Adminetin tietoturva

Adminetin ensiluokkaisilla tietoturvaratkaisuilla olemme varmistaneet, että yrityksesi tärkeät tiedot ovat aina tallessa. 

Adminetissä yrityksesi tärkeät tiedot ovat turvassa myös häiriötilanteissa. Lue alta tiivis kuvaus tietoturvaratkaisuistamme.


Virussuojaus ja palomuurit

Admicomilla tietoturvasta vastaavat koulutetut alansa ammattilaiset. Jokainen käytettävä kone on suojattu virustorjuntaohjelmalla ja vahvalla palomuurilla. Koneet myös päivitetään automaattisesti viimeisimmän päivityksen mukaiseksi.


Käyttäjän tietoturva

Asiakkaan tiedot ovat yrityskohtaisen yhteystunnuksen, käyttäjäkohtaisen tunnuksen ja salasanasuojauksen varmistamia. Pääkäyttäjä voi antaa uusia salasanoja ja määritellä työntekijän roolin mukaiset käyttöoikeudet. Jokainen tallennustapahtuma nimikoituu käyttäjän tiedoilla.


Varmuuskopiointi ja päivitykset

Asiakkaan tiedot varmuuskopioidaan päivittäin ja ne ovat tallessa kahdessa fyysisesti eriytetyssä konesalissa. Ennakkoon testatut päivitykset tehdään säännöllisesti ammattilaisten toimesta. Näin varmistetaan ohjelmiston tietoturva ja ongelmaton käyttö päivityksen jälkeen.


Tietoliikenneyhteydet

Admicomin käyttämästä konesalista on korkealaatuiset valokaapeliyhteydet valtakunnan runkoverkkoon ja kaikki sisään tulevat ja ulos lähtevät tietoliikenneyhteydet on kahdennettu. Yhteys asiakkaan laitteilta palvelimille on salattu korkeatasoisella salauksella. Kaikki tietoliikenne on SSL-suojattua, eli jo käytettävässä verkkoyhteydessä on vahvin suojaus.

 


Konesali ja laitteistot

Kansallinen palveluntarjoaja vastaa Adminetin konesalista, jonka kulunvalvonta, paloturvallisuus ja murtosuojaus ovat huipputasoa. Palvelinratkaisuissa on käytössä kolmitasoinen suojaus: kaikki laitteet on kahdennettu ja tiedot kopioidaan sekä peilataan reaaliaikaisesti toiselle palvelimelle, joten ne eivät katoa edes häiriötilanteissa.


Sertifioitua tietoturvaa

Tietoturvamme on huipputasoa ja meille on myönnetty FINCSC-kyberturvallisuussertifikaatti tietoturvauhkien tunnistamisesta ja torjumisesta. Arvioinnissa tarkasteltiin mm. kykyä vastata kyberturvallisuushaasteisiin, tekniseen infrastruktuuriin liittyviä ratkaisuja sekä kykyä tunnistaa liiketoimintaan kohdistuvia uhkia ja keinoja riskien hallitsemiseksi.

Turvallisuusalan asiakkaan mielipide

 

Lesec Oy on turvallisuusalan asiantuntijayritys, jolle myös yhteistyökumppaneiden turvallisuus ja luotettavuus ovat keskeisiä elementtejä kaikessa toiminnassa. Toimitusjohtaja Timo Iivarinen kävi tutustumassa Admicomin tietoturvaratkaisuihin ja piti näkemästään.

”Pidämme huolta asiakkaidemme turvallisuusteknistä järjestelmistä ja olemme osa heidän turvallisuusratkaisujaan. Keskeinen luottamus on tässä toiminnassa ensiarvoisen tärkeää. Admicom on ymmärtänyt toiminnanohjausjärjestelmän toimittajana toimialaamme liittyvät erityiset tarpeet osaltaan hyvin ja osoittanut kantavansa yhteistyökumppanina osansa turvallisuuteen liittyvästä vastuusta.

Admicomin käyttämä konesali on rakenteellisesti esimerkillisesti suojattu, se on tehokkaasti kulunvalvottu ja teknisesti kattavasti valvottu. Olen vakuuttunut servereiden olevan hyvin suojattu myös tietoturvaan liittyvien asioiden osalta. Voin kertoa asiakkaillemme tarvittaessa asioiden olevan tällä saralla hyvin hoidossa meillä sekä yhteistyökumppanillamme Admicomilla.

Omat palvelimet yhteistyökumppanin toimiston nurkassa eivät ole hakemamme turvallisuuteen liittyvä kestävä ratkaisu. Kiitos Admicomille vakuuttavista tietoturvaan liittyvistä turvallisuusratkaisuista sekä siihen liittyvästä asianmukaisesta selvityksestä.”

Sulje haku