11.1.2021

Timanttinen Adminet Liten myyntitiimimme etsii lisää myyntivoimaa – hae JUNIOR SALES MANAGERIKSI Jyväskylään viimeistään 24.1.2021!

Avoin työpaikka: Junior Sales Manager, Jyväskylä - Adminet Lite-tiimi | Admicom Finland Oy

Miltä kuulostaisi myyntityö ammattitaitoisessa, huumorintajuisessa ja hyvää tulosta tekevässä tiimissä, jonka tuote on markkinoilla laajalti käytössä oleva ja käyttäjien kiittämä toiminnanohjausjärjestelmä? Jos mielenkiintosi heräsi, jatka lukemista!


 

TOP5-syyt tulla Adminet Liten Junior Sales Manageriksi? Tässä ne ovat!

 1. Oma ohjelmistotuotteemme Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä. Adminet Lite -tiimimme keskittyy rakennus- ja talotekniikka-alan pienyritysten tarpeisiin. Tarjoamme ohjelmistoa, josta asiakas saa käyttöönsä vain ne toiminnot, mitä pieni yritys tarvitsee – ilman ylimääräistä.
 2. Kehittymismahdollisuudet. Työnkuva kehittyy ja vastuut kasvavat osaamisen ja kokemuksen karttuessa. Uutta opittavaa riittää niin myyntityöstä, järjestelmästämme kuin asiakkaidemme toimialoistakin. Meillä pääset kasvamaan!
 3. Mahtava työporukka. Myyjämme ovat mainiota porukkaa, ja kaveria autetaan mäessä! Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä myös markkinointiammattilaistemme ja käyttöönottokouluttajiemme kanssa.
 4. Vastuullinen ja itsenäinen tehtävä. Työtä tehdään pääosin Jyväskylän toimistolta käsin itsenäisesti oman tiimin tukemana. Vastuut kasvavat ja tonttisi rajat laajenevat kokemuksen ja näyttöjen myötä. Asiakkaat kohtaamme ajan hengen mukaisesti etätapaamisten muodossa.
 5. Admicomilla viihdytään hyvin. Työntekijämme ovat tyytyväisiä työhönsä ja työpaikkaansa, ja vaihtuvuus on vähäistä. Olemme iloisia ja ylpeitä työntekijöistämme ja he tekemästään työstä!

Asiakkaamme Sähköasennus Tuomala:

”Admicomilta soitettiin ja minulle pidettiin etäesittely ohjelmasta. Katsoin, että tuohan vaikuttaa ihan hyvältä ja toimivalta. Suurin syy vaihtaa Adminet Liteen oli nimenomaan käytettävyys, kun huomasin että asiat voi tehdä paljon kätevämminkin. Voin sanoa, että aikaa on säästynyt. On myös sellainen iso bonus, että on säästynyt jopa rahaa – aika paljonkin entiseen verrattuna.”

Työ Liten Junior Sales Managerina

Tehtäviesi pääpaino on Admicomin asiakaskunnan kasvattamisessa. Työssäsi opit johtamaan myynnin kaikkia eri vaiheita sekä sen, miten asiakkaan kanssa edetään ensikontaktista aina kauppojen sopimiseen asti.

Menestyt työssäsi, mikäli

 • olet vilpittömästi kiinnostunut asiakkaan auttamisesta ja arjen haasteiden ratkaisemisesta
 • osaat ennen kaikkea kuunnella potentiaalisia asiakkaita, herättää luottamusta ja auttaa heitä löytämään juuri oikeat ratkaisut
 • kykenet lopulta vakuuttamaan yritysasiakkaat ohjelmistopalvelumme, Adminet Liten, laadusta ja hyödyllisyydestä

Tehtävä vaatii sinulta oman työn omistajuutta ja kykyä johtaa itse itseäsi. Älä kuitenkaan huoli – pääset osaksi työlleen omistautunutta ja motivoitunutta tiimiämme, joka tukee sinua kaikissa käänteissä! Emme siis odota, että työhistoriasi olisi täynnä myyntikokemuksia. Ei niistä toki haittaakaan toki ole, mutta voit hyvin olla hakemassa jopa ensimmäiseen B2B-myyntitehtävääsi.

Joka tapauksessa sinun tulisi olla innokas oppimaan uutta – me puolestamme olemme valmiita panostamaan osaamisesi kehittämiseen kattavalla perehdyttämisellä ja kouluttamisella!

Kokemuksia Liten myyntitiimissä työskentelystä:

Jenna Rytkönen - Admicom”Työssäni parasta on vuorovaikutus ihmisten kanssa ja tieto siitä, että pystymme aidosti olemaan heille avuksi. Koen, että jo lyhyessä ajassa olen päässyt oppimaan paljon itsestäni ja omista vahvuuksistani, myynnin työstä sekä toimialoista, joiden parissa työskentelemme.

