22.1.2020

Haemme kirjanpitäjää Ouluun – Haku päättyy 9.2.2020

Avoin työpaikka: Kirjanpitäjä - Oulu | Admicom Finland Oy

Kiinnostavatko monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät täysin sähköisen ja pitkälle automatisoidun kirjanpidon parissa? Tutustu avoinna olevaan tehtäväämme ja lähetä hakemuksesi viimeistään 9.2.2020.


 

Admicom Finland Oy on pitkälti henkilöstömme omistama yritys ja viimeisten viiden vuoden aikana olemme kasvaneet kannattavasti keskimäärin 36 % vuodessa. Admicomin kasvutarina on yhdistelmä nuorekasta start-up -asennetta, rautaista järjestelmäosaamista ja päättäväistä johtamista. Vuoden 2019 liikevaihto ylitti jo 15 miljoonaa ja meillä työskentelee yli 140 henkilöä Jyväskylässä, Vantaalla, Tampereella ja Oulussa.

Vuoden 2018 alussa listauduimme Nasdaq Helsingin First North Growth Market Finland -markkinapaikalle. Vuonna 2019 voitimme puolestaan eurooppalaisen European Small and Mid-Cap Awards -yrityskilpailun kategorian Star of 2019.

Kovan kasvun vauhdittamana haemme nyt innokasta ja kehittymishaluista taloushallinnon henkilöä kirjanpitotiimimme vahvistukseksi Ouluun.

Mitä tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla eturintamassa viemässä automatisoitua taloushallintoa eteenpäin ja olla kehittämässä kirjanpitäjän ammattia kohti aitoa taloushallinnon asiantuntijaa.

Mikäli olet jo kirjanpitäjänä kokenut konkari, tulet toimimaan nimettyjen asiakasyritystemme vastuullisena kirjanpitäjänä, asiantuntijana ja asiakaspalvelijana. Mikäli taas olet vasta työurasi alkutaipaleella, tarjoamme sinulle hyvän kehityspolun kohti rautaista taloushallinnon ammattilaista.

Saat työtehtävääsi laadukkaan perehdytyksen ja pääset työskentelemään osana ammattitaitoista yli 20 henkilön kirjanpitotiimiämme, joka tarjoaa sinulle laajan tukiverkon ja hyvät edellytykset kehittää itseäsi asiantuntijana. Voit tutustua meihin työnantajana työpaikkailmoituksen lopussa olevien työntekijätarinoiden avulla.

 

Mitä odotamme sinulta:

  • Kiinnostusta automatisoituun taloushallintoon
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Halua kehittyä ja oppia uutta
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

 

Eduksesi katsotaan, jos sinulla on myös:

  • Kokemusta kirjanpidon tehtävistä sekä tilinpäätöstyöskentelystä
  • Soveltuva koulutus (esim. merkonomi, tradenomi, KTM)
  • Kokemusta sähköisistä toiminnanohjausjärjestelmistä
  • Kokemusta rakentamisen, talotekniikan tai teollisuuden toimialoista

 

 

Hakemukset ja lisätietoa

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si sähköpostitse viimeistään 9.2.2020 osoitteeseen rekrytoinnit(a)admicom.fi.

Tehtävästä lisätietoa antaa:

Eeva Huusko
044 433 3240
eeva.huusko(a)admicom.fi

 

 

Admicomin työntekijätarinoita:

 

”Täällä lähdetään siitä, että tulet niillä tietotaidoilla, jotka sinulla on – ja tärkeintä on se mitä opit”

Heli Nivala on Sonkajärveltä Pohjois-Savosta kotoisin oleva kirjanpitäjä. Heli päätyi Admicomille avoimen hakemuksen kautta ja hän pitää työnsä parhaimpina puolina mm. työrauhaa sekä rentoa ja avuliasta työilmapiiriä.

Lue tarina >>

 

”Ei ole vaatimusta, millainen koulutustausta tai työkokemus pitää olla – se on enemmän persoonakysymys”

Vilma Hämäläinen ja Pasi Honkanen - Admicom Finland OyPasi Honkasella ja Vilma Hämäläisellä on hyvin erilaiset koulutus- ja työtaustat, mutta yksi merkittävä asia heitä yhdistää: molemmat toimivat Admicomilla käyttöönottokouluttajina Jyväskylässä.

Lue tarina >>

 

”En ole katunut hetkeäkään”

Joni Haapamäki - AdmicomJoni Haapamäki on ihmisläheinen myyjä, josta on kehittynyt rautainen Adminet-ammattilainen. Työnsä parhaimpina puolina Joni pitää kanssakäymistä ihmisten kanssa ja vapautta suunnitella omaa työtään.

Lue tarina >>

 

 

***

Tietojasi käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti.
Lue lisää: admicom.fi/tietosuoja/

Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sulje haku