Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Tuotannonohjaus

Tuotannonohjausjärjestelmä teollisuusyrityksille

Adminetin tuotannonohjauksella järjestät helposti ja tehokkaasti yrityksesi tuotannon, paperit ja toimitukset. Järjestelmä on kehitetty tiiviissä yhteistyössä teollisuusalan ammattilaisten kanssa ja se soveltuu erityisen hyvin teollisuuden pk-yrityksille.

 

Visuaalinen työvaiheiden käsittely ja tarkka seuranta

Adminetin tuotannonohjauksessa voit seurata ja hallinnoida työvaiheita yhdessä näkymässä sekä siirtää töitä helposti resurssilta toiselle.

 

Tuotannonohjausjärjestelmä - Työjonojen hallinta - Adminet - Teollisuuden Maailma 1/2017 - Admicom

 

Tehostat tuotantoa lyhentämällä asetusaikoja ja vähentämällä materiaalivaihtoihin kuluvaa aikaa. Pystyt myös reagoimaan ajoissa mahdollisiin ongelmatilanteisiin, kuten sairastamisiin ja konerikkoihin. Ohjelma tarjoaa sinulle työvaiheista tarkkaa jälkilaskentatietoa, jonka avulla tiedät menivätkö työt suunnitellusti vai tuliko tuotannossa yllätyksiä.

 

Kapasiteetin hallinta - Teollisuus - Adminet

Kapasiteetin hallinnalla nähdään nopeasti mm. ylitöiden, lisävuorojen ja konerikkojen vaikutus tuotantoon.

 

Dokumenttienhallinnalla laatua ja ajansäästöä

Saat kaikki tarvittavat dokumentit auki kätevästi oikeasta paikasta, eikä työnjohdossa tai työntekijöillä kulu turhaa aikaa dokumenttien ja työohjeiden etsimiseen. Samalla varmistat että työt tehdään aina uusimmalla revisiolla vähentäen turhaa työtä ja hukkakappaleita.

Lataa tiivis tietopaketti teollisuuden ratkaisuistamme

Oppaan avulla voit tutustua tehokkaisiin teollisuusyrityksen täsmätyökaluihin.

Lataa ilmaiseksi Selaa muita oppaita

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Katso Adminetin esittelyvideo:

 
Sulje haku