Tocoman – Rakentamisen ohjelmistoratkaisut

Me Admicomilla olemme yhdistäneet voimamme Tocomanin kanssa ja pääsemme nyt tarjoamaan ylivertaisen ja saumattoman kokonaisratkaisun rakennusalalle. Lue yhteistyöstämme lisää tai  tutustu Tocomanin tuotteisiin.

Projektinhallintakokonaisuus rakennusalalle -webinaari

Saat kattavan, havainnollisen ja käytännön tekemistä helpottavan kokonaiskuvan rakennusprojektisi etenemisestä Tocomanin ohjelmistojen avulla. Pystyt työskentelemään ilman odottamattomia keskeytyksiä sekä aikataulujen että kustannusarvioiden puitteissa, kun kattavat ohjelmistot auttavat ennakoimaan tulevaa, mahdollistavat reagoimaan nopeasti sekä synkronoivat eri työvaiheet.

Katso videolta, miten Adminet ja Tocomanin ohjelmat ovat auttaneet Rakennus-Kasevaa tehostamaan heidän toimintaansa.

 

 

 

Ohjelmistoja rakentamisen ammattilaisille

 

Kustannuslaskenta

Rakennusalan johtavat yritykset luottavat Suomen monipuolisimpaan ja kehittyneimpään kustannuslaskennan työkaluun Tocoman Kustannuslaskentaan, josta onkin muodostunut standardi koko rakennusalalle.

Tocoman Kustannuslaskennassa tuotettua tietoa voit hyödyntää Tocomanin muissa ohjelmissa, kuten Tocoman Aikataulussa. BIM3-ohjelmassa voit tarkastella visuaalisesti aikataulua ja kustannuksia.

Tiesitkö, että Tocoman Kustannuslaskenta muuttuu selainpohjaiseksi? Katso webinaarin tallenne tai lue artikkeli, missä käydään yleisimmät kysymykset sekä vastaukset läpi Tocomanin Kustannuslaskennan uudistuksista.

 

 

 

Kustannustieto

Nopeutat laskentaprosessia hyödyntämällä helposti valmista ja päivittyvää sisältöä, mitä Tocoman Kustannustieto tarjoaa. Saat käyttöösi kattavan valikoiman panos- ja menekkipohjaisia rakenteita ja suoritteita.

Tehostat toimintaasi hankkeen eri vaiheissa kohdistamalla kustannukset ja työmenekit niin hankintaan, aikatauluun kuin tavoitearvioon älykkäiden tuoterakenteiden ja ylläpidetyn hintatiedon ansiosta.

 

 

 

BIM3

Voit toteuttaa integroidun 5D BIM -ratkaisun moduuli kerrallaan Tocoman BIM3-ohjelmistoilla.

Markkinoiden kattavin ja joustavin BIM-ohjelmisto Tocoman BIM3 pitää sinut koko ajan kartalla siitä, mitä työmailla tapahtuu ja kuinka projekti etenee sekä helpottaa viestintää ja vähentää virhemahdollisuuksia.

Tocoman BIM3 Moduulit:

BIM3 Manager

BIM3 Laskenta

BIM3 Tuotanto

 

 

 

Digitointi

Rakennushankkeen tiedonhallinnan perusta muodostuu määrälaskennasta. Kaikissa hankkeen vaiheissa, kustannuslaskennassa, aikataulutuksessa, hankinnoissa sekä kustannusraportoinnissa, hyödynnetään määrätietoa.

Suunnitelmatiedot tuotetaan isoon osaan vielä 2D-muodossa, vaikka tietomallit ovat vahvasti tulossa osaksi suunnittelua. Avuksesi on saatavilla Tocoman Digitointi, jolla saat helposti ja nopeasti laskettua määrät niin perinteisistä pohjakuvista kuin vaikka PDF-tiedostoistakin. Mitattu määrä kohdistuu suoraan kustannuslaskennan riveille.

 

 

 

Tuotannonsuunnittelu

Voit nopeuttaa merkittävästi työmaasuunnitelmien laadintaa, kun voit hyödyntää tuotannonsuunnitelmissa kustannusarvion tuottamaa kustannus-, määrä- ja työmenekkitietoa.

Työmaahenkilöstö pystyy kohdistamaan ja muokkaamaan kustannusarvion tietoa työmaan tavoitearvioksi, aikataulutehtäviksi sekä hankintapaketeiksi Tocoman Tuotannonsuunnittelu-ohjelmistoa hyödyntäen.

