Admicom Oyj: Sijoittajille

Admicom Oyj listautui Nasdaq First North Growth Market Finland -listalle helmikuussa 2018. Olemme pk-yritysten toiminnanohjausjärjestelmien edelläkävijä. Takana on jo viisi vuotta kannattavaa kasvua keskimäärin 36 % vuosivauhtia (2013-2018). Tutustu Admicomiin sijoituskohteena:

Admicom sijoituskohteena   Uusimmat julkaisut

Toimitusjohtajalta

Antti Seppä - Admicom Oyj

 

Admicom parantaa pk-yritysten kilpailukykyä tarjoamalla alan edistyneimmän toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) uudenlaisena pilvipalveluna (Software-as-a-Service). Ratkaisumme on kohderyhmissään laajin ja se automatisoi yrityksen rutiineja taloushallintoon selvästi kilpailijoitaan tehokkaammin. Työvaiheiden aikasäästöjen lisäksi asiakkaamme hyötyvät aidosti reaaliaikaisesta talousinformaatiosta liiketoimintapäätösten tukena.

Olemme yrittäjän kumppani matkalla digitalisaatioon, sähköistyvään taloushallintoon, arjen toimintojen tehostamiseen ja loppujen lopuksi asiakasyrityksen kasvuun ja menestykseen.

Liikevaihtomme on kasvanut viimeiset viisi vuotta orgaanisesti keskimäärin 36 % vuodessa (2013-2018). Etenemme kasvustrategiassamme huolellisesti kohderyhmä kerrallaan, jotta varmistamme tuotteemme etumatkan kilpailijoihin. Kasvua emme aio päästää alle 30 % jatkossakaan. Kolmesta päätoimialasta otamme ensin selkeät ykkössijat, joiden jälkeen laajennamme Suomessa uusille toimialoille tai ulkomailla ensimmäisiin. Listautumisella olemme keränneet uutta pääomaa avataksemme yhtiölle uusia keinoja kasvun rahoitukseen ja tunnettuuden parantamiseen.

Haluamme olla asiakkaillemme järjestelmäkumppanin lisäksi aktiivinen toimija alan toimintatapojen tehostamisessa. Se rooli kuuluu toiminnanohjausjärjestelmien markkinajohtajalle ja lujittaa asiakassuhdetta entisestään. Tavoitteessamme meitä tukee teknologian nopea kehitys, SaaS-mallien yleistyminen ja taloushallinnon sähköinen murros. Paras takuu tavoitteelle on kuitenkin osaava henkilöstömme ja sen vahva sitoutuminen. Ennen listautumista reilusta 90:stä työntekijästämme noin 40 % oli jo osakkaana ja listautumisen myötä henkilöstöosakkaita on jo 2/3 Admicomin työntekijöistä. Työntekijöitä meillä on tällä hetkellä noin 130.

Sijoittamalla Admicomiin sijoitat SaaS-liiketoimintamallin läpilyöntiin, uuden sukupolven toiminnanohjausjärjestelmiin, yrittäjähenkiseen tekemiseen ja ennen kaikkea kannattavasti kasvavaan yritykseen.


Antti Seppä
Toimitusjohtaja

 

Sulje haku