Rakentamisilmoitus automaattisesti verottajalle – miten helpoksi se on tehty?

Adminet kerää työntekijä- ja urakkatiedot automaattisesti ja lähettää rakentamisilmoitukset puolestasi. Ei enää tietojen keräämistä tai käsityötä.

Lue lisää

 

Rakentamisilmoitukset automatisoidusti Adminetillä

Adminet on kokonaisvaltainen ja tehokas rakennusalan ohjelmisto, joka lähettää rakennusalan tiedonantovelvollisuuden mukaiset raportit verottajalle automaattisesti työmaa- ja työntekijätietojen mukaan.

Sopimus- ja laskutustiedot raportille saadaan urakkatiedoista sekä toteutuneesta laskutuksesta ja työntekijätiedot siirtyvät raportille suoraan kulunvalvonnasta.

Adminet kerää siis puolestasi vaadittavat tiedot eri lähteistä, koostaa raportit ja toimittaa ne verottajalle automatisoidusti. Jos automattisesti koostetussa raportissa on virheitä, se tulee vastuuhenkilön tarkastettavaksi ennen lähetystä, jolloin tietoja voi vielä muokata.

Voit antaa käyttäjätunnuksia myös yrityksesi ulkopuolisille käyttäjille, kuten alihankkijoille tai valvojille. Alihankkijat voivat näin kirjata omat urakka- ja työntekijätietonsa suoraan teidän järjestelmäänne.

 

Rakennusalan ilmoitusvelvollisuus Adminetillä - Kuva: Samuel Hoisko, Rakennustoimisto PRM Oy

Asiakkaidemme kokemuksia:

Kulunvalvonnan kirjaukset helposti mobiilista

Adminetin mobiililla hallitsette koko työmaan kulunvalvonnan yhdellä kirjautumisella näppärästi Aloita/Lopeta -valinnoilla. Henkilökohtaisella kulunvalvonnalla työntekijä voi kirjautua työmaille, joihin hänellä on oikeudet.

Työntekijäluettelosta voit tarkastella työmaittain työntekijöillä olevia kulkulupia. Näet myös kyseisellä hetkellä kirjautuneena olevat työntekijät.

Esittelyssä: Adminetin mobiilitoiminnot


Suoritteet tehokkaasti ja helposti työmaalta
Adminet on alan tehokkain toiminnanohjausjärjestelmä

Adminet sujuvoittaa rakennus- ja talotekniikkayrittäjän arkea tuomalla kaikki toiminnot yhteen pitkälle automatisoituun rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmään. Ratkaisumme sisältää alan tehokkaimmat työkalut ilmoitusvelvollisuuden raportoinnin lisäksi mm. työmaapäiväkirjojen ylläpitämiseen, kalustonhallintaan, tarjouslaskentaan, laskutukseen sekä litteraseurantaan.

Paljon sovelluksia, esimerkiksi:

Tarjouslaskenta


Laske tarjoukset tuotekohtaisilla ja ajantasaisilla hankintahinnoilla sekä tutkituilla työmenekeillä.

Lue lisää

Kalustonhallinta


Hallitse yrityksesi kaikki laitteet ja niiden toimenpiteet yhdellä sovelluksella.

Lue lisää

Tiedonantovelvollisuus


Adminet koostaa ja lähettää raportit puolestasi. Ei tietojen keräämistä tai käsityötä.

Lue lisää

Lataa ilmainen opas kannattavuuteen

Oppaasta saat ratkaisuja tyypillisiin talotekniikka- ja rakennusyritysten kannattavuuden ongelmiin.

Lataa ilmaiseksi Selaa muita oppaita

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Sulje haku