13.1.2020

Haemme käyttötukihenkilöä Jyväskylään – Hae viimeistään 26.1.2020

Avoin työpaikka: Käyttötukihenkilö - Jyväskylä | Admicom Finland Oy 2020

Onko sinulla tietoteknistä perusosaamista? Oletko ratkaisukeskeinen ja kykenetkö omatoimiseen systemaattiseen ongelmanratkaisuun? Haemme vakituiseen työsuhteeseen motivoitunutta tulevaisuuden kykyä. Lue lisää ja hae viimeistään 26.1.2020!


 

Admicom on vuonna 2004 Jyväskylässä perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehityksen edelläkävijä sekä kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani. Vuoden 2019 liikevaihto ylitti jo 15 miljoonaa ja meillä työskentelee jo yli 140 henkilöä Jyväskylässä, Vantaalla, Tampereella ja Oulussa. Admicom on pitkälti henkilöstömme omistama yritys ja kasvutarinamme on yhdistelmä iloista ja oppimishaluista start-up -asennetta, rautaista järjestelmäosaamista ja päättäväistä johtamista.

Pilvipalveluna toimiva SaaS-pohjainen Adminet-toiminnanohjausjärjestelmämme auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan, toimiston ja tuotannon rutiineja saumattomasti sähköiseen kirjanpitoon asti. Olemme Nasdaqin First North -listalla noteerattu ja Vuoden Tivi-yritykseksi 2018 valittu kotimainen ohjelmistotalo. Vuonna 2019 voitimme myös eurooppalaisen European Small and Mid-Cap Awards -yrityskilpailun kategorian Star of 2019.

Voimakkaan kasvun myötä haemme joukkoomme ratkaisukeskeistä ja omatoimiseen systemaattiseen ongelmanratkaisuun kykenevää, tietoteknistä perusosaamista omaavaa, motivoitunutta tulevaisuuden kykyä vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä tarjoamme sinulle:

Tulet osaksi tietohallinto-organisaatiota toimimaan taustatukena tiimeillemme arjen operatiivisessa toiminnassa. Työssäsi etsit juurisyitä ja ratkaisuita erilaisiin sisäisiin ja asiakasympäristöissämme toistuviin haasteisiin ja teknisiin ongelmiin.

Vastaat tehtävässäsi myös asiakasrajapinnassa käyttöönottoprojekteista, niihin liittyvistä laiteasennuksista, sekä etäkoulutuksista, joiden menestyksekäs hoitaminen vaatii kykyä organisoida monivaiheisia tehtäviä yhdessä asiakkaan kanssa, sekä omistajuuden ottamista asioiden läpiviemisestä.

Sinulla on myös ainakin perustasoista harrastuneisuutta työasemaympäristöjen asennuksista ja verkkoympäristöistä. Varsinainen IT-alan tausta ei kuitenkaan ole välttämätön.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja tukenasi on osaava rento tiimi.

 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

 • Hyvää asiakaspalveluosaamista. Työsi on suureksi osaksi asiakasrajapinnassa toimimista. 
 • Kykyä analyyttiseen ja johdonmukaiseen asioiden käsittelyyn, sekä dokumentoimiseen. 
 • Tietoteknistä perusosaamista. 
 • Halua oppia uutta ja kykyä luoda omatoimisesti ratkaisumalleja käsillä oleviin ongelmiin. 
 • Rohkeaa ja innokasta asennetta. 
 • Avainsanoja tekniseen vaatimustasoon liittyen: IP, DHCP, windows-sovellusasennukset, Ping. 

 

Työ lyhyesti:

 • Työ on vakituinen kokopäivätyö
 • Työaika 37,5 h/vko
 • Työ tehdään pääsääntöisesti päätoimipisteessämme Jyväskylän ydinkeskustassa
 • Palkkaus sopimuksen mukaan
 • Paikka täytetään sopivan ehdokkaan löytyessä

 

 

Hakemukset ja lisätietoa

Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 26.1.2020 osoitteeseen vesa.muhonen(at)admicom.fi.

Kaipaatko lisätietoja? Lisätietoa tehtävästä antaa:

Vesa Muhonen
044 775 7705
vesa.muhonen(at)admicom.fi

 

 

Admicomin työntekijätarinoita:

 

”Ei ole vaatimusta, millainen koulutustausta tai työkokemus pitää olla – se on enemmän persoonakysymys”

Vilma Hämäläinen ja Pasi Honkanen - Admicom Finland OyPasi Honkasella ja Vilma Hämäläisellä on hyvin erilaiset koulutus- ja työtaustat, mutta yksi merkittävä asia heitä yhdistää: molemmat toimivat Admicomilla käyttöönottokouluttajina Jyväskylässä.

Lue tarina >>

 

”Täällä lähdetään siitä, että tulet niillä tietotaidoilla, jotka sinulla on – ja tärkeintä on se mitä opit”

Heli Nivala on Sonkajärveltä Pohjois-Savosta kotoisin oleva kirjanpitäjä. Heli päätyi Admicomille avoimen hakemuksen kautta ja hän pitää työnsä parhaimpina puolina mm. työrauhaa sekä rentoa ja avuliasta työilmapiiriä.

Lue tarina >>

 

”En ole katunut hetkeäkään”

Joni Haapamäki - AdmicomJoni Haapamäki on ihmisläheinen myyjä, josta on kehittynyt rautainen Adminet-ammattilainen. Työnsä parhaimpina puolina Joni pitää kanssakäymistä ihmisten kanssa ja vapautta suunnitella omaa työtään.

Lue tarina >>

 

”Kaikista parasta on meidän upea työporukka”

Admicom - OrganisaatioPalkanlaskija Joanna Paukkusen mielestä Admicomilla on parasta hyvä porukka, monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuus luoda mieleisensä urapolku.

Lue tarina >>

 

 

***

Tietojasi käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti.
Lue lisää: admicom.fi/tietosuoja/

Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sulje haku