20.3.2020

Haemme henkilöstöpäällikköä Jyväskylään tai Vantaalle – Hae viimeistään 13.4.2020

Meillä on avoin työpaikka liiketoimintaa ymmärtävälle henkilöstöpäällikölle Jyväskylän tai Vantaan toimipisteessämme. Tutustu tehtävään ja hae viimeistään 13.4.2020!


 

Admicom on pitkälti henkilöstömme omistama yritys ja poikkeuksellinen kasvutarina Suomessa. Viimeisten kymmenen vuoden aikana olemme kasvaneet kannattavasti keskimäärin 41 % vuodessa. Admicomin kasvutarina on yhdistelmä nuorekasta start-up -asennetta, rautaista järjestelmäosaamista ja päättäväistä johtamista. Vuoden 2019 liikevaihto oli jo 15,6 miljoonaa ja meillä työskentelee yli 150 henkilöä Jyväskylässä, Vantaalla, Tampereella ja Oulussa.

Vuoden 2018 alussa listauduimme Nasdaq Helsingin First North Growth Market Finland -markkinapaikalle ja meidät valittiin Vuoden Tivi -yritykseksi. Vuonna 2019 voitimme puolestaan eurooppalaisen European Small and Mid-Cap Awards -yrityskilpailun kategorian Star of 2019. Tänä vuonna toteutimme ensimmäisen merkittävän yrityskauppamme ostaessamme noin 20 henkeä työllistävän Tocoman Oy:n Helsingistä.

Toiminnan kasvaessa Admicomilla on haussa liiketoimintaa ymmärtävä henkilöstöpäällikkö Jyväskylään tai Vantaalle.

Tulet yrityksessämme uuteen tehtävään kehittämään HR-funktiotamme. Tulet toimimaan toimitusjohtajan alaisuudessa.

Monipuolinen tehtäväkenttä sisältää HR-prosessiemme kehittämistä ja käytäntöön viemistä. Coachaat johtoamme ja esimiehiä heidän työssään ja luot käytänteitä henkilöstömme kehittymisen varmistamiseksi. Sinulla on keskeinen tehtävä toimintakulttuurimme rakentamisessa omaa ammattitaitoasi hyödyntäen ja yhteistyössä admicomilaisten kanssa eri toimipisteissä. Tehtävässä painottuu henkilöstön kehittäminen, mutta myös HRM:n ytimen merkitys on työssä tarpeen ymmärtää.

 

Mitä odotamme sinulta:

  • Kokemusta HR-tehtävistä sekä kykyä HR-strategian luomiseen kasvuyrityksessä.
  • Näkemystä oman alasi toimivista käytänteistä, halua rakentaa uutta, purkaa vanhaa sekä parantaa olemassa olevaa.
  • Olet ennakkoluuloton, ratkaisukykyinen ja yrittäjähenkinen ja mikä tärkeintä – olet erityisen hyvä ihmisten kanssa.
  • Käytännön näkökulma ja kyky tiedon analysointiin ovat ajattelussasi sopivassa tasapainossa.
  • Olet myös valmis matkustamaan Admicomin eri toimipaikoissa.

 

Mitä tarjoamme:

Innostavan uuden tehtävän ja roolin rakentamisen haasteen sekä mahdollisuudet rakentaa Admicomin HR-funktiota jopa kansainväliselle tasolle tulevaisuudessa. Henkilöstömme viihtyy työssään Admicomilla, mistä olemme ylpeitä ja iloisia. Haluamme tukea ja auttaa sinua onnistumaan sekä tarjota mahdollisuuksia työuralla kasvamiseen. Ajattelemme, että tähän tilanteeseen on myös henkilöstöpäällikön herkullista tulla.

 

 

Hakemukset ja lisätietoa

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV:si sähköpostitse viimeistään 13.4.2020 osoitteeseen rekrytoinnit(at)admicom.fi.

Tehtävästä antaa lisätietoa 27.3. ja 3.4. klo 13-16:

Antti Seppä
Toimitusjohtaja
040 575 9709

 

 

Admicomin työntekijätarinoita:

 

”Täällä lähdetään siitä, että tulet niillä tietotaidoilla, jotka sinulla on – ja tärkeintä on se mitä opit”

Heli Nivala on Sonkajärveltä Pohjois-Savosta kotoisin oleva kirjanpitäjä. Heli päätyi Admicomille avoimen hakemuksen kautta ja hän pitää työnsä parhaimpina puolina mm. työrauhaa sekä rentoa ja avuliasta työilmapiiriä.

Lue tarina >>

 

”Ei ole vaatimusta, millainen koulutustausta tai työkokemus pitää olla – se on enemmän persoonakysymys”

Vilma Hämäläinen ja Pasi Honkanen - Admicom Finland OyPasi Honkasella ja Vilma Hämäläisellä on hyvin erilaiset koulutus- ja työtaustat, mutta yksi merkittävä asia heitä yhdistää: molemmat toimivat Admicomilla käyttöönottokouluttajina Jyväskylässä.

Lue tarina >>

 

”En ole katunut hetkeäkään”

Joni Haapamäki - AdmicomJoni Haapamäki on ihmisläheinen myyjä, josta on kehittynyt rautainen Adminet-ammattilainen. Työnsä parhaimpina puolina Joni pitää kanssakäymistä ihmisten kanssa ja vapautta suunnitella omaa työtään.

Lue tarina >>

 

 

 

***

Tietojasi käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti.
Lue lisää: admicom.fi/tietosuoja

Sulje haku