4.10.2019

Haussa 2 Full Stack -kehittäjää Jyväskylään – Haku päättyy 11.11.2019

Tule osaksi suomalaista SaaS-menestystarinaa ja vuoden 2018 Tivi-yritystä! Tarjolla on kaksi Full Stack -kehittäjän paikkaa Jyväskylässä. Lähetäthän hakemuksesi meille viimeistään 11.11.2019.


 

Etsimme joukkoomme motivoituneita vastuunkantajia, jotka haluavat osaksi ketterää ja yrittäjämäistä kehittäjätiimiä Jyväskylässä. Kehittämämme oma SaaS-toiminnanohjausjärjestelmä on saanut jo vahvan jalansijan pk-yrityksissä ja olemme SaaS-liiketoiminnan suunnannäyttäjä Suomessa (vuoden 2018 Tivi-yritys ja pörssissä Nasdaq First North Growth Market Finland -listalla). Admicomin tulevaisuuden kovat kasvutavoitteet edellyttävät kuitenkin lisäpanostuksia tuotekehitykseen, joten tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus lähteä mukaan menestystarinaan.

Voit olla kehittäjänä joko junior- tai senior-tasoa, sillä rakennamme rooleja osaamisen perusteella. Ympärilläsi on kokeneen tiimin tuki ja käsissäsi edelläkävijätuote pienten ja keskisuurten yritysten toiminnanohjaukseen. Admicomissa yhdistyy pienen yrityksen ketteryys sekä ison ja valtakunnallisen organisaation ammattimaisuus. Meillä saat aitoa tuotantovastuuta kuitenkin turvallisissa raameissa. Työllistämme 134 henkilöä, joista suurin osa työskentelee päätoimipaikassamme Jyväskylässä. Meillä on toimipisteet myös Vantaalla, Tampereella ja Oulussa.

Kovan motivaation ja yrittäjähenkisyyden lisäksi katsomme eduksesi osaamisen esimerkiksi seuraavilta osa-alueilta: PHP, Javascript, JQuery, HTML, CSS, SQL-tietokannat (MySQL), JSON sekä web services -tekniikat.

 

Työ lyhyesti:

  • Työ on vakituinen kokopäivätyö
  • Työn aloitus neuvoteltavissa
  • Työaika 37,5 h/vko
  • Sijaintina päätoimipisteemme Jyväskylän ydinkeskustassa
  • Palkkaus sopimuksen mukaan
  • Viimeinen hakupäivä 11.11.2019

 

Hakemukset ja lisätietoa

Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 11.11.2019 osoitteeseen rekrytoinnit(a)admicom.fi. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa työt.

Tehtävästä ja hakuprosessista antaa lisätietoja:

Simo Huvila
simo.huvila(a)admicom.fi

 

Tietoa Admicomista:

Admicom Finland Oy on vuonna 2004 Jyväskylässä perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehityksen edelläkävijä sekä kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani. Olemme nopeasti ja kannattavasti kasvava, pitkälti henkilöstömme omistama yritys. Yli 2/3 henkilöstöstämme on osakkaina ja sama mahdollisuus halutaan tuoda myös uusille työntekijöille. Liikevaihtomme on kasvanut viimeisten viiden vuoden ajan keskimäärin 36 % vuodessa.

Pilvipalveluna toimiva SaaS-pohjainen Adminet-toiminnanohjausjärjestelmämme auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan, toimiston ja tuotannon rutiineja saumattomasti sähköiseen kirjanpitoon asti.

”Adminet on ainakin meidän yrityksessä todella tärkeä, kun ei ole henkilöstöä pelkästään lippujen ja lappujen pyörittelemistä varten, vaan ohjelmisto hoitaa asioita – niin kuin nykyaikana pitääkin.” – Tero Manninen, Maansiirtoliike Manninen

 

Admicomin työntekijätarinoita:

 

”En ole katunut hetkeäkään”

Joni Haapamäki - AdmicomJoni Haapamäki on ihmisläheinen myyjä, josta on kehittynyt rautainen Adminet-ammattilainen. Työnsä parhaimpina puolina Joni pitää kanssakäymistä ihmisten kanssa ja vapautta suunnitella omaa työtään.

Lue tarina >>

 

”Ei ole vaatimusta, millainen koulutustausta tai työkokemus pitää olla – se on enemmän persoonakysymys”

Vilma Hämäläinen ja Pasi Honkanen - Admicom Finland OyPasi Honkasella ja Vilma Hämäläisellä on hyvin erilaiset koulutus- ja työtaustat, mutta yksi merkittävä asia heitä yhdistää: molemmat toimivat Admicomilla käyttöönottokouluttajina Jyväskylässä.

Lue tarina >>

 

”Täällä lähdetään siitä, että tulet niillä tietotaidoilla, jotka sinulla on – ja tärkeintä on se mitä opit”

Heli Nivala on Sonkajärveltä Pohjois-Savosta kotoisin oleva kirjanpitäjä. Heli päätyi Admicomille avoimen hakemuksen kautta ja hän pitää työnsä parhaimpina puolina mm. työrauhaa sekä rentoa ja avuliasta työilmapiiriä.

Lue tarina >>

 

”Kaikista parasta on meidän upea työporukka”

Admicom - OrganisaatioPalkanlaskija Joanna Paukkusen mielestä Admicomilla on parasta hyvä porukka, monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuus luoda mieleisensä urapolku.

Lue tarina >>

 

 

***

Tietojasi käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti.
Lue lisää: admicom.fi/tietosuoja/

Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sulje haku