Taloushallinnon tulevaisuuden osaajat huomio!

Etsitkö työpaikkaa taloushallinnon tehtävien parista, mutta perinteiset tilitoimistot eivät oikein sytytä? Oletko kyllästynyt puheisiin sähköisestä taloushallinnosta ja automatiikasta, vaikka todellisuus ei ole aina vastannut odotuksiasi?

Meillä on sinulle ratkaisu.

Lue lisää

 

Admicom on vuonna 2004 Jyväskylässä perustettu IT-yritys, joka toteuttaa rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden digiloikkaa SaaS-pohjaisella toiminnanohjausjärjestelmällään. Vuoden 2018 alussa listauduimme Nasdaq Helsingin First North Growth Market Finland -markkinapaikalle.

Tarjoamme asiakkaillemme myös nykyaikaista tilitoimistopalveluita aidosti automatisoitujen kirjanpidon prosessien parissa. Voimakkaan kasvun myötä tarvitsemme tasaisin väliajoin uusia taloushallinnon osaajia Jyväskylän keskustassa sijaitsevaan päätoimipisteeseemme sekä Tampereen ja Oulun toimipisteisiimme taloushallinnon avustaviin töihin.

Tehtävässäsi tulet toimimaan osana meidän nuorekasta taloushallinnon tiimiämme. Juoksevan kirjanpidon sekä tilinpäätösten avustavien töiden parissa saat hyvän kosketuksen markkinoiden edistyksellisimpiin taloushallinnon prosesseihin ja mikä parasta, olet eturintamassa nykyaikaistamassa näitä prosesseja edelleen yhä automatisoidumpaan suuntaan.

 

Odotamme sinulta:

  • Alan opintoja (voit olla opintojesi loppuvaiheessa tai valmistunut, esim. tradenomi)
  • Halua kehittyä ja oppia uutta
  • Itsenäistä otetta työskentelyyn

 

Tarjoamme sinulle:

  • Nuorekkaan ja modernin työympäristön
  • Mahdollisuuden edetä haastaviin ja monipuolisiin työtehtäviin automatisoidun taloushallinnon parissa

 

Lisätietoa ja hakemukset:

Jos kiinnostuit, kysy lisää tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si sähköpostitse osoitteeseen rekrytoinnit(at)admicom.fi.

 

Tutustu meihin työnantajana:

”Täällä lähdetään siitä, että tulet niillä tietotaidoilla, jotka sinulla on – ja tärkeintä on se mitä opit”

Heli Nivala on Sonkajärveltä Pohjois-Savosta kotoisin oleva kirjanpitäjä. Heli päätyi Admicomille avoimen hakemuksen kautta ja hän pitää työnsä parhaimpina puolina mm. työrauhaa sekä rentoa ja avuliasta työilmapiiriä.

Lue tarina

Sulje haku