Toimialat

Rakentamisen, talotekniikan tai teollisuuden ammattilainen – yhdellä järjestelmällä hallitset yrityksesi kaikkia toimintoja aina kirjanpitoon saakka.

Valitse toimialasi

 

 

Panostamme talotekniikkaan, rakentamiseen ja teollisuuteen

Me Admicomilla ratkomme talotekniikka-, rakennus- ja teollisuussalan yritysten arjen haasteita teknologialla ja fiksulla tekemisellä. Vahvuuksiimme kuuluu vankka kokemus toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisestä, liiketoimintaosaaminen sekä arkipäivän tieto alan yritysten toiminnasta.

Palvelujemme ydin on pitkälle automatisoitu Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä. Sen ympärille olemme koonneet täydentäviä palveluita, jotta voit rauhassa keskittyä siihen, minkä teet parhaiten.

Valitse toimialasi:

 

Talotekniikka

Adminet on kehitetty talotekniikka-alan erityispiirteet huomioiden. Meiltä saat ratkaisut mm. LVI- ja sähköalan yrityksen arjen pyörittämiseen.

Tutustu

Rakentaminen

Adminet palvelee rakennusalan tarpeita uudisrakentamisesta saneeraukseen. Katso, kuinka rakennusyrittäjänä hyödyt palveluistamme.

Tutustu

Teollisuus

Adminet soveltuu erityisen hyvin valmistavaan teollisuuteen ja alihankintaan. Katso, mitä ratkaisuja ja hyötyjä tarjoamme teollisuusyrittäjälle.

Tutustu

Lataa opas järjestelmän hankintaan

Oppaasta saat saat viisi vinkkiä toiminnanohjausjärjestelmän valitsemiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Toiminnanohjausjärjestelmän valinta - Lataa ilmainen opas - Admicom

Kiinnostuitko?

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Sulje haku