Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Työajanseuranta

Tuotannon työaikakirjauksia hallitaan Adminetissä helpolla käyttöliittymällä, jossa työntekijä kirjaa itsensä sisään työvuoron alkaessa ja ulos päivän päätteeksi. Lisäksi päivän aikana pidettävistä tauoista tehdään omat leimauksensa, jotka käsitellään asetusten mukaisesti siten, että työtunnit ja tauot kertyvät asiakkaan haluamalla tavalla.

Työaikapankki

Adminetissä voidaan ottaa käyttöön myös työaikapankki, jonka saldoa jokainen työntekijä pääsee tarkastelemaan työaikakirjausten yhteydessä näkyvästä linkistä. Adminetin asetuksissa voidaan määritellä yrityksesi käytäntöjen mukaisesti, millä tavalla mahdolliset yli-/alityöt kerryttävät saldoa työaikapankkiin.

Työkirjaukset suoraan tuntikortille

Tuotannon työkirjaukset voidaan haluttaessa ohjata automaattisesti työntekijän tuntikortille, jolloin työvuoron aloitusleimauksen jälkeen tuotannon työkirjaukset ohjautuvat suoraan tuntikortille. Kun työntekijä kirjaa työvaiheen valmiiksi tai tauolle, Adminet muodostaa samalla automaattisesti tuntikorttirivit palkka-asetusten mukaisesti.

Adminettiin voidaan myös määritellä erilliset kohde- ja työtilausnumerot sellaisille töille, jotka eivät kuulu millekään työvaiheelle. Tällöin Adminet vie työvaiheille kuulumattomat tunnit tuntikortille siinä vaiheessa, kun työntekijä kirjaa itsensä ulos työpäivän päätteeksi.

Lataa opas teollisuuden työkaluista
Sulje haku