26.10.2018

Haussa Full Stack -kehittäjä Jyväskylään – Haku päättyy 15.11.2018

Meillä on avoin työpaikka motivoituneelle ja vastuulliselle Full Stack -kehittäjälle Jyväskylän toimipisteessämme. Lähetäthän hakemuksesi meille viimeistään 15.11.2018.


 

Etsimme joukkoomme motivoitunutta vastuunkantajaa, joka haluaa nähdä työnsä tulokset heti tuhansilla käyttäjillä. Voit olla kehittäjänä jo kokenut osaaja tai vasta uran alkuvaiheessa, tärkeintä on halu kehittyä ja kyky kantaa omia vastuita itsenäisesti.

Ympärilläsi on kokeneemman tiimin tuki ja käsissäsi edelläkävijätuote pienten- ja keskisuurten yritysten toiminnanohjaukseen. Admicomissa yhdistyy pienen Jyväskyläläisyrityksen ketteryys sekä ison valtakunnallisen organisaation ammattimaisuus. Olemme Vuoden Tivi-yritys 2018, työllistämme 120 henkeä ja pääpaikkamme on Jyväskylässä.

Kovan motivaation lisäksi eduksi katsomme osaamisen esimerkiksi seuraavilta osa-alueilta: PHP, Javascript, JQuery, HTML, CSS, SQL-tietokannat (MySQL), JSON sekä web services -tekniikat.

Työ lyhyesti:

  • Työ on vakituinen kokopäivätyö
  • Työn aloitus neuvoteltavissa
  • Työaika 37,5 h/vko
  • Sijainti Jyväskylä
  • Palkkaus sopimuksen mukaan
  • Viimeinen hakupäivä 15.11.2018

 

Hakemukset ja lisätietoa

Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 15.11.2018 osoitteeseen simo.huvila(a)admicom.fi. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa työt.

Tehtävästä ja hakuprosessista antaa lisätietoja:

Simo Huvila
simo.huvila(a)admicom.fi

 

Tietoa Admicomista:

Admicom Finland Oy on vuonna 2004 Jyväskylässä perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehityksen edelläkävijä sekä kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani. Olemme nopeasti ja kannattavasti kasvava, pitkälti henkilöstömme omistama yritys. Liikevaihtomme on kasvanut viimeisten viiden vuoden ajan keskimäärin 37 % vuodessa. Pilvipalveluna toimiva SaaS-pohjainen Adminet-toiminnanohjausjärjestelmämme auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan, toimiston ja tuotannon rutiineja saumattomasti sähköiseen kirjanpitoon asti.

Admicomin kasvutarina on yhdistelmä nuorekasta startup -asennetta, rautaista järjestelmäosaamista ja päättäväistä johtamista. Vuoden 2017 liikevaihto on jo 8,1 miljoonaa ja työllistämme 120 henkilöä Jyväskylässä, Tampereella, Vantaalla ja Oulussa. Olemme Nasdaqin First North -listalla noteerattu ja Vuoden Tivi-yritykseksi 2018 valittu kotimainen ohjelmistotalo.

 

***

Tietojasi käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti.
Lue lisää: admicom.fi/tietosuoja/

Sulje haku