18.1.2019

Haemme kirjanpitäjää Tampereelle / Jyväskylään – Haku päättyy 3.2.2019

Avoin työpaikka: Kirjanpitäjä Tampere / Jyväskylä - Admicom Finland

Kiinnostaako monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät täysin sähköisen ja pitkälle automatisoidun kirjanpidon parissa? Tutustu avoinna olevaan kirjanpitäjän tehtäväämme ja lähetä hakemuksesi viimeistään 3.2.2019.


 

Admicom on vuonna 2004 Jyväskylässä perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehityksen edelläkävijä sekä kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani.

Olemme nopeasti ja kannattavasti kasvava, pitkälti henkilöstömme omistama yritys. Liikevaihtomme on kasvanut viimeisten viiden vuoden ajan keskimäärin 36 % vuodessa. Pilvipalveluna toimiva SaaS-pohjainen Adminet-toiminnanohjausjärjestelmämme auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan, toimiston ja tuotannon rutiineja saumattomasti sähköiseen kirjanpitoon asti.

Admicomin kasvutarina on yhdistelmä nuorekasta start-up -asennetta, rautaista järjestelmäosaamista ja päättäväistä johtamista. Vuoden 2018 liikevaihto on jo 11,5 miljoonaa ja työllistämme yli 110 henkilöä Jyväskylässä, Tampereella, Vantaalla ja Oulussa. Vuonna 2018 Admicom aloitti myös pörssitaipaleensa ja listautui helmikuussa Nasdaq Helsingin First North -listalle.

Kovan kasvun vauhdittamana haemme nyt innokasta ja kehittymishaluista taloushallinnon osaajaa kirjanpitotiimimme vahvistukseksi Tampereelle tai Jyväskylään.

Mitä tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla eturintamassa viemässä automatisoitua taloushallintoa yhä eteenpäin ja olla kehittämässä kirjanpitäjän ammattia kohti aitoa taloushallinnon asiantuntijaa. Voit olla joko työurasi alkutaipaleella tai kokenut konkari, tärkeintä on, että olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja osaamistasi.

Kirjanpitäjänä työtehtäviisi kuuluu ennen kaikkea asiakkaiden opastaminen ja tukeminen kirjanpitoon ja verotukseen liittyvissä asioissa sekä taloushallinnon monipuolisten tehtävien hoitaminen Adminet -toiminnanohjausjärjestelmällä, mukaan lukien tilinpäätösten sekä veroilmoitusten laatiminen.

Saat työtehtävääsi laadukkaan perehdytyksen ja pääset työskentelemään osana nuorekasta yli 20 henkilön kirjanpitotiimiämme, joka tarjoaa sinulle laajan tukiverkon ja hyvät edellytykset kehittää itseäsi asiantuntijana.

 

Työssä menestyminen edellyttää sinulta:

  • Kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä
  • Kiinnostusta automatisoituun taloushallintoon
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Halua kehittyä ja oppia uutta
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

 

Eduksesi katsotaan, jos sinulla on myös:

  • Kokemusta itsenäisestä tilinpäätöstyöskentelystä
  • Soveltuva koulutus (esim. merkonomi, tradenomi, KTM)
  • Kokemusta sähköisistä toiminnanohjausjärjestelmistä
  • Kokemusta rakentamisen, talotekniikan tai teollisuuden toimialoista

 

 

Hakemukset ja lisätietoa

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si sähköpostitse viimeistään 3.2.2019 osoitteeseen rekrytoinnit(a)admicom.fi.

Tehtävästä lisätietoa antaa:

Kari Kalmukoski, CFO
044 735 8701
kari.kalmukoski(a)admicom.fi

 

 

Admicomin työntekijätarinoita:

 

”En ole katunut hetkeäkään”

Joni Haapamäki - AdmicomJoni Haapamäki on ihmisläheinen myyjä, josta on kehittynyt rautainen Adminet-ammattilainen. Työnsä parhaimpina puolina Joni pitää kanssakäymistä ihmisten kanssa ja vapautta suunnitella omaa työtään.

 

”Kaikista parasta on meidän upea työporukka”

Admicom - OrganisaatioPalkanlaskija Joanna Paukkusen mielestä Admicomilla on parasta hyvä porukka, monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuus luoda mieleisensä urapolku.

 


Huomioi jatkuva haku!

Kiinnostuitko tehtävästä, mutta hetki on väärä? Ei se mitään. Meillä on myös jatkuva haku kasvavaan tilitoimistoomme taloushallinnon tulevaisuuden osaajille.

Lue lisää ja hae

 

***

Tietojasi käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti.
Lue lisää: admicom.fi/tietosuoja/

Sulje haku