Admicom Oyj: Sijoittajille

Admicom Oyj on Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle listattu pk-yritysten toiminnanohjausjärjestelmien edelläkävijä ja kannattavan kasvun yhtiö. Tähtäämme yli 30 % kasvuun vuonna 2020, EBITDAn ollessa 35-45 % haarukassa. Tutustu Admicomiin sijoituskohteena:

Admicom sijoituskohteena   Uusimmat julkaisut

Strategia

1.

Visio

Admicomin visiona on toimia edelläkävijänä pk-yritysten toiminnanohjauksen kehittämisessä valituilla toimialoilla.

2.

Missio

Admicomin missiona on parantaa asiakkaidensa kilpailukykyä automatisoimalla toimintoja ja lisäämällä reaaliaikaista näkyvyyttä asiakasyritysten omaan liiketoimintaan.

Edistynein ratkaisu

Admicom tuo valittuihin kohderyhmiin alan tehokkaimman toiminnanohjausjärjestelmän ja ylivoimaisimman palvelun. Kohderyhmänä on talotekniikan, rakentamisen ja teollisuuden pk-yritykset. Admicomin pilvipohjainen ja toimialojen tarpeisiin suunniteltu järjestelmä automatisoi taloushallinnon rutiinit ja toimialojen erityispiirteet kaikkia muita laajemmin.

 

Markkinajohtajuus

Admicom myy kokonaisuutta asiakaslähtöisesti ja se nähdään omissa kohderyhmissään selkeänä markkinaykkösenä. Tällä hetkellä Admicom on markkinajohtaja talotekniikan ydinkohderyhmässään (asiakasyritysten liikevaihto 1-5 miljoonaa euroa), missä yhtiöllä on pisin toimintahistoria. Yhtiö kasvaa vahvasti rakentamisessa, johon jalkautuminen alkoi 2013 ja yhtiöllä on merkittävä potentiaali myös uudella toimialalla teollisuudessa, joka käynnistettiin vuonna 2017.

 

Vahvaa ja kannattavaa kasvua

Admicomin tavoitteena on jatkaa vahvaa kasvua keskimäärin yli 30 % vuonna 2020 kannattavuuden, eli EBITDA-tason ollessa 35–45 % haarukassa.

Admicomin strategiana on laajentaa liiketoimintaansa orgaanisen kasvun lisäksi myös strategian mukaisten yritysostojen kautta.

 

Sulje haku