Admicom Oyj: Sijoittajille

Admicom Oyj on Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle listattu SaaS-pohjaisten toiminnanohjausjärjestelmien edelläkävijä ja kannattavan kasvun yhtiö. Tavoitteenamme on parantaa asiakkaidemme kilpailukykyä automatisoimalla toimiston ja työmaan rutiinitöitä.

Tutustu Admicomiin sijoituskohteena:

Admicom sijoituskohteena   Uusimmat julkaisut

Admicomin vahvuudet

1. Tehostaa asiakkaan toimintaa


Adminet tehostaa yrityksen toimintaa automatisoimalla manuaaliset prosessit ja monimutkaiset integraatiot. Tieto kulkee saumattomasti työmaalta toimistolle reaaliajassa.

mobiili Admicom

2. Kokonaisvaltainen ratkaisu


Admicom tarjoaa rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden yrityksille toimialan tarpeisiin kehitetyn laajan ohjelmistokokonaisuuden ja palvelukattauksen.

3. Edelläkävijä


Admicom edistää asiakastoimialojensa digitalisaatiota tuomalla markkinoille pitkälle automatisoidun ja jatkuvasti kehittyvän toiminnanohjausjärjestelmän. Vahva toimialakohtaisuus tuo asiakkaiden käyttöön edistyksellisiä ratkaisuita.

Pilvi - check

4. Aito pilvipalvelu


Asiakkaat voivat käyttää Adminettiä internetselaimella missä ja milloin vaan. Modulaarisen rakenteen ansiosta asiakas voi valita käyttöönsä vain itselleen tärkeät toiminnot ja laajentaa kokonaisuutta liiketoiminnan tarpeiden muuttuessa.

5. Tuottaa reaaliaikaista tietoa


Edistyksellisen automatiikan ja yhteen järjestelmään keskitetettyjen toimintojen ansiosta asiakas saa Adminetistä reaaliaikaista tietoa ja oikeat mittarit liiketoimintansa johtamiseen.

6. Säästää aikaa


Nykyaikaiset ratkaisut ja pitkälle viety automatiikka säästävät asiakkaalta aikaa lukuisista työläistä ja aikaa vievistä rutiinitöistä, erityisesti toimistolla ja hallinnossa.

Sulje haku