Admicom Oyj: Sijoittajille

Admicom Oyj on Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle listattu SaaS-pohjaisten toiminnanohjausjärjestelmien edelläkävijä ja kannattavan kasvun yhtiö. Tavoitteenamme on parantaa asiakkaidemme kilpailukykyä automatisoimalla toimiston ja työmaan rutiinitöitä.

Tutustu Admicomiin sijoituskohteena:

Admicom sijoituskohteena   Uusimmat julkaisut

Admicom Oyj: Sijoittajille

Admicom on vuonna 2004 perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehityksen edelläkävijä ja kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani. Yhtiön pilvipalveluna toimiva SaaS-pohjainen Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan ja toimiston rutiineja saumattomasti kirjanpitoon asti.

Olemme nopeasti ja kannattavasti kasvava yritys, jonka henkilöstöstä iso osa on myös omistajina yrityksessä. Vuonna 2020 liikevaihtomme kasvoi 21,9 miljoonaan (+ 40 % vuoteen 2019 verrattuna) käyttökatteen ollessa 45 %. Liikevaihdosta noin 91 % oli toistuvaa kuukausilaskutusta. Meillä on yli 160 työntekijää Jyväskylässä, Vantaalla, Tampereella, Oulussa ja Helsingissä sijaitsevissa toimipisteissämme.

Admicom-konserniin kuuluvat emoyhtiön 100 % omistamat tytäryhtiöt Admicom Finland Oy ja Tocoman Oy. Admicom Finlandin toiminnan ytimessä ovat Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä ja tilitoimistopalvelut. Tocomanin kehittämillä kustannuslaskennan ja tuotannonhallinnan ohjelmistoilla on puolestaan pitkä historia rakennusalalla ja vankka markkina-asema erityisesti keskisuurten ja suurten rakennusyritysten segmentissä. Yhdistämällä Tocomanin tuotevahvuuksia Adminetin vahvuuksiin, syntyy rakennusalalle kirkkaasti kokonaisvaltaisin pilvipalvelu.

Admicomin vuosikertomus 2020

Vuosikertomuksestamme voit tutustua vuoden 2020 kohokohtiin sekä lukea toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen.

Lue tästä

Inderes: Yhtiöraportti 4.8.2021

Lue Inderesin uusin laaja raportti Admicomista: ”Muutosten kautta takaisin vahvemmalle kasvupolulle”

Lue raportti


Tiedotteet ja julkaisut


Löydät julkaisemamme tiedotteet sivustomme Tiedotteet ja julkaisut -osiosta.

Lue tiedotteet

Sijoittajakalenteri


Sijoittajakalenterista löydät tulevien julkaisujen ja tapahtumien ajankohdat.

Katso tapahtumat


Kohokohtia, joista voisit olla kiinnostunut

Admicom osti Tocoman Oy:n liiketoiminnan

10.3.2020

Admicom Oyj toteuttaa strategisen yrityskaupan hankkimalla helsinkiläisen ohjelmistoyritys Tocoman Oy:n koko osakekannan. Yritysoston avulla Admicom vahvistaa sen entuudestaan merkittävää markkina-asemaa rakennusalan järjestelmätoimittajana.

Lue lisää

Admicom palkittiin eurooppalaisessa yrityskilpailussa

12.11.2019

Olemme voittaneet European Small and Mid-Cap Awards -kilpailussa kategoriassa Star of 2019. Valinnoista päätti Euroopan komission riippumaton tuomaristo ja voittajat julkaistiin Brysselissä 12.11.2019 Theatre de Vaudevillessä.

Lue lisää

Sulje haku