Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Myyntitilaukset

Adminetin myyntitilaukset ovat myynnin työkalu. Myyntitilauksilla tehdään asiakkaille tarviketarjoukset ja muutetaan ne tilauksiksi. Myös tarjousten ja tilausten seuranta on helppoa.

Myyntitilauksen tai tarjouksen tekeminen

Työkalulla voi tehdä asiakkaalle tilauksen tai tarjouksen ja muuttaa sen myöhemmin myyntitilaukseksi. Adminet seuraa toimintoja ja kertoo, mikäli myyntitilaus on jäänyt toimittamatta.

Vanhan tilauksen voi kopioida uuden tilauksen pohjaksi ja muokata hintoja tai muita ehtoja. Tuotteen myynti- ja ostohistoria auttavat tarjouksen hinnoittelussa. Myyntitilauksella voidaan hinnoitella tuoterakennetta myös mittatilauksissa.

Myyntitilausrivin tuoterakenteet siirtyvät ja kuormittuvat automaattisesti tuotannon työvaiheiksi ja materiaalitarpeiksi, kun myyntitilauksesta tehdään tuotantotilaus. Materiaalitarpeista muodostuu myös automaattisesti ostoehdotukset. Tarjoukseen tai tilaukseen voi liittää dokumentteja ja lähettää ne Adminetistä sähköpostilla asiakkaalle. Adminet arkistoi kaikki tilaukset ja tarjoukset dokumentteineen.

Myyntitilausprosessi Adminetissä

  1. Tarjous
  2. Tilaus
  3. Tilausvahvistus
  4. Keräilylista
  5. Tuotanto
  6. Toimitus
  7. Laskutuslupa

Eri vaiheissa olevia tilauksia voi tarkastella samalla kertaa, esimerkiksi mitä tilauksia ei ole vahvistettu, toimitettu tai laskutettu. (Katso kuva isompana.)

Lataa tiivis tietopaketti teollisuuden ratkaisuistamme

Oppaan avulla voit tutustua tehokkaisiin teollisuusyrityksen täsmätyökaluihin.

Lataa ilmaiseksi Selaa muita oppaita

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.
Sulje haku