4.4.2019

Haemme myyntipäällikköä (Jyväskylä tai Tampere) – Haku päättyy 23.4.2019

Avoin työpaikka: Myyntipäällikkö Jyväskylä / Tampere - Admicom Finland Oy

Etsimme yrittäjähenkistä ja itsenäistä tulevaisuuden myynnin ammattilaista. Tule mukaamme kehittymään asiakasvastuulliseksi myyntipäälliköksi. Tutustu tehtävään ja hae viimeistään 23.4.2019.


 

Admicom Finland Oy on pitkälti henkilöstömme omistama yritys ja viimeisten viiden vuoden aikana olemme kasvaneet kannattavasti keskimäärin 36 % vuodessa. Admicomin kasvutarina on yhdistelmä nuorekasta start-up -asennetta, rautaista järjestelmäosaamista ja päättäväistä johtamista. Vuoden 2018 liikevaihto oli jo 11,5 miljoonaa ja työllistämme yli 120 henkilöä Jyväskylässä, Vantaalla, Tampereella ja Oulussa. Vuoden 2018 alussa listauduimme Nasdaq Helsingin First North Finland -markkinapaikalle.

Toiminnan kasvaessa haemme nyt myyntihenkistä tekijää kehittymään asiakasvastuulliseksi myyntipäälliköksi Jyväskylän tai Tampereen toimipisteeseemme – kenties juuri sinua?

Työ lyhyesti:

 • Työ on vakituinen kokopäivätyö
 • Työn aloitus neuvoteltavissa
 • Työaika 37,5 h/vko
 • Sijaintina Jyväskylän tai Tampereen toimipisteemme
 • Palkkaus sopimuksen mukaan
 • Viimeinen hakupäivä 23.4.2019

 

Tehtävän kuvaus:

Myyntipäällikkönä tehtäviesi pääpaino on asiakaskunnan kasvattamisessa ratkaisukeskeisen uusasiakashankinnan keinoin kattaen kaiken prospektoinnista ja buukkaamisesta kasvokkaisiin asiakastapaamisiin ja kauppojen klousaamiseen. Vakuuttavana kommunikoijana osaat ennen kaikkea kuunnella potentiaalisia asiakkaita, herättää luottamusta ja auttaa heitä löytämään juuri oikeat ratkaisut. Sinulla on kyky vakuuttaa yritysasiakkaat pilvipalveluna toimivan SaaS-pohjaisen toiminnanohjausjärjestelmän laadusta ja hyödyllisyydestä.

Tämä tehtävä vaatii sinulta erityisesti oman työn omistajuutta, yrittäjähenkisyyttä ja kykyä johtaa itse itseään, mutta älä kuitenkaan huoli – pääset osaksi työlleen omistautunutta ja motivoitunutta tiimiä, joka tarjoaa sinulle tukea aina tarvittaessa! Voit tutustua Admicomin myyntiin Vantaan myyntijohtajamme Joni Haapamäen työntekijätarinan avulla.

Emme siis odota sinun olevan vielä valmis myyntipäällikkö – voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi myynnin tekijä – mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla innokas oppimaan uutta. Olemme valmiita panostamaan osaamisesi kehittämiseen tarjoamalla kattavan perehdytyksen ja koulutuksen!

 

Edellytämme:

 • Aitoa innostusta aktiiviseen myyntityöhön sekä kykyä luoda ja kehittää pitkäaikaisia asiakassuhteita
 • Itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä nopeaa oppimiskykyä
 • Vahvoja tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja
 • Tehtävään soveltuvan opintotaustan (AMK/YO)
 • Oman auton käytön
 • Sujuvan suomen kielen

 

Katsomme eduksi:

 • Aiemman työkokemuksen myynnistä tai asiakaspalvelusta (B2C/B2B)
 • Käyttökokemuksen tietojärjestelmien parista (ERP/CRM) sekä aidon kiinnostuksen järjestelmiä kohtaan
 • Admicomin asiakastoimialojen tuntemuksen (rakentaminen, talotekniikka tai teollisuus)

 

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja ammatilliseen kasvuun muun muassa kvartaaleittain järjestettävien myyntivalmennusten kautta
 • Nuorekkaan ja yrittäjähenkisen työyhteisön nopeasti kehittyvän SaaS-bisneksen edelläkävijäyrityksessä
 • Kiinteän kuukausipalkan

 

Hakemukset ja lisätietoa

Kerro rohkeasti itsestäsi ja lähetä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse viimeistään 23.4.2019 osoitteeseen antti.noronen(a)admicom.fi.

Tehtävästä lisätietoa antaa:

Antti Noronen
Myyntijohtaja
044 715 0297
antti.noronen(a)admicom.fi

 

Admicomin työntekijätarinoita:

 

”En ole katunut hetkeäkään”

Joni Haapamäki - AdmicomJoni Haapamäki on ihmisläheinen myyjä, josta on kehittynyt rautainen Adminet-ammattilainen. Työnsä parhaimpina puolina Joni pitää kanssakäymistä ihmisten kanssa ja vapautta suunnitella omaa työtään.

Lue tarina >>

 

”Täällä lähdetään siitä, että tulet niillä tietotaidoilla, jotka sinulla on – ja tärkeintä on se mitä opit”

Heli Nivala on Sonkajärveltä Pohjois-Savosta kotoisin oleva kirjanpitäjä. Heli päätyi Admicomille avoimen hakemuksen kautta ja hän pitää työnsä parhaimpina puolina mm. työrauhaa sekä rentoa ja avuliasta työilmapiiriä.

Lue tarina >>

 

”Kaikista parasta on meidän upea työporukka”

Admicom - OrganisaatioPalkanlaskija Joanna Paukkusen mielestä Admicomilla on parasta hyvä porukka, monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuus luoda mieleisensä urapolku.

Lue tarina >>

 

 

***

Tietojasi käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti.
Lue lisää: admicom.fi/tietosuoja/

Sulje haku