Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Gantt- ja kuormitusnäkymät

Gantt– ja kuormitusaste-kentistä valittavissa olevien kuvaajien avulla tarkastelet työjonojen kuormaa ja päiväkohtaista kuormitusastetta. Voit hyödyntää tietoa mm. arvioidessasi tuotannon vapaata kapasiteettia.

Gantt-kaavioilla hahmotat yhdellä silmäyksellä tuotannon kokonaistilanteen. Kaavio piirtää Adminetistä tutut työjonot vaakajanoina kalenterinäkymään ja näet helposti, mistä lähtien milläkin koneella/resurssilla on tilaa. Kuormitusnäkymä kertoo, mikä on koneen kuormitus tietyllä aikavälillä.

Halutun kuormitustyhmän, yksittäisen työjonon tai kaikkien ryhmien työvaiheiden kestot piirrettynä vaakajanoina kalenterinäkymään.

Laskenta perustuu siihen, että kuormitettu työ jyvitetään vaiheen laskennallisesta toimitusajasta taaksepäin. Jos työvaihetta ei ”mahdu” kuormittamaan taaksepäin johtuen muista resurssille kuormitetuista töistä, piirtää järjestelmä työvaiheen toimituspäivälle resurssin kapasiteetin ylittävän pylvään. Mikäli valitun aikavälin kokonaiskuormitus on kapasiteettia pienempi, voi joillekin päiville osuvia ylikuormituspiikkejä tasata siirtelemällä työvaiheita työjonoissa joko muuttamalla työjonojen kapasiteettia tai jos mahdollista, muuttamalla työvaiheiden toimituspäiviä.

Halutun työjonon tai työjonojen kuormitus peilattuna annettuun kapasiteettiin.

Lataa tiivis tietopaketti teollisuuden ratkaisuistamme

Oppaan avulla voit tutustua tehokkaisiin teollisuusyrityksen täsmätyökaluihin.

Lataa ilmaiseksi Selaa muita oppaita

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.
Sulje haku