 

 

 

Aikataulu

Suomalaisten rakennus- ja ohjelmistoalan asiantuntijoiden kehittämä Tocoman Aikataulu on työkalu suomalaisen rakentamisen ajanhallintaa varten.

Pystyt hallitsemaan tehostetusti työmaan ajankäyttöä niin, että  työvaiheiden välille muodostuu mahdollisimman vähän hukka-aikaa. Tocoman Aikataulun avulla suoriudut jokaisesta työvaiheesta täsmällisesti ja pystyt rytmittämään tekemisesi tehokkaaksi.

Lataa ilmainen Tocoman Aikataulu -opas ja tutustu tarkemmin ohjelmistoon. Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

 

 

 

Admicom + Tocoman = Projektinhallintakokonaisuus rakennusalalle

Admicomin ja Tocomanin yhteistyö alkoi vuosi sitten! Paljon on ehtinyt tapahtua, ja olemme nyt siinä pisteessä, että pääsemme esittelemään yhteistyömme siemeniä. Webinaari tallennetaan, joten vaikka et pääsisi reaaliajassa linjoille, niin ilmoittaudu silti.

Hanki webinaarin tallenne

Tocomanin asiakkaiden kommentteja


Trustmary Reviews

Selainpohjainen kustannuslaskenta

Selainpohjaisen kustannuslaskentaohjelman kehitys on Tocomanilla jo täydessä vauhdissa. Selainpohjainen kustannuslaskenta tuo mukanaan monia hyötyjä. Esittelimme näitä ja muun muassa ohjelman kehitysaikataulua kesäkuisessa webinaarissamme.

Kokosimme tähän blogiin usein kysyttyjä kysymyksiä, joita asiakkaamme ja ohjelmasta kiinnostuneet esittivät kesällä pidetyn webinaarin yhteydessä. Kysymykset ja tuotekehitysjohtajamme Hannun vastaukset voit lukea blogista.

Katso webinaarin tallenne

Tiesitkö, että Tocoman Kustannuslaskenta muuttuu selainpohjaiseksi? Katso webinaarista ensimmäisten joukossa, mitä uusi selainpohjainen Kustannuslaskenta pitää sisällään.

Hanki tallenne

Urakkalaskennan ketjutus ja avoimuus

Urakkalaskenta on ammattitaitoa ja kokemusta vaativa työ. Rakennushankkeessa laskentaa tehdään monessa vaiheessa ja samaa osaurakkaa voidaan laskea lukuisia kertoja tilaajan, pääurakoitsijan ja varsinaisen työn toteuttajan toimesta. Mutta voisiko prosessi olla läpinäkyvämpää ja virtaviivaisempaa?

Lue Tuomas Palolahden mietteitä prosessin tämänhetkisestä toimivuudesta sekä mahdollisuuksista avoimempaan ja yksinkertaisempaan urakkatarjouksien ja kustannusarvioiden laskentaan Tocomanin blogista.

 

Lataa ilmainen opas

Lataa ilmainen Tocoman Aikataulu -opas ja tutustu tarkemmin ohjelmistoon!

Lataa opas

Katso lyhyt esittelyvideo

laskutusohjelma kuittaus

 

Ajankohtaisten webinaarien tallenteet

Rakennusprojektissa on elintärkeää varmistaa korkea laatutaso, aikatauluissa pysyminen sekä hallitut kustannukset. Näissä suoriutuminen edellyttää täsmällistä ja ajantasaista informaatiota työmaiden tapahtumista.

Katso Tocomanin rakennusalan ohjelmistoratkaisujen webinaarin tallenne, jossa esitellään kattava ohjelmistokokonaisuus rakennusprojektien ja -prosessien hallinnointiin.

 

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja keskustellaan yhdessä, millainen kokonaisuus palvelee teitä parhaiten.

 

Joni Haapamäki - Admicom

JONI HAAPAMÄKI
Toimialajohtaja | Rakentaminen
ETELÄ-SUOMI

040 743 6695

 

 

 

Täytä yhteydenottolomake ja olemme sinuun pian yhteydessä! 

Jari Kangassalo - Tocoman - Admicom

JARI KANGASSALO
Myyntijohtaja | Tocoman Oy

020 742 0215

 

 

Sulje haku