24.6.2020

Töitä tarjolla kahdelle Full Stack -kehittäjälle Jyväskylässä – hae viimeistään 31.7.2020

Työpaikat Jyväskylä: Full Stack -kehittäjä x 2 - 6-7/2020 | Admicom Finland

Hoi koodari! Ovatko järeimmät työkalut pakissasi PHP, jQuery ja Javascript? Haluaisitko uusia tuulia urallesi, mutta osaamistasi ei tunnuta arvostavan työmarkkinoilla tai kokemusvuosia väitetään olevan liian vähän? Mitäpä jos tulisit meille Admicomille!


 

Tuotekehitystä osaavassa ja kannustavassa tiimissä

Palkkaamme kaksi sovelluskehittäjää jatkokehittämään omaa SaaS-pohjaista toiminnanohjausjärjestelmäämme Adminettiä. Osaamisesi ja toiveidesi mukaan voit osallistua järjestelmän eri osa-alueiden ja toiminnallisuuksien kehittämiseen tai vaihtoehtoisesti keskittyä erityisesti Adminetin mobiiliversion käyttöliittymän kehitystyöhön.

”Ei ole näin hyvin toimivaa ja vakaata systeemiä tullut aiemmin vastaan. Puhutaan etäkäytettävästä järjestelmästä, joten on poikkeuksellista, että kaikki yhteydet ja laitteet toimivat niin hyvin.”
Asiakkaamme Sähkö-Hakala Oy

Arkisessa aherruksessa työparinasi toimii suunnittelija, jonka pääset tapaamaan jo haastatteluvaiheessa. Kokonaisuudessaan ketterästi toimivassa tuotekehitystiimissämme työskentelee noin 25 ohjelmistoasiantuntijaa, joilta saat neuvoja, apua ja ohjausta aina tarvittaessa. Tukenasi toimivien ratkaisujen toteuttamisessa on myös nuorekas ja eteenpäin menevä talousasiantuntijapoppoomme.

100 % tuotekehitystiimiläisistämme kokee, että yrityksessämme tehdään merkityksellistä työtä.
(Henkilöstökyselystä 6/2020, vastausprosentti 83 %)

Osaamistasi vastaavia työtehtäviä ja kasvun mahdollisuuksia

 

Kehittäjänä voit olla junior, senior tai jotain siltä väliltä – meillä rooleja rakennetaan osaamisen perusteella.

 

Onnistut tehtävässä, jos

  • PHP, Javascript, jQuery , HTML, CSS, SQL-tietokannat (MySQL), JSON ja web service -tekniikat tai ainakin jotkut edellä mainituista ovat sinulle tuttuja
  • olet motivoitunut ja sinulla on yrittäjämäinen asenne työntekoon
  • hoidat omat hommasi huolella ja vastuuntuntoisesti ja autat mielelläsi myös työkavereitasi

 

Vastineeksi ajastasi ja työpanoksestasi tarjoamme sinulle

  • vakituisen kokopäivätyön kannattavasti kasvavassa SaaS-liiketoiminnan edelläkävijäyrityksessä
  • mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä laajalti käytössä olevan ja asiakkaidemme erinomaiseksi kehuman toiminnanohjausjärjestelmän parissa
  • mahdollisuuksia kasvuun, kehittymiseen ja etenemiseen
  • aitoa tuotantovastuuta turvallisissa raameissa
  • työyhteisön, jossa on rento ja kannustava ilmapiiri
  • viihtyisät toimitilat Jyväskylän keskustassa
  • monipuoliset työsuhde-edut

”Kyllä sitä tuntee tekevänsä töitä keihään kärjessä”

Ohjelmistokehittäjä Olli-Pekka Kivistö ja tuotekehityksen talouspuolen tiiminvetäjä Mika Tirkkonen ovat tyytyväisiä töidensä monipuolisuuteen Admicomilla. Työnkuva muuttuu kokemuksen karttuessa ja aina on mahdollista kehittyä ammatillisesti.

Lue työntekijätarina >>

”Rento työilmapiiri ja monipuoliset työtehtävät antavat mahdollisuuden kehittyä koodarina.”
Jani Kurkinen, ohjelmistokehittäjä

Hakeminen ja lisätiedot

Ilmoita itsestäsi ja kiinnostuksestasi tehtävään viimeistään 31.7.2020 lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekrytoinnit(a)admicom.fi!

