Sijoita kannattavaan kasvuun

Admicom Oyj:n First North -listautumisanti 26.1.-2.2.2018. 

Olemme pk-yritysten toiminnanohjausjärjestelmien edelläkävijä. Takana on jo viisi vuotta kannattavaa kasvua keskimäärin 37 % vuosivauhtia. Lue listautumisannista ja tutustu yhtiöesitteeseen:

Listautumisanti 2018

Sijoita kannattavaan kasvuun

Admicom on vuonna 2004 perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehityksen edelläkävijä ja kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani. Yhtiön pilvipalveluna toimiva SaaS-pohjainen Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan ja toimiston rutiineja saumattomasti kirjanpitoon asti.

Admicom on nopeasti ja kannattavasti kasvava, pitkälti henkilöstön omistama yritys, jonka liikevaihdosta yli 90% on toistuvaa kuukausilaskutusta. Yhtiön liikevaihto on kasvanut 8,1 miljoonaan keskimäärin 37 % vuosivauhtia vuosina 2012–2017 käyttökatteen noustessa 36 %:iin. Yhtiöllä on yli 90 työntekijää Jyväskylässä, Vantaalla ja Tampereella sijaitsevissa toimipisteissään.

Admicom Oyj on hakenut osakkeidensa listaamista Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle. Yhtiö järjesti listautumisannin, joka keskeytettiin 1.2.2018 moninkertaisen ylimerkinnän vuoksi. Admicom Oyj:n listautumisanti merkittiin noin 3,9-kertaisesti, tuoden yhtiölle 2 811 uutta osakkeenomistajaa. Listautumisanti koostui kokonaan osakeannista, jossa yhtiö laski liikeeseen uusia osakkeita. Osakeannin tavoitteena on parantaa edellytyksiä Admicomin kasvustrategiaa tukevien yritysjärjestelyiden toteuttamiseen kotimaissa ja ulkomailla. Kaupankäynti yhtiön osakkeilla alkaa arviolta 9.2.2018.

 

Listautumisanti 2018

Admicom Oyj on hakenut listautumista Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle. Yhtiö järjesti listautumisannin ajalla 26.1.-2.2.2018.

Lue lisää

AdmicomOyj - Listautumisanti 2018
Sulje haku