Rakentamisen ohjelmisto

Adminet on pitkälle automatisoitu rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmä, jolla hallitset kaikki yrityksesi tapahtumat.

Tutustu tarkemmin

Mikä Adminet?


Adminet sujuvoittaa rakennusyrittäjän arkea tuomalla kaikki toiminnot yhteen pitkälle automatisoituun rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmään. Rakentamisen ohjelmistossamme on huomioitu alan erityispiirteet.  Adminet Lite on rakentamisen pienyrityksille rakennettu kevyempi pilvipalvelukokonaisuus.

 

Tutustu Adminettiin       Tutustu Adminet Liteen

Paljon sovelluksia, esimerkiksi:

Urakoiden hallinta


Hallitse urakat ja lisätyöt tarjouslaskennasta reaaliaikaiseen seurantaan asti.

Lue lisää

Kalustonhallinta


Hallitse yrityksesi kaikki laitteet ja niiden toimenpiteet yhdellä sovelluksella.

Lue lisää

Tiedonantovelvollisuus


Adminet koostaa ja lähettää raportit puolestasi. Ei tietojen keräämistä tai käsityötä.

Lue lisää

Tehoa työmaille Adminetin mobiililla

Adminetin mobiili on helppo työkalu työmaiden hallintaan. Sen avulla varmistat tietojen siirtymisen työmaan ja toimiston välillä tarkasti ja reaaliajassa. Tutustu mobiiliimme videon avulla:

 

Kenelle Adminet sopii?

Adminetistä löydät työkalut niin pienyrittäjän perustarpeisiin kuin isomman yrityksen laajoihin palvelukokonaisuuksiin. Adminet palvelee monipuolisesti erilaista rakennusalan toimintaa:


Uudisrakentaminen

Adminet sopii uudisrakentamista tekeville yrityksille, myös talotehtaille ja projektiohjautuvaan valmistukseen. Sitä voivat käyttää myös esim. rappaukseen ja maalaukseen tai kattojen rakentamiseen erikoistuneet yritykset.


Korjausrakentaminen

Adminet sopii korjausrakentamisen yrityksille perinteisestä huoneistoremontista aina julkisivujen korjauksiin. Lisäksi se sopii vahinkosaneerausta tekeville toimijoille, esimerkiksi vesi- tai palovahinkoihin erikoistuneille yrityksille.


Muu rakentaminen

Adminet on oiva valinta myös infra- ja maanrakentajille sekä metallirakennusta tekeville yrityksille. Lisäksi se soveltuu monenlaiseen muuhun rakennustoimintaan, kuten purkuun, poraukseen ja perustöihin.

Etkö usko meitä?
Usko asiakkaitamme

Asiakasvideo: Veljekset Lehtinen Maalausliike Oy


Asiakasvideo: MaxBuild Oy


Miksi juuri Adminet?

Kysyimme kymmeniltä asiakkailtamme Adminetin hyödyistä heidän toiminnalleen. Nämä mainittiin useimmiten:

Ajansäästö toimistorutiineista


98 % korosti säästäneensä merkittävästi aikaa toimiston rutiinityöstä. Monelle vaikutus on ollut useita henkilötyövuosia. Lisäksi moni toimitusjohtaja kertoi säästäneensä jo omassa työajassaan 1-2 päivää viikossa, minkä lisäksi töitä ei enää tehdä iltaisin ja viikonloppuisin.

Helpompi ja kevyempi arki


94 % kertoi töiden tekemisen olevan aiempaa helpompaa. Lisäksi 73 % koki työkuorman jakautuneen tasaisemmin yrityksen sisällä. Moni toimitusjohtaja ja taloushallinnosta vastaava kertoi saaneensa Adminetistä huomattavaa helpotusta omaan työmääräänsä.

Eroon papereista ja toimiston kahleista


79 %:lle paperittomuus on ollut erittäin tärkeä hyöty, sillä Adminetin myötä on voitu heittää hyvästit työlle paperisten tuntikorttien, laskujen, mappien ja kirjanpitoaineiston parissa. 63 % pitää myös merkittävänä hyötynä sitä, että töitä voi nykyään tehdä missä ja milloin vaan.

Lataa tiivis tietopaketti rakentamisen ratkaisuistamme

Oppaan avulla voit tutustua tehokkaisiin rakennusalan täsmätyökaluihin.

Lataa ilmaiseksi Selaa muita oppaita

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Rakennusalan työkalut - Admicom

Miten Adminet otetaan käyttöön?

Emme koskaan myy ohjelmistoa tai palveluja pelkästä myymisen ilosta, vaan asiantuntijamme käy kanssasi tarkasti läpi yrityksesi prosessit ja Adminetin ratkaisut arkesi helpottamiseen. Tavoitteena on aina tuottaa merkittävää hyötyä asiakkaan liiketoiminnalle.

Adminetin käyttöönotto on mietitty asiakkaan kannalta mahdollisimman helpoksi ja tukena on koko matkan oma käyttöönottovastaava. Käyttöönottovaiheen jälkeen saat suomenkielistä asiakaspalvelua soittamalla tai jättämällä viestin asiakastukeemme.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Olisiko Adminet ratkaisu sinunkin yrityksesi arjen haasteisiin? Ota yhteyttä, niin otetaan asiasta selvää:

LVI ohjelmisto | Adminet LVI-alan yrityksille

Hanki ilmainen opas maarakennusalalle

Saat on tietopaketin ratkaisuistamme maarakennusalalle.

Hanki ilmaiseksi Selaa muita oppaita

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Kiinnostuitko tai tarvitsetko apua?

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Sulje haku