Admicom Oyj: Sijoittajille

Admicom Oyj listautui First North -listalle helmikuussa 2018. Olemme pk-yritysten toiminnanohjausjärjestelmien edelläkävijä. Takana on jo viisi vuotta kannattavaa kasvua keskimäärin 37 % vuosivauhtia. Tutustu Admicomiin sijoituskohteena:

Admicom sijoituskohteena   Uusimmat julkaisut

Strategia

1.

Visio

Admicomin visiona on toimia edelläkävijänä pk-yritysten toiminnanohjauksen kehittämisessä valituilla toimialoilla.

2.

Missio

Admicomin missiona on parantaa asiakkaidensa kilpailukykyä automatisoimalla toimintoja ja lisäämällä reaaliaikaista näkyvyyttä asiakasyritysten omaan liiketoimintaan.

Edistynein ratkaisu

Admicom tuo valittuihin kohderyhmiin alan tehokkaimman toiminnanohjausjärjestelmän ja ylivoimaisimman palvelun. Kohderyhmänä on talotekniikan, rakentamisen ja teollisuuden pk-yritykset. Admicomin pilvipohjainen ja toimialojen tarpeisiin suunniteltu järjestelmä automatisoi taloushallinnon rutiinit ja toimialojen erityispiirteet kaikkia muita laajemmin.

 

Markkinajohtajuus

Admicom myy kokonaisuutta asiakaslähtöisesti ja se nähdään omissa kohderyhmissään selkeänä markkinaykkösenä. Tällä hetkellä Admicom on markkinajohtaja talotekniikan ydinkohderyhmässään (asiakasyritysten liikevaihto 1-5 miljoonaa euroa), missä yhtiöllä on pisin toimintahistoria. Yhtiö kasvaa vahvasti rakentamisessa, johon jalkautuminen alkoi 2013 ja yhtiöllä on merkittävä potentiaali myös uudella toimialalla teollisuudessa, joka käynnistettiin vuonna 2017.

 

Vahvaa ja kannattavaa kasvua

Admicomin tavoitteena on jatkaa vahvaa kasvua keskimäärin yli 30 % vuodessa ainakin 2018–2020 siten, että yhtiön kannattavuus (EBITDA) säilyy 30–40 % välillä. Vuodelle 2018 yhtiön tavoitteena on saavuttaa 10 miljoonan euron liikevaihto yli 30 %:n käyttökatteella.

Hyvin onnistuneen kolmannen neljänneksen Q3/2018 perusteella nostamme liikevaihdon kasvuennustetta 38%–40% välille. Kohonneen liikevaihtoennusteen johdosta ennustamme myös vuoden 2018 EBITDA:n päätyvän 41–43% välille (kolmen vuoden tavoitetaso 30-40%). (ADMICOM OYJ NELJÄNNESVUOSITULOSTIEDOTE 1.1.-30.9.2018)

Admicomin strategiana on laajentaa liiketoimintaansa orgaanisen kasvun lisäksi myös strategian mukaisten yritysostojen kautta.

 

Sulje haku