Hakemuksessa toivomme sinun kertovan erityisesti siitä, miksi haet tehtävää ja haluaisit tulla meille sekä mitä toisit tiimiimme mukanasi. Jotta saamme käsityksen koulutuksestasi, työkokemuksestasi, taidoistasi ja osaamisestasi, liitä mukaan CV tai linkki LinkedIn-profiiliin. Kerrothan myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa työt.

 

Admicom pähkinänkuoressa

Admicom Finland Oy on vuonna 2004 Jyväskylässä perustettu järjestelmäkehityksen edelläkävijä sekä kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani. Meillä työskentelee yli 170 eri alojen osaajaa mm. taloushallinnon, ohjelmistokehityksen, käyttöönottoprojektien, koulutusten, asiakastuen sekä myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatehtävissä. Admicomilla viihdytään hyvin: työntekijämme ovat tyytyväisiä työhönsä ja työpaikkaansa, ja vaihtuvuus on vähäistä. Olemme iloisia ja ylpeitä työntekijöistämme ja he tekemästään työstä!

Suurin osa työntekijöistämme työskentelee päätoimipaikassamme Jyväskylässä. Sen lisäksi meillä on toimistot Vantaalla, Tampereella ja Oulussa. Keskisuuresta koostamme ja reippaasta kasvustamme huolimatta toimimme ketterästi ja yrittäjämäisellä otteella ja asenteella. Suuri osa henkilöstöstämme on yrityksemme osakkaina, ja haluamme tarjota saman mahdollisuuden myös uusille työntekijöillemme.

Pilvipalveluna toimiva SaaS-pohjainen Adminet-toiminnanohjausjärjestelmämme auttaa yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan, toimiston ja tuotannon rutiineja saumattomasti kentältä sähköiseen kirjanpitoon. Asiakkaitamme ovat pienet ja keskisuuret yritykset talotekniikan, rakentamisen ja teollisuuden toimialoilla.

”Adminet on ainakin meidän yrityksessä todella tärkeä, kun ei ole henkilöstöä pelkästään lippujen ja lappujen pyörittelemistä varten, vaan ohjelmisto hoitaa asioita – niin kuin nykyaikana pitääkin.”
Asiakkaamme Maansiirtoliike Manninen Oy

Admicom on vuoden 2018 Tivi-yritys sekä pörssissä Nasdaq First North Growth Market Finland -listalla. Vuonna 2019 voitimme eurooppalaisen European Small and Mid-Cap Awards -yrityskilpailun kategorian Star of 2019. Taloutemme on vakaalla pohjalla ja kasvamme kannattavasti.

 

 

Työntekijätarinoita muista tiimeistä:

 

LITE-MYYNTI
”Aivan loistava työympäristö”

Juha Eisto - Työntekijätarina - AdmicomJuha Eisto tuli taloon suoraan koulun penkiltä ja on nyt parin vuoden aikana kasvanut myynnin ammattilaiseksi. Myös uralla eteneminen haastavampiin tehtäviin on ollut mahdollista, sillä Admicomilla nähdään työntekijöiden potentiaali ja luotetaan tekemiseen.

Lue tarina >>

 

KÄYTTÖÖNOTTO
”Ei ole vaatimusta, millainen koulutustausta tai työkokemus pitää olla – se on enemmän persoonakysymys”

Vilma Hämäläinen ja Pasi Honkanen - Admicom Finland OyPasi Honkasella ja Vilma Hämäläisellä on hyvin erilaiset koulutus- ja työtaustat, mutta yksi merkittävä asia heitä yhdistää: molemmat toimivat Admicomilla käyttöönottokouluttajina Jyväskylässä.

Lue tarina >>

 

KIRJANPITO
”Täällä lähdetään siitä, että tulet niillä tietotaidoilla, jotka sinulla on – ja tärkeintä on se mitä opit”

Heli Nivala on Sonkajärveltä Pohjois-Savosta kotoisin oleva kirjanpitäjä. Heli päätyi Admicomille avoimen hakemuksen kautta ja hän pitää työnsä parhaimpina puolina mm. työrauhaa sekä rentoa ja avuliasta työilmapiiriä.

Lue tarina >>

 

MYYNTI
”En ole katunut hetkeäkään”

Joni Haapamäki - AdmicomJoni Haapamäki on ihmisläheinen myyjä, josta on kehittynyt rautainen Adminet-ammattilainen. Työnsä parhaimpina puolina Joni pitää kanssakäymistä ihmisten kanssa ja vapautta suunnitella omaa työtään.

Lue tarina >>

 

 

 

***

Tietojasi käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti.
Lue lisää: admicom.fi/tietosuoja/

Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sulje haku