Tilitoimistopalvelut

Adminet-ohjelmistomme 100% sähköisen taloushallinnon lisäksi saat meiltä myös luotettavaa, auktorisoitua, toimialan tuntevaa ja henkilökohtaista tilitoimistopalvelua. Jo yli 600 asiakasyrityksen apuna ovat meidän yli 50 kirjanpidon ja palkanlaskennan ammattilaista.

Tutustu palveluihin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Talotekniikan, rakentamisen ja teollisuuden tilitoimisto

Admicomin tilitoimisto tarjoaa talotekniikka-, rakennus- ja teollisuusalan tuntevaa ja ammattitaitoista palvelua henkilökohtaisella otteella.

Adminet-toiminnanohjausjärjestelmää käyttävä asiakas ei maksa perinteisten rutiinikirjausten tekemisestä, vaan saa nykyaikaista palvelua ja oman talousneuvojan, jonka puoleen voi kääntyä kiperissäkin tilanteissa.

Kun asiakas siirtyy käyttämään Adminettiä, säästöä saadaan ajan lisäksi kirjanpitokustannuksista, koska automatiikan hoitamista työvaiheista ei tarvitse maksaa. Siksi tilitoimistopalvelumme on hinnaltaan erittäin kilpailukykyinen.

Voitte myös unohtaa mappien ja kuittien toimittamisen kirjanpitäjälle, sillä aineistoa kertyy koko ajan Adminetin sähköiseen kirjanpitoon.

Perinteinen rutiininomainen kirjaus ei ole meidän toiminnan keskiössä, vaan käytännössä asiakas saa oman tukihenkilön kirjanpidon asioihin. Jos on vaikka epävarma jonkin kuitin käsittelystä, ongelman kanssa ei tarvitse jäädä painimaan yksin, vaan me opastetaan.

Kirjanpitäjän rooli on mennyt kuittien kirjaamisesta asiakkaan ohjaamiseen – ja sillä vähennetään kaikkien työtä. Uskon, että muutkin tulevat muuttamaan toimintatapojaan tähän suuntaan tulevaisuudessa.

Tilitoimistomme on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Tarjoamme kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelua Jyväskylästä, Tampereelta ja Oulusta käsin. Toimimme 100 % sähköisesti, joten saat aina yhtä laadukasta ja nopeaa palvelua yrityksesi sijainnista huolimatta.

Asiakkaan tarvitsee vain syöttää tunteja Adminettiin ja me hoidamme palkanlaskennan siitä eteenpäin. Emme vain konemaisesti hoida palkanlaskennan rutiineja, vaan tarvittaessa kyseenalaistamme, jos esimerkiksi tuntikortille on kirjattu hirveä määrä tunteja. Silloin tarkistetaan asiakkaalta, onko tilanne ihan oikeasti näin.

Meidän palvelu on hyvin henkilökohtaista ja asiakkaalla on toisessa päässä aina se tietty henkilö, jonka kanssa asioidaan ja joka on nopeasti tavoitettavissa. Aina voi soittaa, jos jotain kysyttävää tulee. Monen asiakkaan kanssa on syntynyt niin tiivis suhde, että töiden lisäksi on käsitelty myös elämän ilot ja surut.

Tilitoimistopalvelumme on joustavaa, sillä sen sisältö sovitaan aina jokaisen asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti. Pienten rakennus- ja talotekniikkayritysten Adminet Lite -palvelukokonaisuuteen sisältyy puolestaan tarvittaessa asiakasta lähellä oleva kumppanitilitoimisto.

 

Palvelumme:


Kirjanpidon palvelut

Kirjanpidon palveluihin sisältyy mm.

  • Reaaliaikainen kirjanpito ja tilinpäätös
  • Veroilmoitus
  • Viranomaisilmoitukset
  • Raportointi viikoittain ja kuukausittain
  • Urakoiden osatuloutukset

Tutustu palveluun


Palkanlaskennan palvelut

Palkanlaskennan palveluihin sisältyy mm.

  • Palkanlaskenta
  • Työehtosopimukset ja niihin liittyvä neuvonta
  • Viranomaisilmoitukset
  • Palkkatodistukset
  • Palkankorotukset

Tutustu palveluun

Tule meille töihin!

Meillä on jatkuva haku kasvavaan tilitoimistoomme taloushallinnon tulevaisuuden osaajille.

Lue lisää ja hae

Lue esite tilitoimistomme tarjoamista asiantuntijapalveluista

Esitteestä löydät lisätietoa Admicomin tilitoimiston tarjoamista asiantuntijapalveluista.

Avaa tästä

Auktorisoitu tilitoimisto | Admicom Finland Oy

Sulje haku