21.12.2018

Haemme myyntineuvottelijaa Jyväskylään – Haku päättyy 16.1.2019

Meillä on avoin työpaikka energiselle ja vastuulliselle myyntineuvottelijalle Jyväskylän toimipisteessämme. Lähetäthän hakemuksesi meille viimeistään 16.1.2019.


 

Admicom Finland Oy:n pilvipalveluna toimiva SaaS-pohjainen Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan, toimiston ja tuotannon rutiineja saumattomasti sähköiseen kirjanpitoon asti.

Admicomin kasvutarina on yhdistelmä nuorekasta startup-asennetta, rautaista järjestelmäosaamista ja päättäväistä johtamista. Vuoden 2017 liikevaihto oli jo 8,1 miljoonaa ja työllistämme yli 110 henkilöä Jyväskylässä, Tampereella, Vantaalla ja Oulussa. Vuonna 2018 Admicom aloitti myös pörssitaipaleensa ja listautui helmikuussa Nasdaq Helsingin First North -listalle.

Perustimme vuonna 2018 Jyväskylään uuden 10 henkilön Adminet Lite -tiimin, johon haemme nyt yhtä myyntineuvottelijaa.

Tehtävän kuvaus:

Kontaktoit asiakkaita markkinoinnin kanssa suunnitellun viestinnän keinoin tavoitteena etäesittelypalaveri sekä lopulta uusi Adminet Lite -asiakas. Saat työstettäväksi oman alueesi yhteydenotot ja toimit yhteistyössä paitsi oman tiimisi niin myös alueesi myyntipäällikön kanssa. Olet tottunut puhelin- / etätyöskentelijä ja nautit myyntityöstä. Rakennus- ja talotekniikka-alan tuntemus sekä talousasioiden ymmärrys katsotaan eduksi, mutta oikea asenne on kuitenkin avain tässä työssä onnistumiseen.

Adminet Lite -tiimille on remontoitu uudet tilat Jyväskylän keskustassa sijaitsevaan Väinönkeskukseen. Tiimin tukena on Admicomin vahva liiketoiminta-, toimiala- ja tuoteosaaminen sekä satapäinen joukko sitoutuneita ja yrittäjämäisesti motivoituneita osaajia. Kasvutarinamme taustalla noin 2/3 työntekijöistä on myös yrityksen omistajina. Tarjolla on siis ainutlaatuinen startup-henkinen tilaisuus isomman organisaation osana!

Kyseessä on kokoaikatyö ja töiden aloitus sovitaan kanssasi erikseen.

 

 

Hakemukset ja lisätietoa

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV:si sähköpostitse viimeistään 16.1.2018 osoitteeseen arttu.ruotsalainen(at)admicom.fi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Arttu Ruotsalainen 040 742 2621 ajalla:

pe 4.1. klo 12-14,
ti 8.1. klo 15-16,
pe 11.1. klo 12-14

 

 

Admicomin työntekijätarinoita:

 

”En ole katunut hetkeäkään”

Joni Haapamäki - AdmicomJoni Haapamäki on ihmisläheinen myyjä, josta on kehittynyt rautainen Adminet-ammattilainen. Työnsä parhaimpina puolina Joni pitää kanssakäymistä ihmisten kanssa ja vapautta suunnitella omaa työtään.

 

”Kaikista parasta on meidän upea työporukka”

Admicom - OrganisaatioPalkanlaskija Joanna Paukkusen mielestä Admicomilla on parasta hyvä porukka, monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuus luoda mieleisensä urapolku.

***

Tietojasi käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti.
Lue lisää: admicom.fi/tietosuoja/

Sulje haku