansiirtoliike Manninen Oy

 

Onnistut ja menestyt tehtävässä, jos

 • PHP, JavaScript, jQuery, SQL-tietokannat (MySQL), rajapinnat sekä kaupalliset pilvipalvelut (esim. AWS) tai ainakin jotkut edellä mainituista ovat sinulle tuttuja
 • sinulla on vähintään pari vuotta kokemusta ohjelmistokehitys- ja/tai dokumentointityöstä
 • olet motivoitunut ja hoidat hommasi huolella ja vastuuntuntoisesti
 • looginen ajattelu on vahvuutesi
 • olet tarkka ja huolellinen
 • sovelluksen laatu, toimivuus ja käytettävyys on sinulle tärkeää
 • haluat ymmärtää asiakkaidemme tarpeita ja rakentaa niiden pohjalta toimivia sovelluksia.

 

”Kyllä sitä tuntee tekevänsä töitä keihään kärjessä”

Ohjelmistokehittäjä Olli-Pekka Kivistö ja tuotekehityksen talouspuolen tiiminvetäjä Mika Tirkkonen ovat tyytyväisiä töidensä monipuolisuuteen Admicomilla. Työnkuva muuttuu kokemuksen karttuessa ja aina on mahdollista kehittyä ammatillisesti.

Lue työntekijätarina >>

 

Vastineeksi ajastasi ja työpanoksestasi tarjoamme sinulle

 • vakituisen kokopäivätyön kannattavasti kasvavassa ja luotettavassa yrityksessä
 • mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä oman ohjelmistotuotteemme parissa
 • mahdollisuuksia kasvuun, kehittymiseen ja etenemiseen
 • aitoa tuotantovastuuta turvallisissa raameissa
 • työyhteisön, jossa on rento ja kannustava ilmapiiri
 • viihtyisät toimitilat ja ergonomisen työpisteen
 • monipuoliset työsuhde-edut

”Rento työilmapiiri ja monipuoliset työtehtävät antavat mahdollisuuden kehittyä koodarina.”
Jani Kurkinen, ohjelmistokehittäjä

Hakeminen ja lisätiedot

Ilmoita itsestäsi ja kiinnostuksestasi tehtävään viimeistään 14.9.2020 lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekrytoinnit(a)admicom.fi!

Hakemuksessa toivomme sinun kertovan erityisesti siitä, miksi haet tehtävää ja haluaisit tulla meille sekä mitä toisit tiimiimme mukanasi. Jotta saamme käsityksen koulutuksestasi, työkokemuksestasi, taidoistasi ja osaamisestasi, liitä mukaan CV tai linkki LinkedIn-profiiliin tai vaikkapa portfolioon. Kerrothan myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa työt.

 

Admicom pähkinänkuoressa

 • Perustettu 2004
 • Päätoimipaikka Jyväskylässä, lisäksi toimistot Tampereella, Vantaalla, Helsingissä (tytäryhtiö Tocoman) ja Oulussa
 • 180 työntekijää mm. taloushallinnon, ohjelmistokehityksen, käyttöönottoprojektien, koulutusten, asiakastuen sekä myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatehtävissä
 • SaaS-pohjaisen toiminnanohjausjärjestelmäkehityksen edelläkävijä sekä kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani
 • Asiakkaina yli 1200 suomalaista, talotekniikan, rakentamisen ja teollisuuden toimialoilla toimivaa yritystä
 • Työntekijöiden omistama: suuri osa henkilöstöstämme on yrityksemme osakkaina
 • Pörssissä Nasdaq First North Growth Market Finland -listalla

 

Työntekijätarinoita muista tiimeistä:

 

KÄYTTÖÖNOTTO
”Ei ole vaatimusta, millainen koulutustausta tai työkokemus pitää olla – se on enemmän persoonakysymys”

Vilma Hämäläinen ja Pasi Honkanen - Admicom Finland OyPasi Honkasella ja Vilma Hämäläisellä on hyvin erilaiset koulutus- ja työtaustat, mutta yksi merkittävä asia heitä yhdistää: molemmat toimivat Admicomilla käyttöönottokouluttajina Jyväskylässä.

Lue tarina >>

 

KIRJANPITO
”Täällä lähdetään siitä, että tulet niillä tietotaidoilla, jotka sinulla on – ja tärkeintä on se mitä opit”

Heli Nivala on Sonkajärveltä Pohjois-Savosta kotoisin oleva kirjanpitäjä. Heli päätyi Admicomille avoimen hakemuksen kautta ja hän pitää työnsä parhaimpina puolina mm. työrauhaa sekä rentoa ja avuliasta työilmapiiriä.

Lue tarina >>

 

MYYNTI
”En ole katunut hetkeäkään”

Joni Haapamäki - AdmicomJoni Haapamäki on ihmisläheinen myyjä, josta on kehittynyt rautainen Adminet-ammattilainen. Työnsä parhaimpina puolina Joni pitää kanssakäymistä ihmisten kanssa ja vapautta suunnitella omaa työtään.

Lue tarina >>

 

 

***

Tietojasi käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti.
Lue lisää: admicom.fi/tietosuoja/

 

Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sulje haku