Admicom Oyj: Sijoittajille

Admicom Oyj listautui First North -listalle helmikuussa 2018. Olemme pk-yritysten toiminnanohjausjärjestelmien edelläkävijä. Takana on jo viisi vuotta kannattavaa kasvua keskimäärin 36 % vuosivauhtia (2013-2018). Tutustu Admicomiin sijoituskohteena:

Admicom sijoituskohteena   Uusimmat julkaisut

Admicom Oyj: Sijoittajille

Admicom on vuonna 2004 perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehityksen edelläkävijä ja kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani. Yhtiön pilvipalveluna toimiva SaaS-pohjainen Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan ja toimiston rutiineja saumattomasti kirjanpitoon asti.

Admicom on nopeasti ja kannattavasti kasvava, pitkälti henkilöstön omistama yritys, jonka liikevaihdosta noin 87 % oli toistuvaa kuukausilaskutusta vuonna 2018. Yhtiön liikevaihto on kasvanut 11,5 miljoonaan keskimäärin 36 % vuosivauhtia vuosina 2013–2018 käyttökatteen noustessa 42 %:iin. Yhtiöllä on yli 110 työntekijää Jyväskylässä, Vantaalla, Tampereella ja Oulussa sijaitsevissa toimipisteissään.

Admicom Oyj haki osakkeidensa listaamista Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle ja järjesti listautumisannin, joka keskeytettiin 1.2.2018 moninkertaisen ylimerkinnän vuoksi. Admicom Oyj:n listautumisanti merkittiin noin 3,9-kertaisesti, tuoden yhtiölle 2 811 uutta osakkeenomistajaa. Listautumisanti koostui kokonaan osakeannista, jossa yhtiö laski liikeeseen uusia osakkeita. Osakeannin tavoitteena on parantaa edellytyksiä Admicomin kasvustrategiaa tukevien yritysjärjestelyiden toteuttamiseen kotimaissa ja ulkomailla. Kaupankäynti yhtiön osakkeilla alkoi 9.2.2018.

 

Listautumisanti 2018

Admicom Oyj haki listautumista Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle ja järjesti listautumisannin ajalla 26.1.-2.2.2018. Kaupankäynti yhtiön osakkeilla alkoi 9.2.2018.

Lue lisää

AdmicomOyj - Listautumisanti 2018

Liity postituslistalle

Tilaa Admicomin tiedotteet sähköpostiisi jättämällä sähköpostiosoitteesi alle:

Sulje haku