Talotekniikan ohjelmisto

Adminet on automatisoitu toiminnanohjausjärjestelmä, jolla hallitset kaikki LVI-alan, sähköalan tai muun talotekniikka-alan yrityksen tapahtumat.

Tutustu tarkemmin

Mikä Adminet?

Adminet sujuvoittaa talotekniikkayrittäjän arkea tuomalla kaikki toiminnot yhteen pitkälle automatisoituun talotekniikka-alan toiminnanohjausjärjestelmään. Ohjelmistossamme on huomioitu LVI-, sähkö- ja muun talotekniikka-alan erityispiirteet.  Adminet Lite on talotekniikan pienyrityksille rakennettu kevyempi pilvipalvelukokonaisuus.

 

Tutustu Adminettiin       Tutustu Adminet Liteen

Paljon sovelluksia, esimerkiksi:

Tarjouslaskenta


Laske tarjoukset aina ajantasaisilla hinnoilla valmiita pakettirekistereitä tai omia pakettejasi hyödyntäen.

Laskutus


Laskuta urakat ja laskutyöt helposti – Adminet postittaa laskut. Näet koko laskutuksen tilanteen nopeasti.

Toimialan tarkin raportointi


Erittäin tarkat raportit liiketoiminnan ja projektien seurantaan. Seuraa kuluja ja tuottoja reaaliaikaisesti vaikka tuotekooditasolla.

Tehoa työmaille Adminetin mobiililla

Adminetin mobiili on helppo työkalu työmaiden kirjauksiin. Sen avulla varmistat tietojen siirtymisen työmaan ja toimiston välillä tarkasti ja reaaliajassa. Tutustu mobiiliimme videon avulla:

 

Kenelle Adminet sopii?

Adminetistä löydät työkalut niin pienyrittäjän perustarpeisiin kuin isomman yrityksen laajoihin palvelukokonaisuuksiin. Ohjelmisto palvelee monipuolisesti erilaista talotekniikka-alan toimintaa urakoinnista keikkatöihin:


LVI

Adminet sopii monenlaiseen LVI-alan toimintaan ilmastointiasennuksista sammutusjärjestelmiin sekä  jäähdytysratkaisuja toteuttaville yrityksille.


Sähkö

Perinteisen sähköurakoinnin lisäksi Adminet palvelee mm. palo- ja hälyjärjestelmiin sekä automaatioratkaisuihin erikoistuneita toimijoita.


Muu talotekniikka

Adminet on ratkaisu myös erikoistuneempaan talotekniikka-alan toimintaan, kuten antenni- ja teleurakointiin tai verkonrakennukseen.

Etkö usko meitä?
Usko asiakkaitamme

Miksi juuri Adminet?

Kysyimme kymmeniltä asiakkailtamme Adminetin hyödyistä heidän toiminnalleen. Nämä mainittiin useimmiten:

Ajansäästö toimistorutiineista


98 % korosti säästäneensä merkittävästi aikaa toimiston rutiinityöstä. Monelle vaikutus on ollut useita henkilötyövuosia. Lisäksi moni toimitusjohtaja kertoi säästäneensä jo omassa työajassaan 1-2 päivää viikossa, minkä lisäksi töitä ei enää tehdä iltaisin ja viikonloppuisin.

Helpompi ja kevyempi arki


94 % kertoi töiden tekemisen olevan aiempaa helpompaa. Lisäksi 73 % koki työkuorman jakautuneen tasaisemmin yrityksen sisällä. Moni toimitusjohtaja ja taloushallinnosta vastaava kertoi saaneensa Adminetistä huomattavaa helpotusta omaan työmääräänsä.

Eroon papereista ja toimiston kahleista


79 %:lle paperittomuus on ollut erittäin tärkeä hyöty, sillä Adminetin myötä on voitu heittää hyvästit työlle paperisten tuntikorttien, laskujen, mappien ja kirjanpitoaineiston parissa. 63 % pitää myös merkittävänä hyötynä sitä, että töitä voi nykyään tehdä missä ja milloin vaan.

Lataa tiivis tietopaketti talotekniikan ratkaisuistamme

Oppaan avulla voit tutustua tehokkaisiin talotekniikka-alan täsmätyökaluihin.

Lataa ilmaiseksi Selaa muita oppaita

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Miten Adminet otetaan käyttöön?

Emme koskaan myy ohjelmistoa tai palveluja pelkästä myymisen ilosta, vaan asiantuntijamme käy kanssasi tarkasti läpi yrityksesi prosessit ja Adminetin ratkaisut arkesi helpottamiseen. Tavoitteena on aina tuottaa merkittävää hyötyä asiakkaan liiketoiminnalle.

Adminetin käyttöönotto on mietitty asiakkaan kannalta mahdollisimman helpoksi ja tukena on koko matkan oma käyttöönottovastaava. Käyttöönottovaiheen jälkeen saat suomenkielistä asiakaspalvelua soittamalla tai jättämällä viestin asiakastukeemme.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Olisiko Adminet ratkaisu sinunkin yrityksesi arjen haasteisiin? Ota yhteyttä, niin otetaan asiasta selvää:

LVI ohjelmisto | Adminet LVI-alan yrityksille

Kiinnostuitko tai tarvitsetko apua?

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Sulje haku