Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Työjonojen hallinta

Tehosta tuotantoasi monipuolisella työjonojen hallinnalla

Kuormituksen jälkeen tilausrivit siirtyvät Adminetissä Työjohdon työjonot -näkymään, jossa työnjohto optimoi eri työryhmien työjonot ja työvaiheiden järjestyksen. Työjonojen aikatauluja ja järjestystä on helppo muokata ns. Drag&drop menetelmällä siten, että tuotantoprosessi sujuu mahdollisimman tehokkaasti. Suunnittelussa hyödynnät myös Gantt- ja kuormitusastekuvaajia vapaan kapasiteetin arvioimiseksi.

 

Ylläpidä sujuvasti

Päänäkymässä tarkastelet töitä työryhmittäin poimimalla haluamasi ryhmän alasvetovalikosta. Työt sijoittuvat kuormitusvaiheessa määritetyn vaiheistuksen mukaisesti, mutta niitä on mahdollista siirtää työjonon sisällä tai työryhmän sisällä työjonosta toiseen. Valitsemasi tilauksen sisällön ja aikataulun näet näkymän oikeassa reunassa työtä klikatessasi ja pääset tarvittaessa siirtämään sen toiselle työvaiheelle tai resurssille sekä tarkastelemaan tuotteelle pakettirekisterissä lisättyjä dokumentteja. Halutessasi voit tulostaa työstä myös pdf-muotoisen työmääräimen

Työjonojen ylläpidossa voit myös muokata esimerkiksi toimitusaikaa, työvaiheaikoja, ylläpitää lisätietoja ja tuotantomuistiota, siirtää työvaiheen toisessa kuormitusryhmässä olevaan työjonoon tai poistaa työvaiheen kokonaan, jolloin myös kuormitus poistetaan.

Tuotannonohjausjärjestelmä - Työjonojen hallinta - Adminet - Teollisuuden Maailma 1/2017 - Admicom

Järjestele helposti uudelleen

Työjonojen Gantt- ja kuormitusastekuvaajien avulla tarkastelet työjonojen kuormaa ja päiväkohtaista kuormitusastetta. Voit hyödyntää niitä muun muassa arvioidessasi tuotannon vapaata kapasiteettia. Työjonossa olevien töiden uudelleenjärjestelyssä hyödynnät Adminetin Drag & drop -toimintoa, jonka avulla voit siirtää työn työjonon sisällä tai työjonosta toiseen tarttumalla siihen hiirellä ja siirtämällä työn haluamaasi paikkaan. Adminet laskee saman tien vaikutuksen kokonaistuotantoon ja työhön liittyvät värisymbolit muuttuvat uuden aikataulun mukaiseksi.

Näkymän värisymboleista saat nopealla silmäyksellä monipuolista tietoa tuotannon tilasta, näet mm. myöhässä olevat työt, puuttuvat valmistusaikatiedot, valmistusmäärän eron tilausmäärään sekä epäloogisen valmistusaikataulun. Työllä on epälooginen valmistusaikataulu, jos työvaihe alkaa laskennallisesti ennen kuin työn edellinen työvaihe on valmistunut. Tilanteen korjaat helposti muuttamalla työjonojen sisäistä työjärjestystä siten, ettei yhdenkään työn aloituksen tarvitse odotella työn valmistumista jossain toisessa työjonossa.

 

Kuittaa valmiiksi erissä tai kokonaan

Töiden ja niihin liittyvien erien valmistumista hallitset kulloisenkin tilanteen vaatimalla tavalla. Voit esimerkiksi siirtää osan tilausrivin määrästä varastoon ja toimitettavaksi työvaiheen ollessa vielä kesken, jolloin kuitattu määrä on jo toimitettavissa myyntitilauksella.

Kokonaisuudessaan valmistunut työ kuitataan tehdyksi Työ valmis -painikkeella. Vaikka työvaiheelle ei olisi tehty työkirjauksia ja merkitty valmistunutta määrää, työnjohto pystyy tarvittaessa kuittaamaan työn valmiiksi ja syöttämään määrän käsin. Menettely on tarkoitettu erikoistilanteisiin, joissa unohtunut työvaiheleimaus aiheuttaisi muutoin virheen valmistuvan tuotteen kustannuslaskentaan.

Lataa tiivis tietopaketti teollisuuden ratkaisuistamme

Oppaan avulla voit tutustua tehokkaisiin teollisuusyrityksen täsmätyökaluihin.

Lataa ilmaiseksi Selaa muita oppaita

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.
Sulje haku