Omat mielipiteet saa ja pitääkin tuoda esiin. Usein käymmekin avointa keskustelua aiheesta kuin aiheesta ja voimme jokainen oppia toisiltamme jotain uutta joka päivä. Missään tilanteessa ei tarvitse pelätä, että jäisi yksin, vaan aina on tukea ja apua saatavilla. Lite-tiimissä puhallamme kaikki yhteen hiileen.” – Jenna Rytkönen

Sinulle tarjoamme

 • vakituisen kokopäivätyön kannattavasti kasvavassa ja luotettavassa yrityksessä
 • kiinteän kuukausipalkan ja tuloksen tekemiseen kannustavan provision
 • mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä myynnin parissa
 • yhdessä sovitut myyntivalmennukset + mahdollisuuksia kasvuun ja kehittymiseen
 • työyhteisön, jossa on rento ja kannustava ilmapiiri
 • viihtyisät toimitilat ja ergonomisen työpisteen
 • monipuoliset työsuhde-edut

 

”Tavallista työpäivää ei oikeastaan ole – näen sen vain hyvänä juttuna, että on paljon vaihtelua”

Pari vuotta Admicomilla myyjänä työskennellyt Tero Pakarinen aloitti Adminet Lite-tiimissä, ennen kuin siirtyi nykyiseen tehtäväänsä myymään laajempaa Adminet-toiminnanohjausjärjestelmää teollisuusyrityksille. Parasta työssä on vaihtelevuus ja hyvä työyhteisö, josta saa aina tukea sijainnista riippumatta.

Lue koko työntekijätarina >>

Hakeminen ja lisätiedot

Ilmoita itsestäsi ja kiinnostuksestasi tehtävään viimeistään 24.1.2021 lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekrytoinnit(a)admicom.fi! Kannattaa kuitenkin olla nopea, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla!

Hakemuksessa toivomme sinun kertovan erityisesti siitä, miksi haluaisit tulla meille ja mitä toisit tiimiimme mukanasi. Jotta saamme käsityksen koulutuksestasi, työkokemuksestasi, taidoistasi ja osaamisestasi, liitä mukaan CV tai linkki LinkedIn-profiiliin. Kerrothan myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa työt.

Lisätietoja tehtävästä ja Admicomista työpaikkana voit kysyä Liten toimialajohtajalta Mia Hälliltä (mia.hall(a)admicom.fi, 044 353 1868). Mian tavoitat parhaiten 15.1. klo 12-13 sekä 22.1. klo 9-10.

 

Admicom pähkinänkuoressa

 • Perustettu 2004
 • Päätoimipaikka Jyväskylässä, lisäksi toimistot Tampereella, Vantaalla, Helsingissä (tytäryhtiö Tocoman) ja Oulussa
 • 170 työntekijää mm. taloushallinnon, ohjelmistokehityksen, käyttöönottoprojektien, koulutusten, asiakastuen sekä myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatehtävissä
 • SaaS-pohjaisen toiminnanohjausjärjestelmäkehityksen edelläkävijä sekä kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani
 • Asiakkaina yli 1300 suomalaista talotekniikan, rakentamisen ja teollisuuden toimialoilla toimivaa yritystä, Adminetillä yli 22 000 käyttäjää
 • Työntekijöiden omistama: suuri osa henkilöstöstämme on yrityksemme osakkaina
 • Pörssissä Nasdaq First North Growth Market Finland -listalla

 

Admicomin työntekijätarinoita:

Tutustu meihin työnantajana oheisen videon avulla ja kurkkaa työntekijöidemme kokemuksia alta! Hakemustasi odottaa mahtava työyhteisömme #admicommunity 🙂

 

 

”En ole katunut hetkeäkään”

Joni Haapamäki - AdmicomMYYNTI: Joni Haapamäki on ihmisläheinen myyjä, josta on kehittynyt rautainen Adminet-ammattilainen. Työnsä parhaimpina puolina Joni pitää kanssakäymistä ihmisten kanssa ja vapautta suunnitella omaa työtään.

Lue tarina >>

 

”Parasta on vapaus, vastuu ja työporukka”

PALKANLASKENTA: Tullessaan Admicomille palkanlaskijaksi, Annina Pieskillä ei ollut aiempaa työkokemusta alalta. Se ei kuitenkaan muodostunut ongelmaksi, sillä hän on päässyt kehittymään palkanlaskennan ammattilaiseksi oikeanlaisen asenteen ja ammattitaitoisen tiimin avulla.

Lue tarina >>

 

”Täällä lähdetään siitä, että tulet niillä tietotaidoilla, jotka sinulla on – ja tärkeintä on se mitä opit”

KIRJANPITO: Heli Nivala on Sonkajärveltä Pohjois-Savosta kotoisin oleva kirjanpitäjä. Heli päätyi Admicomille avoimen hakemuksen kautta ja hän pitää työnsä parhaimpina puolina mm. työrauhaa sekä rentoa ja avuliasta työilmapiiriä.

Lue tarina >>

 

”Ei ole vaatimusta, millainen koulutustausta tai työkokemus pitää olla – se on enemmän persoonakysymys”

Vilma Hämäläinen ja Pasi Honkanen - Admicom Finland OyKÄYTTÖÖNOTTO: Pasi Honkasella ja Vilma Hämäläisellä on hyvin erilaiset koulutus- ja työtaustat, mutta yksi merkittävä asia heitä yhdistää: molemmat toimivat Admicomilla käyttöönottokouluttajina Jyväskylässä.

Lue tarina >>

 

”Kyllä sitä tuntee tekevänsä töitä keihään kärjessä”

TUOTEKEHITYS: Mika Tirkkonen ja Olli-Pekka Kivistö ovat tyytyväisiä työn monipuolisuuteen Admicomilla. Työnkuva muuttuu kokemuksen karttuessa ja aina on mahdollista kehittyä ammatillisesti.

Lue tarina >>

 

 

Admicomille töihin?

Haluatko mukaan Admicomin kasvutarinaan ja työporukkaan, mutta tämä tehtävä ei tuntunut vielä omalta? Katso kaikki avoimet työpaikkamme tai lähetä meille avoin hakemus:

Lue lisää

***

Tietojasi käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti.
Lue lisää: admicom.fi/tietosuoja/

 

Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sulje haku